Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Woda syfiasta, ale rybki głodne.W tym roku jasie mnie nie rozpieszczały, no ale w końcu jest z 5 na przedzie ; )Piotrek ten Twój bolek...piękny Z wierzchu dziabnął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Hehhe nie przesadzajmy z tymi łowcami, ja też skromny A w dodatku teraz, to głównie niedzielny : (Dzięki : ) Wziął na pograniczu nurtu i spokojniejszej wody na uniwersalnego sterowca. W przeciwieństwie do poprzednich gdzieś w połowie wody, a może i bliżej dna.Mniej więcej nad niewielkim dołkiem, który jest skupiskiem drobnicy. W tym miejscu już nie raz spektakularnie atakował.Z wierzchu też próbowałem, ale tym razem zainteresowane były tylko ptaki. Edytowane 21 Lipca 2016 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Panowie a jak szacujecie poziom na jutro rano ? Bo zastanawiam się czy nie zmienić miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 163,5???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) 150+edit: @Malcz był szybszy mi wczoraj pewna Pani w Mitsubishi ograniczyła możliwości poruszania się... Auto do kasacji. P.S - nawet przy wypadku można spotkać kolegę z forum, prawda @Rafal.Bednarkiewicz? Edytowane 21 Lipca 2016 przez olo86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Znakiem tego jutro spacer Olo ja mam taki problem już od jakiegoś miesiąca też szkoda całkowita... Na szczęście połączenia komunikacyjne z rzeką mam dogodne Edytowane 21 Lipca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Aaa bym zapomniał ryby to pikuś... Dzisiaj nad wodą mijałem grupę brazylijskich pielgrzymów... A ściślej mówiąc pielgrzymek :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 W porównaniu z workiem to woda jeszcze 20cm w górę. Niestety dzisiaj bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja właśnie wróciłem z nocnego łażenia po zalanych rafach, efekt 6 kleni,największy 35 i jaź 42, wszystko na maybuga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 163,5 Jasnowidz czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Przy podniesionej wodzie najlepszy jest kamuflaż na kurczaka Dzisiaj 2 brania (oba na swojaka) jedna ryba wzięła na granicy nurtu ze spokojną wodą podczas brania zrobiła pięknego delfina po czym wyjechała bezpiecznie na brzeg. 2 branie przyprawiło mnie o atak serca po sekundzie może dwóch ryba spadła a ja wyciągnąłem coś takiego... Do trzech razy sztuka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Piąty dzień z rzędu? Ładna passa .... Standardowo prawica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 No ale chyba na weekend dostanę bana od żony Miałem nie jechać dzisiaj ale pomyślałem że duża woda podgoni trochę większe osobniki do brzegu... Nie wiem czy dzisiejszy kontakt z rozgiętą kotwicą i ten sprzed kilku dni to nie ta sama ryba bo branie praktycznie w tym samym miejscu. Ojj czuć było ciężar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jakościowo świetne fotki, fajny klimat. Ale szczerze powiem, że warciane 65-tki są jednak sporo większe od wiślanych 65-tek. Pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja może jutro rano się zmobilizuję na jakieś zwiedzanie prawej strony i bardziej miastowych miejscówek - patrząc po ostatnich wynikach, ryby się jednak tutaj kręcą. Powyżej miasta, złowienie bolka z brzegu to mocno ciężki temat, na burtach ich nie ma w ogóle. Ogólnie wygląda na to, że woda nie będzie taka wysoka jak zapowiadali...zresztą co to jest niecałe 200? Tak naprawdę dla wielu z nas - akurat nie dla mnie - jest to wymarzony stały stan....przyzwyczailiśmy się do jakiś śmiesznych stanów 60-80 i teraz mówimy o podniesionej wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Bardzo możliwe, że fotografowane szerokim kątem są większe ... jest jeszcze 2 opcja, że wędkarz sporo mniejszy A zresztą co ja się będę produkował. Malcz ryby przy dzisiejszym stanie wody były o niebo aktywniejsze przy brzegu niż ostatnio. Więc stan wymarzony. Pozdrawiam. Edytowane 22 Lipca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jakościowo świetne fotki, fajny klimat. Ale szczerze powiem, że warciane 65-tki są jednak sporo większe od wiślanych 65-tek. Pozdro. Daniel to duży chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Spoko luz już nie zaśmiecam dalej. Dziś też spróbuję jakiegoś trafić, a że nie będę sam to może i jakaś fota będzie, chociaż takim gadaniem pewnie tylko zapeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Cały czas jest luzz Eee zapeszanie nie zapeszanie. Najważniejsze żebyś wybierając się na ryby nie zakładał z góry, że nic nie złowisz bo wtedy to już jest koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Spoko luz już nie zaśmiecam dalej. Dziś też spróbuję jakiegoś trafić, a że nie będę sam to może i jakaś fota będzie, chociaż takim gadaniem pewnie tylko zapeszę I damy zdjęcie porównawcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_aug Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Panowie dużo syfu płynie? mam zamiar późnym wieczorem pomachać troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) I damy zdjęcie porównawcze Panowie specjalnie dla was kolejne zdjęcie będzie z miarką ;-) A teraz darujmy sobie te figle i nie zaśmiecajmy wątku :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 22 Lipca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Byłem dosłownie chwilę. W dwóch miejscach zdjęte dwa upatrzone bolenie - stykacz i lekko większy.To tylko mnie przekonuje, że najlepiej mi się łowi, albo na maksymalnej niżówce, albo na podniesionej wodzie i zalanych trawach.Uciekajcie nad wodę. Dobry czas. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Dzisiaj szybkie 2h. I 2 bolenie a w zasadzie to jeden boleń 57 i jedno dziecko bolenia wypięte w wodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek13134 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam kolegów po kiju. mam chęć się wybrać na klenie i jazie nad Wisłę okolice Warszawy ale nie mam zielonego pojęcia gdzie się wybrać w te rejony bo nie lowiłem na tym odcinku .Zdradzicie mi jakieś fajne miejsca? Oczywiście jestem zwolennikiem C&R wiec nie zabieram ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi