Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie a jak sytuacja na warszawskiej Wiśle w chwili obecnej? Bo na odcinku lubelsko-świętokrzyskim wygląda to słabo... Sporo syfu, gałęzi, kilka zwierzęcych topielców itp...od wczoraj podskoczyła o ponad 60cm...

Daniel,

pytasz to już Ci podrzucam "świeżynkę" - doskonale wiesz gdzie to....zajechałem na rekonesans wracając z nad Wkry...

Teraz jest troszkę ponad 300, do środy rośnie. Doleci pewnie do 340 a potem chyba zacznie wreszcie opadać....

post-53156-0-98173800-1494084311_thumb.jpg

post-53156-0-41313900-1494084327_thumb.jpg

:D :( :D

Akurat wyobraźni to mi nie brakuje , raczej mam jej w nadmiarze co mogą potwierdzić ci którzy znają mnie osobiście , a tych też na tym forum nie brakuje :D .

Rozumiem że Ty masz duże doświadczenie w brodzeniu po Bugu i Wiśle i Twoja wypowiedź wynika  z autopsji ,czy może tylko z nadmiaru wyobraźni?

Oj nie brakuje ;)

Trzeba mieć wyobraźnię, żeby celowo łowić brzany na kaitechy ;)

• Like 3

Daniel,

pytasz to już Ci podrzucam "świeżynkę" - doskonale wiesz gdzie to....zajechałem na rekonesans wracając z nad Wkry...

Teraz jest troszkę ponad 300, do środy rośnie. Doleci pewnie do 340 a potem chyba zacznie wreszcie opadać....

attachicon.gif20170506_152850.jpg

attachicon.gif20170506_152854.jpg

To przy dobrych wiatrach za 1,5 tygodnia może będzie w miarę ;-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

To przy dobrych wiatrach za 1,5 tygodnia może będzie w miarę ;-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Hehe jeśli pogoda się unormuje to rzeczywiście jest szansa, że po pracy we środę 17stego maja będę mógł rozpocząć wiślany sezon boleniowy....masakra...tylko co tu robić do tego czasu, na wkrze bryndza, bzura jakoś mnie nie kręci...może trzeba poszukać jakiejś opcji na Narwi...

Mówisz o Wiśle? Osobiście bym nie wszedł do Wisły w Warszawie bez jakiejś "warstwy ochronnej".

Czy ktoś kiedyś próbował łowić w piance? https://www.decathlon.pl/pianka-surf-100-2-2-id_8329498.html T

Wydaje się być to bezpieczniejszą opcją niż spodniobuty.

Ktoś łowił...ale woda ma wysoki czynnik chłodzenia także 4 mm,a w chłodniejsze pory 6 mm z kapturem.

post-62007-0-92636200-1494097958_thumb.jpg

Stykacz...przed.drugą burzą,był też drugi ale junior 55,a trzeci wobka nie dogonił.

Woda już cieplejsza...da się brodzić co widać na drugiej fotce..

post-62007-0-76277100-1494098230_thumb.jpg

Edytowane przez darek1
  • Like 5

Ktoś łowił...ale woda ma wysoki czynnik chłodzenia także 4 mm,a w chłodniejsze pory 6 mm z kapturem.

attachicon.gif2017-05-06 19.37.32.jpg

Stykacz...przed.drugą burzą,był też drugi ale junior 55,a trzeci wobka nie dogonił.

attachicon.gif2017-05-06 19.41.58.jpg

Ty też boso czy to gira Marcina?

attachicon.gif2017-05-06 19.37.32.jpg

attachicon.gif2017-05-06 19.41.58.jpg

Może podpadnę większości ale moje zdanie jest takie, że te zdjęcia chyba "lekko" nie pasują do tego wątku.

Niestety nie wcisnę ''Lubię to''

Przepraszam

• Like 1

Może podpadnę większości ale moje zdanie jest takie, że te zdjęcia chyba "lekko" nie pasują do tego wątku.

Niestety nie wcisnę ''Lubię to''

Przepraszam

Może nie podpadniesz , bo trochę racji masz :)  . Ale jak to mówią " Na bezrybiu i słabe zdjęcie cieszy" ;)  , a nie to chyba było że "rak ryba"!? :D

Edytowane przez pisarz