osiak Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Tylko "Ten" jeden ma swoje imię RX6 SH1143-2/290CM/CW 10-21g ale dolne mocno zawyżone. Realnie to takie 4-20g.mój ulubiony na dożywociu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Super uniwesalny. Okonki 15cm nie stanowią problemu a i sporą rapę wytarmosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 mój ulubiony na dożywociuChętnie zobaczę skoro tak zachwalacie A może jakieś popołudniowo-wieczorne łowienie z ogniskiem przy spójni np. w pt. ?Była by okazja zobaczyć czym kto łowi. Dobieranie "suchego" blanku to jakoś nie dla mnie a rodzi się w głowie pomysł na odwiedzenie jakiejś pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jestem za a nawet przeciw Zostaję na weekend w stolicy więc bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ej może mi tez się uda! chociaż chyba wolałbym w czwartek bo piątek to pewnie z Moją będę "ogniskował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Spoko, mogę wpaść. Akurat planuję ryby w piątek po pracy, także mogę zajrzeć i na ognicho po akcji Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ej może mi tez się uda! chociaż chyba wolałbym w czwartek bo piątek to pewnie z Moją będę "ogniskował" Przypomnij swojej Pani jakąś dawno nie odwiedzaną koleżankę i uświadom, że ten piątek to jest najlepszy dzień aby się z nią spotkała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 np. Zara 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dokładnie ona odwiedza Zarę a Ty "zara" wracasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Z wiekiem ryby robią się coraz bardziej kosztowne 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 np. Zara to i tak zdecydowanie lepiej niż kolega Cartier . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No to byłeś w moim sektorze , też widziałem te kartki .Popieram piętnowanie śmieciarzy , ale dlaczego " skórą z jajec", tego nie rozumiem . Skóra z jajec to tekst Piotrka rapy który się przewija w jego filmach Rozumiem że mówimy o Piotrku Kozłowskim .No to sprawa jest prosta i oczywista kto te kartki porozwieszał , bo te kartki wiszą w sektorze gdzie Piotr jest tubylcem . Dodatkowo jest znany z swoich krucjat i walki z głupotą ludzką .W niedzielę go widziałem właśnie w tym rejonie , ale nie rozmawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jak znam Piotra to jest to wielce prawdopodobne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wczoraj nie odpuściłem i zatrzymałem się wracając z pracy. Wynik to jeden mały bolek z 45-50cm. Wziął na thrilopodobne rękodzieło przy wyciąganiu woblera z wody, na kilkudziesięciu centymetrach żyłki. Ale mnie zaskoczył.Potem jeszcze jedno niezacięte zebranie smużaka i delikatne puknięcie w boleniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dzisiaj złowiłem pierwszego klenia, po którego warto było wyciągać miarkę-45 cm. Oprócz tego jakis drobiazg i boleń.Boleśnie odczułem brak podbieraka przy tym kleniu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 U mnie dzisiaj pustynia...nawet skubnięcia ale namierzyłem stadko małych kleni i jazi...jak są małe to może i większe się kręcą Jutro spróbuję ich poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja właśnie przyjechałem... Narazie bardzo słabo- 2 niemrawe kleniki przedszkolaki... Dam im jeszcze z pół godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Po 19 poszedł Skoczek ze Śląsko-dąbrowskiego.Uważajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Jazik ze 33 cm okoń około 25 cm j jeszcze jedno mocne branie . to wszystko z jednego miejsca inne na zero Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Po 19 poszedł Skoczek ze Śląsko-dąbrowskiego.UważajcieA zastanawiałem się co tak pływają i jakieś pół godziny po nich coś płynęło środkiem ale myślałem że to jakaś kłoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jazik ze 33 cm okoń około 25 cm j jeszcze jedno mocne branie . to wszystko z jednego miejsca inne na zeroJacku - gadaliśmy chwilę w przelocie tak przyglądałem się, a nie mogłem twarzy skojarzyć bolek o którym rozmawialiśmy wyszedł mi pozniej do powierzchniowca, zrobił kocioł i więcej się nie pokazał.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 U mnie dzisiaj pustynia...nawet skubnięcia ale namierzyłem stadko małych kleni i jazi...jak są małe to może i większe się kręcą Jutro spróbuję ich poszukać Teraz duże będą samotnie żerowały.Może weekend i słońce da pod wieczór żarcie z powierzchni co nam będzie odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jacku - gadaliśmy chwilę w przelocie tak przyglądałem się, a nie mogłem twarzy skojarzyć bolek o którym rozmawialiśmy wyszedł mi pozniej do powierzchniowca, zrobił kocioł i więcej się nie pokazał..Ten o którym mówiłem Ten o którym mówiłem , który pojawiał sie praktycznie w jednym miejscu? Przy ponownym może więcej pogwarzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ten o którym mówiłem , który pojawiał sie praktycznie w jednym miejscu? Przy ponownym może więcej pogwarzymy Tak - ten sam. Wyskoczył do panica, wyrzucił go na metr w górę i chyba się zraził.Obiecywaliśmy sobie już dłuższą rozmowę w maju przy finalizacji zakupu kręciołka po przejściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Tak - ten sam. Wyskoczył do panica, wyrzucił go na metr w górę i chyba się zraził.Obiecywaliśmy sobie już dłuższą rozmowę w maju przy finalizacji zakupu kręciołka po przejściach Kręcioła po przejściach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi