Qcyk Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Skorio pełen szacun ! Byłem tam ostatnio na chwilkę. I poza mikro kleniem złapałem 3 szmaty i pampersa Trabucco masz nawinięte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 .....Trabucco masz nawinięte ? Nawinięta York Exclusive Line Gold 0,20mm - oszałamiająca cena !!! 8,00 PLN - trenuję ją już drugi sezon, jak dla mnie, to lepszej nie trzeba na Wiślane "szmaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Dzięki za info szukam teraz czegoś co jest w miarę dobre i można to zmienić co jakiś czas I właśnie górną granicę założyłem sobie 11zł Więc ta żyłka to więcej niż dobra propozycja Edytowane 10 Września 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Obczaj tez mikado sensei perch, w tej cenie calkiem przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Daniel nie poddaję się. Do końca życia mam czas Po południu powtórka z łajby tym razem bez kontaktu ale za to miałem przyjemność podbierać waleczną basię Piotrowi.Gratulacje Piotrek. Teraz moja kolej PS. Skorio, super Dziś właśnie opowiadałem Piotrkowi , że Ty te wszystkie rybony trzaskasz na jednego wobka i to w dodatku swojaka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Daniel nie poddaję się. Do końca życia mam czas Po południu powtórka z łajby tym razem bez kontaktu ale za to miałem przyjemność podbierać waleczną basię Piotrowi.Gratulacje Piotrek. Teraz moja kolej brzana.jpg PS. Skorio, super Dziś właśnie opowiadałem Piotrkowi , że Ty te wszystkie rybony trzaskasz na jednego wobka i to w dodatku swojaka Bartek teraz to już tylko kwestia czasu i doczekasz się swojej barbary . Ja w zeszłym roku złowiłem swoją pierwszą baśkę , a w tym roku mam już zaliczone 21 sztuk , bo wczoraj było 66cm , a przedwczoraj 63cm.Dziękuję za mile spędzony czas w Twoim towarzystwie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Bartek teraz to już tylko kwestia czasu i doczekasz się swojej barbary . Ja w zeszłym roku złowiłem swoją pierwszą baśkę , a w tym roku mam już zaliczone 21 sztuk , bo wczoraj było 66cm , a przedwczoraj 63cm.Dziękuję za mile spędzony czas w Twoim towarzystwie Piotr gratuluję. Super ryba w fajnym rozmiarze :-) Duży progres brzanowy u Ciebie w tym roku :-) Edytowane 11 Września 2016 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Piotr gratuluję. Super ryba w fajnym rozmiarze :-) Duży progres brzanowy u Ciebie w tym roku :-)Tym progresem , to sam jestem zaskoczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 A mówili trzymaj się pismaków...Pisarz no choroba jasna a ja odpuściłem...Graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wczoraj nieźle pędziłem po autostradach, by jeszcze zdążyć nad wodę.Wisełka przywitała odpowiednio. Po tygodniowym poście głód został zaspokojony (na chwilę).Najpierw już całkiem fajny bolek, a potem kolejny jaź, który okazał się być leszczem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 W Wiśle pływa wszystko,nawet łoś.Jestem żywo zainteresowany czy zwierz ze zdjęcia spełnia forumowe minimum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jestem żywo zainteresowany czy zwierz ze zdjęcia spełnia forumowe minimum... Udało mi się napatoczyć na trop tego łosia i myślę, sądząc po wielkosci, że spełnia każde minimum xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dzisiaj 6-9. Woda nieco do góry i liczyłem na coś grubszego... No i się przeliczyłem. Efekt to 3 bolki z czego największy ok 55 + dwa nietrafione strzały... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dzisiaj 6-9. Woda nieco do góry i liczyłem na coś grubszego... No i się przeliczyłem. Efekt to 3 bolki z czego największy ok 55 + dwa nietrafione strzały... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaBył test fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Przynajmniej coś się działo.I ja przed praca na chwilę się zatrzymałem.W tym miejscu zawsze ładnie ganiały bolenie. Nawet jak nie brały miło było popatrzeć.Dziś raczej spokojnie, kilka mizernych ataków i dwa nieśmiałe puknięcia w woblera.Za to spotkany na miejscu wędkarz pokazał mi fotę "3kilowego" i jak sama nazwa wskazuję zjedzonego z zeszłego tygodnia (podobno był smaczny).Potem kolejny przybyły wspomniał o trzech, z tego samego okresu i odechciało mi się łowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Był test fotek?Bartek bardzo chciałem ale nie było na czym testować Wszystko wyhaczone w wodzie. Jakieś 2 miesiące wstecz spotkałem gościa, który twierdził, że wyholował w tym miejscu bolenia 100+ (jakieś 2 lata temu) na szczęście nie podawał wagi i nie krzywił się jak wypuszczałem przy nim złowioną tego dnia rybę. Otwarcie go nie zapytałem ale mam nadzieję, że wypuścił Nie to żebym mu uwierzył ale mam świadomość, że takie ryby pływają w Wiśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Też spotkałem takiego który chwalił się bolkiem ponad 100cm, może ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) W koncu lekki przybór wody i udało się być nad wodą. Efekt to boleń 60cm i kleń ok 30cm. Było też mocne branie na małego woblerka z krótkim odjazdem i spięcie. Grot kotwiczki się rozgiął. Wobler jaxon ale jakis skuteczny. Najpierw miał zardzewiale kotwiczki i miałem spady. Wymieniłem ale na zbyt małe i ryby też spadają. Oczywiście rzucałem wcześniej innymi woblerami ale branie musiało być na ten Edytowane 12 Września 2016 przez Błachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dzisiaj godziny te same. 2 ryby. Ok 60 i 40cm + dwa wyjścia do powierzchniowca już konkretnych ryb w zasadzie to myślę że jednej i tej samej ryby. W ostatniej chwili zwrot i spory wir. Za drugim razem udało mi się zmusić cwaniaczka do ponownej próby niestety nietrafionej... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Od pewnego czasu nightwalking uskuteczniam dość regularnie, co 2-3 dni. Ilość narybku sandacza cieszy, brak choćby jednego wymiarka dziwi. Natomiast klenie próbujące żreć 3,5-4'' gumy są.....frustrujące. Żeby chociaż je skutecznie żarły, a nie tylko próbowały. Jak Wam się zacinają klenie na 8-10cm kopyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ten narybek zostanie zjedzony zanim dorośnie do sensownych rozmiarów. Zostaną pojedyncze duże ryby które cudem uniknęły naszych przynęt i które będą dawały kolejne partie narybku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 W tym sezonie faktycznie jest wysyp 40cm sandaczyków. Mam nadzieję, że jednak sporo przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Zawsze było ich sporo, niestety nie przekłada to się na ilość dużych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dokładnie. króciaków jest i było sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi