malcz Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Krzysiek.....odłóż mi jednego Jak być chciał zrobić więcej w zimę to pomyśl o jednym dla malcza Edytowane 22 Września 2016 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Krzysztof. A można prosić o jakieś zdjęcie Twoich woblerów? Pozdrawiam, Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Taka na szybko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Taka na szybko Piotrek, Baśka co poranek - szacun za regularność Cały czas ta sama miejscówka? Edytowane 23 Września 2016 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Thx. Warszawska Wisła to jedna wielka brzanowa miejscówka Można je łowić na śródrzecznych rafach, w przybrzeżnych kamienistych rynnach, w okolicach niemal każdego mostu, po obu stronach rzeki.Miejsce wybieram zależnie od stanu wody, wiatru i czasu na łowienie. Wiadomo, w drodze do pracy nie będę się ładował w garniaku na środek rzeki, ale jak już mam ze 4 godziny... Pozdrawiam Edytowane 23 Września 2016 przez korol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Thx. Warszawska Wisła to jedna wielka brzanowa miejscówka Można je łowić na śródrzecznych rafach, w przybrzeżnych kamienistych rynnach, w okolicach niemal każdego mostu, po obu stronach rzeki. hehe....brzmi tak prosto...przy takim ochłodzeniu pokazują się jeszcze o poranku czy cisza? Edytowane 23 Września 2016 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jeszcze można je zaobserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jeszcze można je zaobserwować.Korol a byłeś za barzanami w południowej części Warszawy, tj powyżej łazienkowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Pomiędzy Łazienkowskim a Siekierkowskim nie, ale powyżej Siekierkowskiego zanotowałem fajne miejsce. Pomiędzy Poniatowskim a Łazienkowskim też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Gratulacje dla Wszystkich za dobre wyniki.@pisarzJeżeli ryby są z tej mety o której myśle, to cieszy fakt,że jeszcze się tam pojawiają pomimo presji.Życzę pobicia PB, choć łatwo nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Od 22 do 1 ryby mało aktywne, prawie brak spławów. 1-3 pojawiły się spławy, niemniej drapieżniki kontynuowały olewanie moich woblerów, gum i kogutów. W ramach frustracji założyłem 3cm smużaka i mimo 30funtowej plecionki wydłubałem klenika i miałem kilka niewciętych brań. Niemniej nocka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Krzysztof. A można prosić o jakieś zdjęcie Twoich woblerów?Pozdrawiam, MikołajTaki mały secik na "mój" sektor Część z nich połknięta już przez Królową. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Piękne przynęty Krzysiek :-) Pamiętaj o mnie jak będziesz zimą skrobał i trafi się jakaś nadwyżka ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Piękne wobki. Rozumiem że głównie boleniowe i kleniowe?Ja w tym roku zacząłem robić żuczki i boleniówki ale moje to straszne brzydale. Chociaż ryby nie pogardziły i trochę już na nie złowiłem. Twoje to klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Zdaje się, że Krzysiek będzie miał pracowitą zimę . Kolejka już się ustawia, więc stanę i ja. Ja też poproszę, jak będzie nadwyżka. Tymczasem byłem w moich rewirach. Rapki aktywne, chociaż tylko rapki. Niestety grubsze schowane gdzieś głębiej i dalej....Trafiły się dwie około czterdziestki ( i jak tu o tym pisać jak Piotrek zadał takiego "pieprzu"?) Marcin, trza chodzić nad tą rynnę. Ona powinna się odpłacić .... A cha. Byłem kontrolowany(przez policję) na obecność mania uprawnień do połowu ryb . Na Wiśle , po raz pierwszy od.....nie pamiętam kiedy.... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jeszcze można je zaobserwować.Piotr gratuluję pięknych wyników w łowieniu brzan . Zwłaszcza że ta ryba coraz bardziej mnie fascynuje. Ponieważ wiem że w łowieniu brzan masz bardzo duże doświadczenie , a ja dopiero się uczę , to mam pytanie. Które miesiące według ciebie są najlepsze do łowienia tych pięknych ryb? Ja miałem bardzo duże problemy z przechytrzeniem basiek w lipcu . Zastanawiam się czy nie było to spowodowane tym że latem brzany mają dużo pokarmu naturalnego i dlatego tak niechętnie pobierały przynęty sztuczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Danke schön To ja gratuluję ostatniego rekordu rekordów.Moim ulubionym czasem są ekstremalne upały, takie jak w zeszłym roku.Nie wiem, czy to kwestia pokarmu, czy może wahań wody, jakich doświadczyliśmy w tym roku. Zresztą statystycznie w lipcu jest więcej opadów. Być może się mylę, ale uważam, że ryby spokojnego żeru wolą stabilizację.Jakbym miał ułożyć ranking to zdecydowanie sierpień, potem zbliżone wrzesień (za stabilny stan wody) i lipiec (za upały), a na koniec słabszy październik.Serdecznie pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Korol zrób wykłady z łowienia basiek U mnie przerwa w "brzanowaniu". Jakoś brak weny. Dziś za bolkiem wyskoczyłem i udało się przechytrzyć 2 sztuki. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ależ masz długie ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Ależ masz długie ręceDziękuję Jacku za komplement.Rozumiem, że Ty wyciągasz je w drugą stronę......za plecy. Edytowane 23 Września 2016 przez sajdol1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Fajne bolasy Bartek. Gratulejszyn :-) Szczególnie 2 ładnie się nastroszył do zdjęcia :-) Mogę się mylić ale chyba znam tych jegomości z fotek ;-) Jacek proponuję melisę i wyjście nad wodę to pomaga... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Bartek - gratulacje gdybym wiedział, że mój 68 cm to będzie wszystko na co mnie będzie tego dnia stać, też bym go sfotografował a tak, przynajmniej przydałem się do fotografowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Dobra sobota 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Takie oto trzy zbóje. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Tak, sobota była dobra W godz. 7.30-12 wyholowane 2 fajne bolki i klenik. Drugi bolo zjadł całego Steve'ego i trochę się pokaleczył, ale operacja wypięcia kotwic przebiegła szybko i skutecznie. - KC Lure Score'5 Cyclop - KC Lure Score'5 Steve 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi