ezehiel Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Są miejsca gdzie 30 się ruszyły. Sorry ze takie foto ale nie chciał pozować 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Smoki 80+ z Warszawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Smoki 80+ z Warszawy Potwierdzam Kilka 80+ ze stołecznego odcinka już widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Są miejsca gdzie 30 się ruszyły.Sorry ze takie foto ale nie chciał pozować Ruszyły się już jakiś czas temu. Całkiem sporo i pod 40cm. Niestety ruszać się już nie będą. Jak można było zrobić z tak pięknej rybki chwasta??? (zero limitu).Dawać tego no killa w Wawie !!!! Edytowane 21 Października 2016 przez sajdol1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Zanim zaczęło lać było całkiem miło . Uderzył w opadzie na Rapida od Bielika. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Dzisiaj przy gdanskim sporo wędkarzy, sporo zostało po zmroku. Był ktoś z Was, coś trafił? U mnie tylko mały bolen (około 40cm) o 16 Edytowane 23 Października 2016 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Wczoraj sandaczyki gryzły w przedziale 40-50 cm po za tym błoto mgła i klimat jesiennej Wisełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wczoraj po dłuższej nieobecności i ja chwilę porzucałem ale jakoś nie miałem weny. Spotkałem dziadka z szczupakiem 60+ w reklamówce. Potem znacznie młodszego wędkarza, co akurat ubijał takiego 50+ i się odechciało łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wczoraj po dłuższej nieobecności i ja chwilę porzucałem ale jakoś nie miałem weny. Spotkałem dziadka z szczupakiem 60+ w reklamówce. Potem znacznie młodszego wędkarza, co akurat ubijał takiego 50+ i się odechciało łowić.oby no kill na całym miejskim odcinku się ziścił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Wczoraj też byłem nad Wisłą. Zmieniłem sektor w poszukiwaniu sandaczy. W wytypowanym w zeszłym sezonie miejscu trochę się pozmieniało, ale udało się wypracować jednego 50+. Zagryzł w środku dnia (ok. 14). Silny wiatr utrudniał odczytywanie "pstryków". Na początku na ciężko na wleczonego, przynęta spadała ze stoczku gliniastego w kamienisko i tam siedziały, ale nie chciały gryźć. Dopiero obecność łusek na grocie haka główki jigowej zdradzał "przyduszanie", którego przy takim wietrze nie dało się wyczuć. Zamiana na mniej ciężko i prowadzenie w pół wody. Podbicia, opad, "piła", nic nie prowokowało do ataku, kolorowo, szaro, buro, nic. W końcu na spokojnie, prowadzenie leniwie jednostajne na klasyczny kolor uklejowy i "łup", cała przynęta (7cm) łącznie z główką zniknęła w paszczy. Niestety musiałem wracać, a potencjał miejscówka ma Może jeszcze kiedyś ... Edytowane 24 Października 2016 przez Skorio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kogo nie spotkam w tym roku, żali się że nie może wyjąć sandacza pow 70 cm. U mnie niestety podobna sytuacja. Miał ktoś z forum satysfakcjonujące wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witam wszystkich, jestem nowy na forum, dziś zanim zaczęło padać dwa bolki 40 i 51. Obydwa na srebrno-niebieskie woblery, to dopiero moje bolki nr 2 i 3 w karierze, więc baaardzo się z nich cieszę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wczoraj 11:00-14:00 w okolicach średnicowego na zero. Kilku wędkarzy spotkałem i jak mówili też na zero. Wszędzie duże kawałki drzew - pnie i gałęzie, plus butelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dzisiaj byłem od 18 do 21. Niestety bez kontaktu. Cały czas rzeka niesie patyki i nieco większe kawałki drewna oraz smieci. Jutro powtórka, może coś się uwiesi bo woda podwyższona. Chociaż na miejskim odcinku rybki nabrały doświadczenia. Ciężko je oszukać przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dziś bolek 50cm + 2 pstryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 @pepper satysfakcjonujący wynik dla mnie to 5 wymiarowych sandaczy na 1 wyjście ale taki wynik jeszcze mi się nie zdarzył powyżej 70 cm był w tym sezonie jeden rodzynek, a dziś trafił się 56 cm i powiem szczerze, że bardzo sie z niego ucieszyłem. Ryba nocna, wypracowana z dzikiego brzegu. Dodatkowo był jeszcze drapieżny leszcz w takim samym rozmiarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Masz dużego fata z tą 70 mi od 2 lat nie trafił sie powyżej 65 cm na warszawskiej Wiśle. A bywam na jesieni prawie co drugi dzień jeśli nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dziś 4h i ani skubnięcia. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Okoń 35+ cm ... złowiony dobrą godzinę przed świtem... zażarł 10cm gumę po samą główkę. Tak się jakoś ustawił w nurcie na samym początku, że już myślałem, że to niegłupi zedzik... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jesteś pewien, że to było na Wiśle i w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Było ciemno więc mogłem się mylić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Oby nie z długością ryby... GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Wczoraj po dłuższej nieobecności i ja chwilę porzucałem ale jakoś nie miałem weny. Spotkałem dziadka z szczupakiem 60+ w reklamówce. Potem znacznie młodszego wędkarza, co akurat ubijał takiego 50+ i się odechciało łowić.Ciekawe na jakiej miejscówce - ja wczoraj słyszałem o takim 3,5 kila Edytowane 27 Października 2016 przez tosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Na Wiśle znowu podnosi się woda wieczorem zaczęły spływać większe kłody. Sandacze chyba się potopiły. Na spokojniejszych blatach poustawiały się ławice leszczy. Wieczorem na główce przy gdańskim chyba z pięciu chłopa. Albo im tak biorą sandacze albo łowią te leszcze...Policja rzeczna owszem pływa ale większość czasu bunkruje się po krzakach.Po ciemku minąłem dwa lisy - rudego i czarnego, ominęły mnie niechętnie schodząc ze ścieżki, podobnie jest z dzikami. Edytowane 27 Października 2016 przez tosiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja dziś planuję koło południa w okolice czerniakowskiego na lekko wyskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi