RulleZ Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dziś udało mi się wygospodarować 6 godzin nad Wisło koło CW, poniżej i powyżej, od 16 do 22... i nic... no może poza 4 zerwanymi woblerami i podobnie jak Kolega powyżej kilka szmat/podpasek...Na odchodne Boleń wyskoczył nad lustro wody i pomachał mi ogonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja byłem na swoim nowym sektorze 3h. Od 18ej do 21ej ze sprzętem na kleniojazie - efekt 4 klenie, chociaż głównie na ryby liczyłem w miejscach jaziowych. Ryby bardzo aktywne, brań mnóstwo, spadów również. Myślę, że gdybym miał 100% skuteczności to skończył bym pewnie z min. 20stoma rybami...ostatecznie złowiłem 4 klenie, niestety - cytując klasyka "gimnazjum" x2 i "podstawówka" x2. Żadnego bliższego kontaktu z grubszym zwierzem. Bolki nawet aktywne, ale daleko na środku poza zasięgiem rażenia...nawet ołówek nie był w stanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Wczoraj tu i ówdzie - dużo aktywnej młodzieży sumkowej, aczkolwiek zaden się nie przyłowił. Jedno sandaczowe trącenie nosem, jedno najechane niewielkie coś, co po chwili się spięło. Niemniej ryby bardzo aktywne. Łowiłem 23-1.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Owszem Nie schodziłem do Ciebie bo widziałem, że się przyczajasz jak czapla na te klenie Następnym razem wal śmiało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam,Czy ktoś mi podpowie gdzie wejść na rafę od strony praskiej? Dziś byłem tam pierwszy raz w tym roku i ... nie udało mi się wejść. Chodzę tam juz 15lat i pierwszy raz mnie taka akcja spotkała. I to jeszcze przy tym stanie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam,Wyjaśnijcie Mi jaki to odcinek Wisły CW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Centrum Wędkarstwa. Adres znajdziesz w google... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam,Wyjaśnijcie Mi jaki to odcinek Wisły CW przywitać by się wypadało jako pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 przywitać by się wypadało jako pierwszy post. http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/page-95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wczoraj rano trochę się działo, 2 bolki i 3 okonie, największa ryba 68 cm. W końcu powoli sobie odbijam słaby początek rapowego sezonu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wczoraj rano trochę się działo, 2 bolki i 3 okonie, największa ryba 68 cm. W końcu powoli sobie odbijam słaby początek rapowego sezonu Po rybie Krystiana jakoś wszystko blednie...ale fajny, widać już że grubszy w karku a nie jakiś ślizgacz Nagrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) nagrałem ale film będzie montował @olo86 bo ryby złowione podczas jego tury naszej zabawy na Warszawskiej Lidze Spinningowej. Bolki były przyłowami bo waliły w salmo tiny 3 więc jak ktoś miał styczność z tymi przynętami to wie jak tam wyglądają kotwiczki w tej przynęcie... musiałem holować dosyć delikatnie żeby się nie porozginały. Edytowane 11 Lipca 2016 przez wojciech1919 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 nagrałem ale film będzie montował @olo86 bo ryby złowione podczas jego tury naszej zabawy na Warszawskiej Lidze Spinningowej. Bolki były przyłowami bo waliły w salmo tiny 3 więc jak ktoś miał styczność z tymi przynętami to wie jak tam wyglądają kotwiczki w tej przynęcie... musiałem holować dosyć delikatnie żeby się nie porozginały. Co to jest Warszawska liga spiningowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Zorganizowaliśmy sobie w 4 osoby z @olo86, @gutekjelonki i @domin zabawo-zawody. Mieliśmy 8 spotkań, każdy mógł wskazać 2 łowiska, na których łowiliśmy, dodatkowo przed spotkaniem ustalaliśmy tylko 2 gatunki, które były punktowane - to tak w skrócie. Pierwszy sezon zakończyliśmy w niedzielę, na moim kanale było kilka relacji z naszych spotkań. Zapraszam po więcej szczegółów na profil na Facebooku Warszawska Liga Spinningowa Edytowane 11 Lipca 2016 przez wojciech1919 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Fajna sprawa Edytowane 11 Lipca 2016 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) szkoda ze nie można było się zapisac bo sam bym dolaczyl do takiej zabawy;) ps.ogladalem z fb pare filmow-relacji i faja sprawa Edytowane 11 Lipca 2016 przez Spawciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 szkoda ze nie można było się zapisac bo sam bym dolaczyl do takiej zabawy;) ps.ogladalem z fb pare filmow-relacji i faja sprawa Będzie kolejny sezon, to zapewne powiększymy grono, żeby było fajniej. Teraz chwila odpoczynku, a pod koniec sierpnia wystartujemy pewnie na nowo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzisiaj zaatakowałem i przegrałem , było 0:2 dla brzan . Dwie na kiju i po krótkim holu spadówa . Za to jedno branie miałem takie , że o mało kija z ręki mi nie wyrwało . Pierwsza myśl , wreszcie jakaś piękna ryba , a to lechu tak przywalił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No to ja dzisiaj podobnie. Zrobiło się po południu burzowo to wziąłem spina do ręki. Trochę zmoklem ale przy wieczorze 2 ryby na kiju i to nie małe bo nie dało się ich zatrzymać. W obu przypadkach kołowrotek gwizdal po 30 m i jak położyłem rękę na szpuli to niestety zestaw trzaskal. Chyba trafiłem na sumy i ich aktywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dwa kleniki, dwa okonie, jedno potężne uderzenie bolenia w wobler...niestety pudło. Bez szału ogólnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dzisiaj poprawka wieczorem CW niestety bez brania, woda prawie martwa ryby nie współpracowaly, napotkani wędkarze też na 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 idzie delikatna falka po tych deszczach , może cos się ruszy rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 idzie delikatna falka po tych deszczach , może cos się ruszy rybka Po jutrzejszym to już nie będzie falka tylko fala . A na dzień przed falą gruby sandał lubi wrzucić coś na ruszt.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No to chyba jeszcze zdążę na poczęstunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Wodowskaz ledwie przekroczy pewnie 100 cm, a my ostrzymy sobie zęby...rany kota co za czasy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi