AAS Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Byłem dziś na Wisłą za okonkiem i kleniem cast ultra light no i przyłów mi się trafił, bolek ale taki koło 6kg na maleńką wirówkę więc stwierdzam ze tak najgorzej to z tą naszą Wisłą nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dczun Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 http://www.portczerniakowski.waw.pl/cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) http://www.portczerniakowski.waw.pl/cennikNie patrz na to. Dodatkowo opłacasz ok. 40zł/ miesiąc, które odprowadzane jest do miasta + jeszcze kilka opłat. Dokładniej wychodzi ok. 120zł za miesiąc. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dczun Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nie patrz na to. Dodatkowo opłacasz ok. 40zł/ miesiąc, które odprowadzane jest do miasta + jeszcze kilka opłat. Dokładniej wychodzi ok. 120zł za miesiąc. hmm czyli cenowo nie ma sensu. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 dwie godzina nad Wisłą koło Grota-Roweckiego i- boleń/jaź wyskoczył w bąblach po tym jak wobler stwierdził, że się poplącze i będzie powierzchniowy, niestety chwilę przed wobler naprawił swój błąd.- kontrola PSR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) hmm czyli cenowo nie ma sensu. Szkoda.Trochę to dziwne. Stać kogoś na łódkę z silnikiem,dobry sprzęt itp. A jak już trzeba zapłacić 120 PLN za miesiąc to już drogo. Najlepiej żeby było za darmo teren oświetlony,ochrona,i budka z piwem.???? Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez urasenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Weź pod uwagę, że posiadanie łódki nie jest wyznacznikiem bogactwa. Ktoś mógł na nią odkładać kilka lat, wziąć kredyt albo kupić na spółkę. Przykładowo ponoć w Radomiu są BMW serii 7 co latają na LPG bo inaczej by stały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 ????bez odbioru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A ja słyszałem dzisiaj o dwóch miękkich wackach co na czajce sprawdzali czy bolenie już biorą. Jeśli ktoś kojarzy to proszę pozdrowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A ja słyszałem dzisiaj o dwóch miękkich wackach co na czajce sprawdzali czy bolenie już biorą. Jeśli ktoś kojarzy to proszę pozdrowić.A może koledze chodzi o YouTubowych "łowców drapieżników" którzy na KŻ w kwietniu ze stalka na okonie polują ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A ja słyszałem dzisiaj o dwóch miękkich wackach co na czajce sprawdzali czy bolenie już biorą. Jeśli ktoś kojarzy to proszę pozdrowić.Byłem dziś na czajce, ale widocznie za krótko żeby "wacków" spotkać... a szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A ja słyszałem dzisiaj o dwóch miękkich wackach co na czajce sprawdzali czy bolenie już biorą. Jeśli ktoś kojarzy to proszę pozdrowić.Jakbyś Michał od wczoraj na Wiśle łowił. Oni tylko chcieli sprawdzić czy weźmie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jakbyś Michał od wczoraj na Wiśle łowił. Oni tylko chcieli sprawdzić czy weźmie Nie znasz się Bartek. Oni chcieli sprawdzić jak wobler pracuje. Oj Panowie nie znacie się na rzeczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Ryboman a co złego jest w stalce? Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez szczupły Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nie patrz na to. Dodatkowo opłacasz ok. 40zł/ miesiąc, które odprowadzane jest do miasta + jeszcze kilka opłat. Dokładniej wychodzi ok. 120zł za miesiąc.co konkretnie składa się na sumę 120 ciekawi dla kogo daniny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ryboman a co złego jest w stalce?I kopyto 3 cale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 I kopyto 3 caleto duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) I teraz mamy jasność...???? Swoją drogą, to widziałem ich "filmy" i generalnie goście nie są szkodliwi pomimo swojej specyfiki...???? Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez szczupły Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 I kopyto 3 cale..To jest mało jak na okonia. Jeśli chcesz złowić większego to nie używa się kajtkow 2 cale. Trzeba trochę większą założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) co konkretnie składa się na sumę 120 ciekawi dla kogo daniny... Nie pamiętam Darku. Zadzwoń to się dowiesz. Ja nie narzekam, w cenie masz dostęp do warsztatu szkutniczego, narzędzi i jeszcze kilku udogodnień.Nie ma dużego wyboru w Warszawie. Można trzymać łódź na dziko. Już tak trzymaliśmy pychówkę pod Łomiankami. Bakisty wyrwane, kapoki porozrzucane (chyba z nudów się włamali), pełno puszek w łodzi, gdy powkręcałem w burtę oczka na linkę od kotwicy to na drugi dzień już ich nie było, przecież grosze to kosztuje. Wracając do boleniowych klimatów https://www.youtube.com/watch?v=Vgxl0_6WQaQ Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez sajdol1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dzisiaj po południu 3 godzinki pomiędzy gdańskim i grotem bez brania na spina. Pogoda bajkowa, raczej bezrybie można zrzucić na zmianę pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Byłem w tym w tych rejonach od 16.30 do 20. Przepływanka była grana, dwa brania i dwa spady w połowie holu. Maluszki takie, a hak był spory. Fajnie było, pogoda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nie znasz się Bartek. Oni chcieli sprawdzić jak wobler pracuje. Oj Panowie nie znacie się na rzeczy A może łowili bez kotwic....masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Słyszałem gdzieś od kogoś że "skoro i tak nie zabieram ryb to mnie to nie dotyczy i se przynajmniej połowie" i nie pomógł argument że rapr zabrania nie tylko zabierania ryb w okresie ale i ich połowu,ani argument ,że nie bardzo jest w dobrym tonie jest wpadanie do cudzej sypialni podczas teges-szmeges tylko sie ch**w nasłuchałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wczoraj NARESZCIE nocny białoryb raczył spojrzeć przychylniejszym okiem na moje wobki. Rybką wieczoru był strasznie grubaśny jazik 35+. Ciekawe jak ryby dzisiaj...mam nadzieję, że nie zmoknę nadaremno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi