wiwaldi1970 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Niestety woda jeszcze w górę poszła, zero drapieżników. Teraz tydzień przerwy, może woda się wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 A właśnie miałem pytać jak woda Bo chciałem rano pozwiedzać. No nic wyskoczę na pobliską sadzawkę poszukać mikro garbusów Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Potwierdzam Dwie godziny mechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Kawa płynie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Potwierdzam, woda wysoka i mętna. Ledwie jednego mikrozandera wymęczyłem w 3h. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Potwierdzam, woda wysoka i mętna. Ledwie jednego mikrozandera wymęczyłem w 3h.[/quot To ty stałeś no trasie na przystanku ok 23. Edytowane 27 Października 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Prawdopodobnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Prawdopodobnie tak To rzeczywiście wyglądasz jak Night_Walker .:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To rzeczywiście wyglądasz jak Night_Walker .:-)hehehe, Panowie, w tej sytuacji to ja jakieś foty poproszę ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jak coś normalnej wielkości wydłubię to i fotka się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Niedługo chyba trzeba będzie porobić koszulki klubowe dla osób z tego wątku Według pogodynki woda powinna już zacząć opadać.Myślicie że jest szansa poszukać jutro bolków, czy też na inne ryby się nastawić?To mój pierwszy sezon na rzece, więc dużo wątpliwości mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Niedługo chyba trzeba będzie porobić koszulki klubowe dla osób z tego wątku Według pogodynki woda powinna już zacząć opadać.Myślicie że jest szansa poszukać jutro bolków, czy też na inne ryby się nastawić?To mój pierwszy sezon na rzece, więc dużo wątpliwości mam Nastawiaj się na bolki. Szczupłe zostaw dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Teraz to okonia i szczupaka można szukać bolek i sandacz majo nas w zupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nastawiaj się na bolki. Szczupłe zostaw dla mnie... Szczupłe na warszawskiej Wiśle. Jestem pełen podziwu Powoli tęskni mi się za Wisłą. Niebawem do Was dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Przestań proszę, bo się zarumienię???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Niedługo chyba trzeba będzie porobić koszulki klubowe dla osób z tego wątku Tia, i powstanie kolejny TEAM kolorowych pajacy )) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Niedługo chyba trzeba będzie porobić koszulki klubowe dla osób z tego wątku Tia, i powstanie kolejny TEAM kolorowych pajacy ))Czytałem dzisiaj, a jakie oburzone towarzystwo fiu fiu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Takie czasy brachu, że mądry głupiemu wrogiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To chyba od początku nie wiem, świata? Dobra koniec offa o lansie i bansie. Puknę do Ciebie w przyszłym tygodniu o parę porad na moją zawadowską opaskę bo wreszcie będę miał trochę czasu po południu popszytkać w gruz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) I nie team tylko tim???? Edytowane 29 Października 2016 przez szczupły Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Hmmm, chyba mi jakiś ciekawy wątek uciekł bokiem?? A może jednak nie warto. Ad rem. Zebrałem się rano nad Wisłę. Spotkałem lisa. I to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ja w czwartek 6 godzin na Kanale Żerańskim i obleciałem wszystkie zalewy portowe. I co..? i nic. Nawet puknięcia , a wyczyniałem cuda na kiju ... .Na szczęście pogoda sprzyjała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Kto widział czarnego lisa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Kto widział czarnego lisa?Jeśli czarny to farbowany, moja żona dawno temu takie futro miała albo żeś jenota widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 On pewnie był tak samo czarny, jak ten farbowany kaban w Samych Swoich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi