mag Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mały przedsmak tego co się dzisiaj wydarzyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie wiem czy dałoby radę tyle pstrągów na hodowlanym ogarnąć....hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 hehe liczyłem na.....20.... Nawet nie wiem co powiedzieć, trochę Si-Fi.... Gratuluję Piotr!! P.S. brały na wszystko?Około połowa zassała przynęty RH , a reszta woblery SDR. To było grube , jesienne łowieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Piotrek pisz szybciutko co się wydarzyło. Mi pierwsza ryba wpadła w oko :-) fajnie pooglądać piękne ryby w dodatku z Wisły :-) Daniel ładne zdjęcia to Ty robisz , ja tak jak pisałem zdjęcia traktuję po macoszemu . Chyba tylko złowienie ryby większej od mojego PB mogło by mnie zmusić do zrobienia porządnego zdjęcia . Ryb mniejszych od PB to nawet mierzyć mi się nie chce . Edytowane 20 Września 2016 przez pisarz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Złowiłeś więcej dużych boleni w 2 wyprawy niż reszta forum w cały sezon, gratulacje. Przyznaję się do zazdrości mi by wystarczyło kilka sztuk-żeby się zbytnio nie przyzwyczaić do dobrego I w brzanach też miałeś fajne wyniki jak sam napisałeś przez słaby sezon boleniowy (a przynajmniej jego początek). Teraz wychodzi że dostałeś to i to. Wędkarz roku 2016? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Daniel ładne zdjęcia to Ty robisz , ja tak jak pisałem zdjęcia traktuję po macoszemu . Chyba tylko złowienie ryby większej od mojego PB mogło by mnie zmusić do zrobienia porządnego zdjęcia . Ryb mniejszych od PB to nawet mierzyć mi się nie chce .Piotrek ja zawsze chętnie pstryknę fotę takim Bolkom jak ostatnio łowisz. Ale nie na tej miejscówce bo jej nie powinieneś zdradzać nikomu. Szczerze zazdroszczę przede wszystkim umiejętności czytania wody i operowania zasobami pudła.Mam nadzieję że i mi taka przygoda się kiedyś trafi :-) No i oczywiście zrób sobie prezent jeszcze w tym sezonie w postaci nowego PB. Pozdrawiam Daniel Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Piotrek ja zawsze chętnie pstryknę fotę takim Bolkom jak ostatnio łowisz. Ale nie na tej miejscówce bo jej nie powinieneś zdradzać nikomu. Szczerze zazdroszczę przede wszystkim umiejętności czytania wody i operowania zasobami pudła.Mam nadzieję że i mi taka przygoda się kiedyś trafi :-) No i oczywiście zrób sobie prezent jeszcze w tym sezonie w postaci nowego PB. PozdrawiamDaniel Po dzisiejszym dniu , to faktycznie tylko nowe PB mogło by mi sprawić radość.Część dzisiejszych ryb nawet nie doczekała się spotkania z suchym lądem . Już mi się nie chciało i wypinałem je w wodzie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Do końca sezonu jeszcze trochę zostało więc jest spora szansa. A w przyszłym liczę że zechcesz mnie wcisnąć w jakieś wolne okienko na korepetycje z czytania Wisełki :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Złowiłeś więcej dużych boleni w 2 wyprawy niż reszta forum w cały sezon, gratulacje. Przyznaję się do zazdrości mi by wystarczyło kilka sztuk-żeby się zbytnio nie przyzwyczaić do dobrego I w brzanach też miałeś fajne wyniki jak sam napisałeś przez słaby sezon boleniowy (a przynajmniej jego początek). Teraz wychodzi że dostałeś to i to. Wędkarz roku 2016? Kolego chyba cię trochę poniosło . Znam ludzi z tego forum którzy mają w tym sezonie blisko setki boleni 70+. W każdym bądź razie 33 bolki to piękny wynik szczere gratulacje dla kolegi pisarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Grubo, chyba trafiłeś w miejsce gdzie spłyneły wszystkie grube bolenie z całego stołecznego odcinka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Niesamowity wynik, moje gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kolego chyba cię trochę poniosło . Znam ludzi z tego forum którzy mają w tym sezonie blisko setki boleni 70+. W każdym bądź razie 33 bolki to piękny wynik szczere gratulacje dla kolegi pisarza.Dzięki za sprostowanie widocznie mało jeszcze w życiu widziałem (łowię kilka rap na rok więc takie wyniki to dla mnie kosmos) Myślałem że mamy w