Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

mój ulubiony :) na dożywociu

Chętnie zobaczę skoro tak zachwalacie :)

A może jakieś popołudniowo-wieczorne łowienie z ogniskiem przy spójni np. w pt. ?

Była by okazja zobaczyć czym kto łowi. Dobieranie "suchego" blanku to jakoś nie dla mnie a rodzi się w głowie pomysł na odwiedzenie jakiejś pracowni.

No to byłeś w moim sektorze , też widziałem  te kartki :) .

Popieram piętnowanie śmieciarzy , ale  dlaczego " skórą z jajec", tego nie rozumiem :unsure: .

Skóra z jajec to tekst Piotrka rapy który się przewija w jego filmach :D

Rozumiem że mówimy o Piotrku Kozłowskim ^_^ .

No to sprawa jest prosta i oczywista kto te kartki porozwieszał , bo te kartki wiszą w sektorze gdzie Piotr jest tubylcem :D . Dodatkowo jest znany z swoich krucjat i walki z głupotą ludzką :) .

W niedzielę go widziałem właśnie w tym rejonie , ale nie rozmawialiśmy.

Wczoraj nie odpuściłem i zatrzymałem się wracając z pracy.

Wynik to jeden mały bolek z 45-50cm. Wziął na thrilopodobne rękodzieło przy wyciąganiu woblera z wody, na kilkudziesięciu centymetrach żyłki. Ale mnie zaskoczył.
Potem jeszcze jedno niezacięte zebranie smużaka i delikatne puknięcie w boleniówkę.

Jazik ze 33 cm okoń około 25 cm j jeszcze jedno mocne branie . to wszystko z jednego miejsca inne na zero

Jacku - gadaliśmy chwilę w przelocie :)

tak przyglądałem się, a nie mogłem twarzy skojarzyć :)

bolek o którym rozmawialiśmy wyszedł mi pozniej do powierzchniowca, zrobił kocioł i więcej się nie pokazał..

• Like 1

U mnie dzisiaj pustynia...nawet skubnięcia ale namierzyłem stadko małych kleni i jazi...jak są małe to może i większe się kręcą :) Jutro spróbuję ich poszukać ;)

Teraz duże będą samotnie żerowały.

Może weekend i słońce da pod wieczór żarcie z powierzchni co nam będzie odpowiadać

Jacku - gadaliśmy chwilę w przelocie :)

tak przyglądałem się, a nie mogłem twarzy skojarzyć :)

bolek o którym rozmawialiśmy wyszedł mi pozniej do powierzchniowca, zrobił kocioł i więcej się nie pokazał..Ten o którym mówiłem 

:)  Ten o którym mówiłem  , który pojawiał sie praktycznie w jednym miejscu?

Przy ponownym może więcej pogwarzymy ;)

:)  Ten o którym mówiłem  , który pojawiał sie praktycznie w jednym miejscu?

Przy ponownym może więcej pogwarzymy ;)

Tak - ten sam. Wyskoczył do panica, wyrzucił go na metr w górę i chyba się zraził.

Obiecywaliśmy sobie już dłuższą rozmowę w maju przy finalizacji zakupu kręciołka po przejściach ;)