malcz Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Panowie a jak sytuacja na warszawskiej Wiśle w chwili obecnej? Bo na odcinku lubelsko-świętokrzyskim wygląda to słabo... Sporo syfu, gałęzi, kilka zwierzęcych topielców itp...od wczoraj podskoczyła o ponad 60cm... Daniel,pytasz to już Ci podrzucam "świeżynkę" - doskonale wiesz gdzie to....zajechałem na rekonesans wracając z nad Wkry...Teraz jest troszkę ponad 300, do środy rośnie. Doleci pewnie do 340 a potem chyba zacznie wreszcie opadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Akurat wyobraźni to mi nie brakuje , raczej mam jej w nadmiarze co mogą potwierdzić ci którzy znają mnie osobiście , a tych też na tym forum nie brakuje .Rozumiem że Ty masz duże doświadczenie w brodzeniu po Bugu i Wiśle i Twoja wypowiedź wynika z autopsji ,czy może tylko z nadmiaru wyobraźni?Oj nie brakuje Trzeba mieć wyobraźnię, żeby celowo łowić brzany na kaitechy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Oj nie brakuje Trzeba mieć wyobraźnię, żeby celowo łowić brzany na kaitechy Dobra , dobra , sam mi je podarowałeś , to trzeba było jakoś wykorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Czy na warszawskim odcinku Wisły można trollować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) ... właśnie 2ch gości na pontonie to robi na odcinku Bielańskim. :\ Edytowane 6 Maja 2017 przez 3arteK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 /... właśnie 2ch gości na pontonie to robi na odcinku Bielańskim. :\to zamiast pisac na forum moze warto zadzwonić i to zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie ma mnie na miejscu - mam od kogoś info. Jakbym był to bym zadzwonił. Chciałem mieć pewność na przyszłość, że nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Na pontonie? Haha co za pomysł przy takim stanie wody i płynących niespodziankach - chapeu bas???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Widocznie oni też mają wyobraźnię ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Daniel,pytasz to już Ci podrzucam "świeżynkę" - doskonale wiesz gdzie to....zajechałem na rekonesans wracając z nad Wkry...Teraz jest troszkę ponad 300, do środy rośnie. Doleci pewnie do 340 a potem chyba zacznie wreszcie opadać.... 20170506_152850.jpg20170506_152854.jpgTo przy dobrych wiatrach za 1,5 tygodnia może będzie w miarę ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Pontonem w trolu, jak spływają drzewa, nieźle ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 To przy dobrych wiatrach za 1,5 tygodnia może będzie w miarę ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Hehe jeśli pogoda się unormuje to rzeczywiście jest szansa, że po pracy we środę 17stego maja będę mógł rozpocząć wiślany sezon boleniowy....masakra...tylko co tu robić do tego czasu, na wkrze bryndza, bzura jakoś mnie nie kręci...może trzeba poszukać jakiejś opcji na Narwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Mówisz o Wiśle? Osobiście bym nie wszedł do Wisły w Warszawie bez jakiejś "warstwy ochronnej". Czy ktoś kiedyś próbował łowić w piance? https://www.decathlon.pl/pianka-surf-100-2-2-id_8329498.html T Wydaje się być to bezpieczniejszą opcją niż spodniobuty.Ktoś łowił...ale woda ma wysoki czynnik chłodzenia także 4 mm,a w chłodniejsze pory 6 mm z kapturem.Stykacz...przed.drugą burzą,był też drugi ale junior 55,a trzeci wobka nie dogonił.Woda już cieplejsza...da się brodzić co widać na drugiej fotce.. Edytowane 6 Maja 2017 przez darek1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ktoś łowił...ale woda ma wysoki czynnik chłodzenia także 4 mm,a w chłodniejsze pory 6 mm z kapturem.2017-05-06 19.37.32.jpgStykacz...przed.drugą burzą,był też drugi ale junior 55,a trzeci wobka nie dogonił.Woda już cieplejsza...da się brodzić co widać na drugiej fotce..2017-05-06 19.41.58.jpgTy też boso czy to gira Marcina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ja wprawdzie dziś na radomskiej Wiśle ale cztery bolki złowiłem więc raczej i w Warszawie się da. Tylko że idzie kolejny przybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 A to Radom ma dostęp do Wisły? Aby patrzeć jak im port morski wybuduja! Przepraszam musiałem ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Biorąc pod uwagę granice byłego woj radomskiego to ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Prawie warszawski stykacz na Rapida od Bielika. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 U mnie dzisiaj przez 2h na Siekierkach pan Leszek z foto i 2 panów Bolesławów takich z 50-60, spiętych tak strasznie, że nie chcieli wyjść z wody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dzisiaj aura jak w listopadzie, coś tam jednak udało się oszukać...Klasycznie bielikowy rapid na agrafce. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dzisiaj aura jak w listopadzie, coś tam jednak udało się oszukać...Klasycznie bielikowy rapid na agrafce.Rządzisz i wymiatasz . Pięknie , gratulacje.Aura . Trzeba się z tym pogodzić , to skutki globalnego ocieplenia . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ty też boso czy to gira Marcina?Kopytko własne...Sprowokowałem Marcina i zzuł trzewiki też.Wczoraj mimo zalewów promu 70 z rusałki tylko gdzieś zgubiłem telefon z fotką :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Ktoś łowił...ale woda ma wysoki czynnik chłodzenia także 4 mm,a w chłodniejsze pory 6 mm z kapturem.2017-05-06 19.37.32.jpgStykacz...przed.drugą burzą,był też drugi ale junior 55,a trzeci wobka nie dogonił.Woda już cieplejsza...da się brodzić co widać na drugiej fotce..2017-05-06 19.41.58.jpgMoże podpadnę większości ale moje zdanie jest takie, że te zdjęcia chyba "lekko" nie pasują do tego wątku.Niestety nie wcisnę ''Lubię to''Przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Może podpadnę większości ale moje zdanie jest takie, że te zdjęcia chyba "lekko" nie pasują do tego wątku.Niestety nie wcisnę ''Lubię to''PrzepraszamMoże nie podpadniesz , bo trochę racji masz . Ale jak to mówią " Na bezrybiu i słabe zdjęcie cieszy" , a nie to chyba było że "rak ryba"!? Edytowane 9 Maja 2017 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi