malcz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) nie jestem łowcem brzan....ale brzmi ciekawie. Na pewno łatwiej utrzymać wobka tam gdzie się chce... Co do spotkania to proponowałbym jednak bardziej neutralny dzień....czyli np piątek Edytowane 30 Czerwca 2016 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Ja się dostosuję. W piątek to pewnie trzeba by gdzieś na uboczu bo gimbaza wszędzie atakuje Też brzan nie łowię(ale ale brzmi ciekawie Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja odpadam do poniedziałku bo jadym do Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja myślałem bardziej o przyszłym tygodniu... bo też za chwilę wyjeżdżam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja chętnie po 18.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Nic nie stoi na przeszkodzie żeby spotykać się cyklicznie Skorio jakieś rybki na urlopie czy całkowite odcięcie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Mam do Was (warszawskich) "łowców" brzan, pytanie: Czy próbowaliście oszukać brzany (stacjonujące na dużym uciągu), stosując metodę carolina rig z modyfikacją, że zamiast gumy był wolno tonący lub neutralny wobler ? Trochę to karkołomna metoda, ale planuję coś takiego pokombinować. Dajcie znać Jak dla mnie za dużo wiązania po zaczepach, co jest denerwujące przy brodzeniu, ale próbuj. Może się sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dojazd w dwóch miejscach nad samą wodę. Szczegóły na PW. Żeby nie było, mieszkam koło Północnego i znam wszystkie dojazdy. Spytałem się bardziej ze względu na legalność no i patologiczność okolicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak dla mnie za dużo wiązania po zaczepach, co jest denerwujące przy brodzeniu, ale próbuj. Może się sprawdzić.Nawiązać przyponów (z krętlikiem i bez) i w razie zerwania (w zależności gdzie pękło) wymieniasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 wczoraj od 16-19 na czajce tylko skubania , nic nie chciało wyjść nawet małego , aż wzdręgowymi jigami zacząłem rzucać i też tylko skubnięcia klenikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 A próbowałeś na smużaki? Mi ostatnio tylko lekko pykały w podwodne woblery ale smużaki okazały się bardzo skuteczne. Przynajmniej jeśli chodzi o brania bo z zacięciami było gorzej. Ale kilka wyholowałem. Tylko ja łowiłem przy takich kamienistych rafkach niedaleko brzegu. A Czajki nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 nawet smuzaki nie pomagały w zacięciu , taki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj poranek spedzony na czajce, nim wszystkie kormorany sie zlecialy..Nowy PB Jazio =] I wyglodnialy i zabojczy..Jak najbardziej prawidlowo zapiety, na obrotoweczke zeroweczke... Oprocz tego, sporo jaziowo kleniowego przedszkola.. Wysłane z mojego Pentagram Monster przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Lipca 2016 przez Borsuk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Piękny jaź! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak rozpoczęcię sezonu ? Złowił ktoś barbarę ?Ja jutro obrona, więc styczność z rybami jest ale na papierze, ichtiologia Po obronie tygodniowy spływ za sumem Licze na kabana ! Postaram się relacjonować jak coś wpadnie godnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 @korolJak będę kiedyś w okolicy Północnego, to napiszę wczesniej info na prv. Pianke wezmę to wypijemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Byłem dziś w " sektorze @Skorio" w godzinach 18-22 . Wybrałem się tam żeby zobaczyć te spławy brzan , o których pisał. Jedyne Barbary jakie udało mi się wypatrzeć , to te które leżały na plaży i były bez wąsów . Złowiłem sandaczyka i dwa małe klonki . Widziałem na rafach dwóch kolegów , jednego rozpoznałem , a drugiego który poszedł po bandzie i po ciemku schodził z raf niestety nie. Miałem też info , że na młocińskiej rafie było dwóch wędkarzy , ciekawe czy to ktoś z naszego forum ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Dzisiaj od 19 do 22 poniżej CW jedno branie na gumke, rybka po krótkim odjezdzie popłynela sobie. Paru wędkarzy było również na 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Umnie dzisiaj sandaczyk około 40cm, łowiłem od 21 do 23, straszna cisza na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Jak rozpoczęcię sezonu ? Złowił ktoś barbarę ?Ponieważ łowienie boleni na warszawskiej Wiśle graniczy z bezsensem ,a i z kleniami niewiele lepiej , postanowiłem w tym roku dużo czasu poświęcić na łowienie brzan.Te przynajmniej jeszcze są w sporych ilościach, a hol baśki wyzwala dużo adrenaliny .Początek zrobiony ,a co dalej zobaczymy? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Może dzisiaj jakiś krótki meeting nad wodą? Mam nowy kołowrotek do przetestowania:D ps. z racji, że raczej nie będę miał dużo czasu to raczej pod Śląsko Dąbrowski pojadę bo z Woli tam mam najbliżej. Edytowane 6 Lipca 2016 przez Sicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 O której godzinie tam będziesz? Muszę pofotografować przynęty dzisiaj to równie dobrze mogę zrobić to w tej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja może wybiorę się dzisiaj w okolice Cw. Ale to jeszcze nic pewnego Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 O której godzinie tam będziesz? Muszę pofotografować przynęty dzisiaj to równie dobrze mogę zrobić to w tej okolicy W planie mam ~17:30, ale jeszcze do potwierdzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Pytanie z innej beczki, Znacie jakieś miejsce w okolicach Spójni gdzie można samochodem podjechaćpod w miarę plaski brzeg w celu rozłożenia gumiaka?kilka razy znosiłem wszystko z parkingu pod CW i jakoś odechciało mi się pływać po takich spacerkach Wczoraj 2 krótkie sandacze i jeden konkretny spadł, wszystko po ciemku, słaba aktywność ryb. Edytowane 6 Lipca 2016 przez osiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi