pisarz Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Żeby nie był całkowity OT to byłem w poniedziałek w okolicach północnego i przez dwie godziny gumowania nie zaliczyłem nawet trącenia. Też macie tak, że typujecie sobie 2 miejsca, nie mogąc się zdecydować gdzie jechać, a potem przy powrocie (o kiju oczywiście) powtarzacie sobie "ale jestem głupi, wiedziałem że trzeba było jechać na drugą miejscówkę" ? Taką przypadłość nazywa się "Zawsze jest drugi brzeg" , ma ją większość wędkarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Taką przypadłość nazywa się "Zawsze jest drugi brzeg" , ma ją większość wędkarzy. A jak te bolki zawsze pod drugim brzegiem tłuką... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ja preferuję wersję 'damn, mogłem wygospodarować więcej czasu tobym jeszcze kolejny kilometr obłowił' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Też macie tak, że typujecie sobie 2 miejsca, nie mogąc się zdecydować gdzie jechać, a potem przy powrocie (o kiju oczywiście) powtarzacie sobie "ale jestem głupi, wiedziałem że trzeba było jechać na drugą miejscówkę" ? ... ja to mam zdecydowanie gorzej... typuję kilka miejscówek i 2 metody... wiosną bywało tak: rano jechałem na pstrąga ze "spinnem", a wieczorem za kleniem na feedera... po powrocie byłem święcie przekonany, że dzisiaj trzeba było dokładnie odwrotnie: rano za kleniem, wieczorem za pstrągiem... eeechh... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A ja mam najgorzej,siedzę przed kompem i czytam coście tam naskrobali.A jak wszystko wyczytam,to jest za późno na ryby.;-):-(:-( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Coś się Panowie dzieje, bo jeśli dziś będę na zero, to jak mi Bóg miły, zamykam sezon!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Haha! Ja jutro zamykam choćby nie wiem co Już nie moge patrzeć na ten jeden biedny kijek w garażu. Do pokrowca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dziś godzina w śniegu i jeden szczupły 65cm, centrum, strona praska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Fajny szczupły na koniec sezonu, dobrze że jeszcze nie wszystkie zjedzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 W sumie z dokładnie tego samego miejsca w tym sezonie wyjąłem 9 szczupaków - 60-70cm, wszystkie wróciły do wody więc jest szansa, że w maju jeśli rzeka nie zasypie dołka znów coś się będzie tam działo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Haha! Ja jutro zamykam choćby nie wiem co Już nie moge patrzeć na ten jeden biedny kijek w garażu. Do pokrowca!Moje zawsze sie przewracają jak przechodzę obok i chciał,nie chciał wyprowadzam je na spacer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 W drugi dzień świąt prognozują +9C , a może by tak na ryby? Żona i teściowa suszyły mi głowę , żebym ubrał choinkę , no to ubrałem . 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Super ubrałeś tą choinkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 W drugi dzień świąt prognozują +9C , a może by tak na ryby? Żona i teściowa suszyły mi głowę , żebym ubrał choinkę , no to ubrałem . Pochwaliły za wykonanie z inwencją ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Piotrek @pisarz Bolków 80+ w przyszłym sezonie życzę.☺ Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Pochwaliły za wykonanie z inwencją ? Żonie , to się nawet podobała , teściową nawet nie przekonało że ubrałem jeszcze jedną . Największą uciechę miały dzieciaki .Pytały co można złowić na taką mucho-choinkę . Odpowiedziałem ,że św. Mikołaja . Edytowane 24 Grudnia 2016 przez pisarz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sezon 2016 zamknięty. Warszawski odcinek Wisły przyniósł mi 17 szczupłych z czego tylko 2 wymiarowe. Reszty, czyli przyłowów, nie liczę. Oby w przyszłym roku było wiecej tych 50+ czego wszystkim życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Ja dziś zakończyłem sezon 2016 na Kanale Żerańskim , ale byłem też nad warszawską Wisłą. Była to tylko wyprawa sentymentalna , powspominać przez chwil miniony sezon. Wszystkim Warszawsko Wiślakom , życzę Szczęśliwego Nowego Roku i udanego wędkarskiego sezonu w 2017 roku . Edytowane 31 Grudnia 2016 przez pisarz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Wczoraj ultrakrótki spacerek z wobkiem w celu sprawdzenia czy a nóż coś się nie spławi z wieczorka. Otóż cudów nie ma, nic się nie spławiło a ja odkryłem że jest zimniej niż podejrzewałem Ale i tak miło chociaż popatrzeć na wodę. Miałem wyskoczyć poszukać szczęścia spod lodu, niestety moja pierzchnia leżąca w piwnicy od 5 lat gdzieś zniknęła. Postanowiłem więc zrezygnować z zamarzania nad Wisłą na rzecz strugania wobów 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ostatnio jeżdżąc do pracy kilka razy widziałem samobójcę łowiącego na lodzie, poniżej ostrogi przy zoo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 https://www.facebook.com/1621888784754075/photos/pb.1621888784754075.-2207520000.1487059850./1881482168794734/?type=3&theater zapewne to on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ostatnio jeżdżąc do pracy kilka razy widziałem samobójcę łowiącego na lodzie, poniżej ostrogi przy zoo..Facet ma bardzo duże doświadczenie. Wie kiedy i gdzie wejść. Wiem, że rutyna czasem gubi ale raczej to nie samobójca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Po tym zdjęciu z linku Żyły jeszcze bardziej uważam go za samobójce.Ja go widziałem bliżej brzegu i trochę bezpieczniejszym miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 6. W rzece Wiśle od mostu drogowego w m. Góra Kalwaria do ujścia rz. Narew obowiązuje całkowity zakaz wędkowania na błystkę podlodową - indeks (6). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 6. W rzece Wiśle od mostu drogowego w m. Góra Kalwaria do ujścia rz. Narew obowiązuje całkowity zakaz wędkowania na błystkę podlodową - indeks (6).Na błystkę tak.. i tylko na błystkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi