BjornOFF Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dziś od wschodu do 11 na główkach na wysokości elektrowni Siekierki kilka puknięć,jedna ryba się spięła i jeden ledwie miarowy szczupły na okoniowatego bezsterowca ktory potem rzeka odebrała bo bez podatku się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 To chyba ostatni w tym roku muchowy jazik. Trzeba było dużo kombinować żeby skusić tego cwaniaczka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dzisiaj niestety było ciężko przerzuciłem cały arsenał gumy, wobki, cykady i żelazo. Niestety bez kontaktu. Może to zmiana ciśnienia, że nie chciały współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Takie tam rybcie z zeszłego tygodniaPierwszy to amator Hermesa,drugi woblera RH. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Na drugim zdjęciu byłem przekonany, że to mgła...zajebiście klimatyczna fotka by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Niestety takie czasy że sztuczną mgłą trzeba się wspomagać .Za to przy pierwszej fotce obiektyw tak mi zaparował że ledwo coś się udało uratować . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Moja największa Wiślana. Trochę dłuższy opis zamieściłem w wątku o brzanach.Podczas holu pojawiły niemal wszystkie emocje, ale przede wszystkim szczęśliwe zakończenie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Moja największa Wiślana. Trochę dłuższy opis zamieściłem w wątku o brzanach.Podczas holu pojawiły niemal wszystkie emocje, ale przede wszystkim szczęśliwe zakończenie Ja to mam chyba "Dzień świstaka" , co otworzę "warszawska Wisła" , to widzę brzanę złowioną przez Piotra .Wprawdzie i mnie udało się ostatnio złowić Baśkę , ale gdzie jej do Twoich Barbar.Nieszczerze gratuluję . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Piotrek, na pewno nie masz co narzekać. Przypomnij jak w zeszłym roku polowałeś na ta pierwszą. A w tym łowisz je regularnie. Mało osób tak szybko się rozwija. Na prawdę mało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Specjalnie, w ramach wspierania dnia świstaka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Morskie lechy się nie liczą Dziś słabo. Wiatr utrudniał łowienie. Skończyłem z jednym 50-takiem na koncie.Moje ostatnie. Teraz wędkarski post . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) U mnie dziś kilka niecelnych uderzeń i udało się rapkę ~50cm zaciąć i wyciągnąć. Znowu jesień i czepia się mnie to badziewie ze zdjęcia. 15 minut skubałem nad wodą po ciemku a i tak dużo zniosłem do domu. Żona nie będzie zadowolona :| Jak się nazywa roślina co to rozsiewa? Będę wiedział czego nienawidzić... Edytowane 29 Września 2016 przez Błachy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Lepiej jak to przyniesiesz do domu niż kleszcza.Tak żonie wytłumacz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Już wiem. To któryś z gatunków z rodzaju Uczep (łac. Bidens). Pochodzi z Ameryki. Skąd u nas? Pewnie kapitaliści zrzucali razem ze stonką żeby nas zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 buahaha ja ostatnio poszedłem na ryby w dresowych bawełnianych spodniach i do tej pory leżą zwinięte bo nie ma komu poodrywać tego badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ale to zdrowe jest. http://www.herbiness.com/uczep-trojlistkowy-zdjecia/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wczoraj rapka 60cm na Fanatica i kolejna spora porcja zdrowego uczepu do wyskubania z ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ostatni weekend był udany. Trochę więcej w wątku brzanowym 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ktoś nad wodą? U mnie cisza Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ktoś nad wodą był, ale arogancja i totalny brak taktu ryb go sfrustrowały, pokazał płetwiastym prostakom środkowy palec i wrócił do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Tak. Weekend był udany. Patrząc na prognozę pogody postanowiłem przełożyć wędkarski post na później . Złowiłem kilka naprawdę fajnych rap. Jedna z nich. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Krótki wypad w niedzielny poranek i sandacz pod 50 z opadu. Jak słonko się pojawiło to i bolki były aktywne przy powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) W sobotę w moim sektorze znowu fajny bolo, myślę, że to ten sam co tydzień temu. Uderzył w trzecim rzucie w Cyclop'a i w myśl zasady, potem długo długo nic... ale na koniec, w tym samym miejscu fajny sandał.Miałem jechać dziś rano, ale ten cholerny wiatr głowę urywa, więc dziś strugam ...i chyba widziałem Piotra (@korol) z Panią Basią, a może to ktoś inny (?) Edytowane 4 Października 2016 przez Skorio 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dziwna prognoza IMGW. W Zawichoście przybór 2m w ciągu trzech dni ? Chyba im się coś po....ło.Ale jak by nie patrzeć przyborek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Może być. Inne rzeki doleją pewnie sporo wody. Takie skoki to nic dziwnego. Stan wody 4m w Warszawie bywał regularnie. Zobacz dobową zmianę na Dunajcu i Sanie, a są jeszcze inne dopływy. Edytowane 4 Października 2016 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi