Brenducha Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Tak. Weekend był udany. Patrząc na prognozę pogody postanowiłem przełożyć wędkarski post na później . Złowiłem kilka naprawdę fajnych rap. Jedna z nich. A co to za sztuczna mgła z tyłu kolego? Czyżby Smoleńsk? Nie Warszawa? ARTS Artur, nie cytuj zdjęć, proszę. Edytowane 7 Października 2016 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Oj Artur....to Ty nie wiesz, że na standardowym wyposażeniu warszawskiego wędkarza jest lornetka??? Tu trzeba być jak NINJA Daniel odezwij się jak już się będziesz wybierał Krzysiek udowadniasz, że o tej porze roku działają niewielkie przynęty Wysoka woda poprzestawia teraz ryby. Trzeba się będzie przerzucić na inne gatunki niż bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A co to za sztuczna mgła z tyłu kolego? Czyżby Smoleńsk? Nie Warszawa? ARTS Bo tło w tym zdjęciu jest nieistotne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tam był tylko most siekierkowski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Bartek odezwę się bankowo :-) Haha teraz zacznie się zgadywanie... Bartek musisz mi wytłumaczyć jak taka mgłę zrobić to nie będę musiał tak mocno swoich zdjęć przycinać :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tam był tylko most siekierkowski... Skąd wiedziałeś??? Też tam łowisz? Dziś był przepiękny poranek nad Wisłą. Świeciło słońce i było dużo prawdziwej mgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempa Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wisła przy ujsciu rzeki NarewPanowie bede w tym miejscu niebawem i chce sie upewnic czy moge tam lowic na standardowych oplatach PZW. Raczej nie bede sie za daleko wypuszczal bo bede na pieszo wiec interesuje mie samo ujscie rzeki narew do wisly (okolice twierdzy). Wisla pewnie bedzie dostepna na standardowym pozwoleniu. A jak z Narwia i czy sa jakies dodatkowe zakazy nakazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Narew należy też do Okręgu Mazowieckiego tak więc na zwykłej składce ogarniesz. Po szczegóły odsyłam na stronę bo nie jestem na bieżąco, od 2 lat nie opłacam OM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wczoraj też mgła była momentami drugiego brzegu nie było widać. Niestety na pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Woda w górę idzie więc teraz ryb ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wieczorkiem 2 pstryki sandaczy + 2 kleksy 58 i 40cm. Jaka woda jest teraz? Już solidnie podniesiona, czy fala dojdzie bardziej wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Idzie cały czas do góry. Kulminacja spodziewana pewnie wieczorem i w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dzięki Mam nadzieję, że po 20 jeszcze da się łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zawsze się da łowić, musisz tylko dobrą metę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Taaak, wiem. Ale moja meta w której mam nadzieję jeszcze połowić zawiera całkiem dużego sandacza, który mam nadzieję że pomimo zmiany stanu wody jeszcze dziś będzie się tam stołował Inna sprawa, że po prostu nie lubię łowić na bardzo wysokiej wodzie i pewnie jak Królowa będzie miałą 'te trudne dni' to zajmę się dłubaniem okoni-palczaków z Żerania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dzis od 10 do 16 i nauka rzucania muchówką. Ech że też nie wziałem spina... Kilka boleni sie krecilo ale już nie chlapały na samej powierzchni. Rano jeszcze woda byla w miarę nisko, ale już teraz mocno przybiera na oko plus 30 40 cm i ciągle do góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wieczorkiem 2 pstryki sandaczy + 2 kleksy 58 i 40cm. I piszesz to jakby to normalka była Kleń 58 codziennie się nie trafia. Swoje klenie 50+ mogę policzyć na palcach jednej ręki. Największy właśnie 58. Jest szansa na foto?No chyba, że to takie inne kleksy zaraz po pstrykach to foto zbędne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Fotki brzydkie i na trawie, więc z gwarancją gównoburzy. Jak chcesz mogę podrzucić na prv Edit: Ja ponad 50cm kleksy też mogę niestety policzyć na palcach jednej ręki...brakuje mi jeszcze jednego, żeby ten smutny stan rzeczy zmienić. A napisane zwyczajnie....bo jak inaczej? Ładny...przyłów. Łyknął do skrzeli 8.5cm kopyto na 5g główce. Cham i prostak - wcześniej obłowiłem miejscówke moimi woblerami.....a ten gume wolał. Edytowane 8 Października 2016 przez Night_Walker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pradzisz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam, boleń rzeczywiście coraz mniej chlapie, ale żreć mu się chce Udało się wyciągnąć dwie 40-tki. Jak woda przybrała, bolki się pochowały, ale za to okonek się pojawił. Kilka maluchów i jeden 30-tak wpadł. Rybki wróciły do wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempa Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czyli jak oplacilem skladke u siebie pzw zielona gora to moge tam bez przeszkod lowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czyli jak oplacilem skladke u siebie pzw zielona gora to moge tam bez przeszkod lowic?Musisz opłacić wody okręgu mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempa Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) No wlasnie o to sie rozchodzi wiec najpierw jakis sklep po oplaty bede musial odwiedzic dzieki pozdrawiam Edytowane 9 Października 2016 przez Kempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajhivo Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Eokon.plBez wychodzenia z domu i szukania jakiegoś sklepu. wysraptalkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ponieważ zaczynam wiślane łowy , szybkie pytanko do lepiej obeznanych z rzeką.... Panowie po jakim czasie po tym czymś "woda" będzie zdatna do łapania ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nie wiem czy jestem lepiej obeznany z rzeką, ale dla mnie pojutrze. To czy ryby będą podzielać moją opinię - ciężko powiedzieć i to ich problem a nie mój Kanału Żerańskiego po drugim wypadzie tam mam już serdecznie dosyć. Jeśli jest tu ktoś rozumiejący kanał a do tego skłonny objaśnić mi zachowanie tamtejszych ryb to zapraszam na priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi