Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

hmm czyli cenowo nie ma sensu. Szkoda.

Trochę to dziwne. Stać kogoś na łódkę z silnikiem,dobry sprzęt itp. A jak już trzeba zapłacić 120 PLN za miesiąc to już drogo. Najlepiej żeby było za darmo teren oświetlony,ochrona,i budka z piwem.????

Edytowane przez urasenty
  • Like 1

A ja słyszałem dzisiaj o dwóch miękkich wackach co na czajce sprawdzali czy bolenie już biorą. Jeśli ktoś kojarzy to proszę pozdrowić.

A może koledze chodzi o YouTubowych "łowców drapieżników" którzy na KŻ w kwietniu ze stalka na okonie polują ;-)

• Like 2

Nie patrz na to. Dodatkowo opłacasz ok. 40zł/ miesiąc, które odprowadzane jest  do miasta + jeszcze kilka opłat. Dokładniej wychodzi ok. 120zł za miesiąc.

co konkretnie składa się na sumę 120 ciekawi dla kogo daniny...

co konkretnie składa się na sumę 120 ciekawi dla kogo daniny...

Nie pamiętam Darku. Zadzwoń to się dowiesz. Ja nie narzekam, w cenie masz dostęp do warsztatu szkutniczego, narzędzi i jeszcze kilku udogodnień.

Nie ma dużego wyboru w Warszawie. Można trzymać łódź na dziko. Już tak trzymaliśmy pychówkę pod Łomiankami. Bakisty wyrwane, kapoki porozrzucane (chyba z nudów się włamali),  pełno puszek w łodzi, gdy powkręcałem w burtę oczka na linkę od kotwicy to na drugi dzień już ich nie było, przecież grosze to kosztuje. 

Wracając do boleniowych klimatów :)

https://www.youtube.com/watch?v=Vgxl0_6WQaQ

Edytowane przez sajdol1
  • Like 4

Słyszałem gdzieś od kogoś że "skoro i tak nie zabieram ryb to mnie to nie dotyczy i se przynajmniej połowie" i nie pomógł argument że rapr zabrania nie tylko zabierania ryb w okresie ale i ich połowu,ani argument ,że nie bardzo jest w dobrym tonie jest wpadanie do cudzej sypialni podczas teges-szmeges :P tylko sie ch**w nasłuchałem...

• Like 1