okolicy bryndzę z boleniami bo mniej ich widać na powierzchni niż np. 2 lata temu a tu proszę. Nie samym chlapaniem boleń żyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 .....Dzisiejsze łowienie przeszło wszelkie granice wyobraźni . Pierwszą rybę złowiłem o 6.50 , a ostatnią około południa. Około połowa ryb była +70 , kilka +50 , a reszta +60 . Łącznie złowiłem 33 BOLENIE.... Piotrze, GRATULACJE !!! Jesteś bezkonkurencyjny na "naszej" Wiśle !!! Ogromnym plusem Twoich poczynań jest to, że możemy się przekonać, że NASZA WISŁA ŻYJE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kosmos. Gratulacje i szacuneczek @pisarz! Gdybys kiedys potrzebowal caddy'ego do noszenia za Toba wędek albo odganiania komarow, wal śmiało...bede wzorowym uczniem..;p Wysłane z mojego Pentagram Monster przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Myślę, że wiele osób analizuje w tysiąckrotnym powiększeniu ziarna piachu i źdźbła trawy by odkryć to miejsce...Naprawdę wielki szacun i życzę nowego PB w tym sezonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 A co tu analizować... Lepiej iść nad wodę i szukać własnego miejsca. Może będzie to długie i żmudne ale za to jaka satysfakcja. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Przyznać sie kto dziś pływał czarną łodka po wiśle ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja będę pływał w przyszłym roku srebrną - już postanowione???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Oby tylko miłośnicy mięsa Bolenii trzymali się zdala od mety @pisarza a jeszcze lepiej nigdy tam nie postawili swojej stopy. Aż strach wyobraźić sobie gdyby jakimś cudem (w co nie wierzę) posiedli umiejętności i trafili z odpowiednią przynętą w to miejsce. Gratulację muszę złożyć bo jest to wynik kosmiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Koledzy , dziękuję za gratulację , ale nie róbcie za mnie jakiegoś celebryty . Wiem że wynik jest niesamowity , ale w dużej mierze to była kwestia szczęścia i przypadku . Nikt mi nie wmówi że jestem jakimś wybitnym wędkarzem. Znam wielu od mnie lepszych i korzystam z tego że mogę się od nich uczyć.Miejsce też trudno nazwać moim , bo jest to miejsce ogólnie znane . Znam kilka osób z naszego forum , które łowią tam od lat z dużymi sukcesami.Oczywiście miejsce to potrafi obdarzyć dużą ilości dużych ryb , ale bez problemu można z niego zejść o przysłowiowym kiju , co nieraz mi się zdarzyło.Tego samego dnia w którym zrobiłem ten wynik , kolega przesiedział tam 5h i zszedł o ledwo wymiarowym sandaczu .Po prostu mi się poszczęściło .Pozdrawiam , Piotrek. Edytowane 21 Września 2016 przez pisarz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ławica Boleni...nawet rybacy nie mają takich rezultatów .Był taki film "Dzień Swistaka" obyś nie wpadł w taką pętlę... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dziś 14-18 w moim sektorze, wyholowane 3 bolenie, wszystkie ok. 60cm. Cieszyć się, czy płakać ? Trzeba się cieszyć, przecież mogło być gorzej Aktywności powierzchniowej brak. Brania na przelewach. Co denerwujące, po każdym bolku kilka rzutów i Wisła połykała woblerka. Trzy Bolki = trzy zerwane wobki. Cóż, takie to hobby już jest. Jest motywacja do strugania 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Krzysiek.....odłóż mi jednego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Wczoraj 1xmikrosandacz, 1x3kg leszcz za dupę, pare niewciętych pstryków. Dziś 1x mikrosandacz, 1x mikrosumek...pare kleniowych ataków na gume/woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Tamtego ranka, a jak się okazało i dłużej nastąpiła wzmożona aktywność.Sam, po szybko złowionych 2 rybach zastanawiałem się nad urlopem na żądanie : ) Obowiązek zwyciężył, nad czym lekko ubolewam.Wynik kosmiczny i raczej niemożliwy/trudny do powtórzenia. Jednak nie ma co mitologizować miejsca, jesienne zgrupowanie przy niżówce. Posiada wszystkie cechy, które powinno posiadać. Myślę, że ważniejsze są tu inne elementy układanki, w tym sam wędkarz.A na koniec coś ode mnie. Edytowane 22 Września 2016 przez korol 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi