Qcyk Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) W górach pada non stop niemal od doby i nie zanosi się na to żeby przestało . Żywiec już tonie... Więc całkiem możliwe... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 4 Października 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mimo wszystko wynik gruby. Do tej pory zawsze dodawałem różnice w miejscowościach wyżej i się mniej więcej zgadzało. Nic to, wkrótce zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dobrze niech dolewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 I niech wiać przestanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Na Śląsku też leje od paru dni więc Wisłę na pewno zasila zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Koledzy , przyjaciele i wrogowie .Ci co mnie lepiej znają , to wiedzą że zdjęcia złowionych ryb robię bardzo rzadko. Jeszcze kilka lat temu robiłem zdjęcie niemal każdej złowionej rybie i starałem się żeby to były zdjęcia ładne. Niestety dopadł mnie pech i pewnego dnia padła mi w telefonie karta pamięci , a dwa dni później padł mi twardy w komputerze i tym oto sposobem straciłem niemal wszystkie swoje zdjęcia. Od tamtej pory zdjęcia ryb traktuję po macoszemu.Podczas takiego łowienia jak wczorajsze trzeba rozważyć dwie możliwości . Łowię dużo dużych ryb i nie mam zdjęć, albo mam zdjęcia ale mam dużo mniej złowionych ryb? Biorąc pod uwagę że z upływem czasu brały coraz większe , to dla mnie wybór był oczywisty.Dlatego zdjęci które wczoraj robiłem w pełnym pośpiechu i bez sprawdzania co na nich wyszło , okazały się prześwietlone i zamazane.Zdjęcie rapy 78 cm było robione już prawie po ciemku.A że ryby to nie ludzie i są do siebie bardzo podobne , to wrzuciłem zdjęcia ryb podobnej wielkości ale wcześniejsze .Piotrze Przepiękne Bolenie a ta fota czarno-biała jest prze kozacka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Poratujecie dobrym serwisem pogodowym i ze stanem wody na Wisłe? Jutro bym się wybrał ale jak ma wiać jak dzisiaj... wyrzucony wobler wracał mi pod nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Stan wody na Wiśle http://www.pogodynka.pl/hydro/wisla/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Uderzylem na nocne sandacze, ale nie dało się łowić. Momentami fala jak nad morzem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Fakt, źle się rzucało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Stan wody na Wiśle http://www.pogodynka.pl/hydro/wisla/Ten lepszy bo wykres i czasem temp wody. Stacje z pomiarami automat co godzine http://monitor.pogodynka.pl/#map/19.533,52.1384,7,true,false,0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ten lepszy bo wykres i czasem temp wody. Stacje z pomiarami automat co godzine http://monitor.pogodynka.pl/#map/19.533,52.1384,7,true,false,0faktycznie fajne, dzięki. Ciekawe jest natomiast to, że http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/152210010 Trend: malejący?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 W Zawichoście już pokazują skok 360cm, a możliwe że to nie koniec. Jak na razie 70cm poniżej alarmowego. W Warszawie pewnie będzie z 450. Fajny też skok w Karsach-286cm . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A temp wody z 19 na 12 w niecałe 2 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A temp wody z 19 na 12 w niecałe 2 dni.... Wampirki będą ucztować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dziś przez 2h w moim sektorze ... i powtórka z rozrywki Ale dziś była to rozrywka mocna ekstremalna. Wiatr siekący deszczem po twarzy, palce zgrabiałe, woda z nosa, rzuty pod wiatr, kontrola prowadzenia mocno utrudniona... ehhh.Bolek uderzył w piątym rzucie. Jestem pewien, że to ten sam co w ostatnią i poprzednią sobotę. To samo miejsce, ten sam sposób prezentacji przynęty, uderzenie w tym samym miejscu.Tym razem zacząłem rzucać Score'5 Hulk i jestem pewien, że uderzyłby w każdego uklejopodobnego wobka. Grubasek ma fajną stołówkę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dzisiaj w końcu trochę słońca Rapid od Bielika na agrafce. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 No wreszcie!!! Wróciło najlepsze selfie w mieście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 No wreszcie!!! Wróciło najlepsze selfie w mieście To selfie podmiejskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 W końcu i miałem chwilę na ryby. Z godzinę moczyłem jaja za spojnią, bez efektu. Widziałem kilku zawodników niżej, ale nie wiem jak u nich efekty. Jeden to chyba był nawet kolega @skorio, przynajmniej tak mi się wydaje. Poznałem po sprzęcie Potem na godzinę przeniosłem się na drugą stronę i tez lipa. Dwa pstryki i obcięty ogon w gumie, chyba gluty bo nic zaciąć się dało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nocnik był też sandacz koło wymiaru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Panowie, jak woda obecnie na Wiśle? Do łowienia? Może uda się wygospodarować wolne popołudnie, a nie mam możliwości specjalnie podjechać i okiem rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dziś można smigać. Przybór od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ...Jeden to chyba był nawet kolega @skorio, przynajmniej tak mi się wydaje. Poznałem po sprzęcie .... Tak, to ja Wczoraj wreszcie bez szaleństw pogodowych. Przeszedłem pół sektora i udało się wydłubać bolka, trochę mniejszy niż ostatnio, ale pozwalam sobie wrzucić. Niech będzie zachętą. Tam gdzie stałeś Maciek, też fajne miejsce i też tam miałem przyjemność wyholować kilka fajnych rybek.Bolek uderzył w kolejną wersję Score'5 (foto) i pożarł go całego. Wobler wyrzucony prostopadle do nurtu i sprowadzany po łuku w bardzo leniwym tempie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Ale grasz na nerwach Krzysiek ;-) Ja już odliczam dni do powrotu nad Wisłę... :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 7 Października 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi