Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet nie trochę racji a dużo. Kiepsko ten boleń wygląda na tym betonie, szkoda ryby nawet widać że się trochę oskrobał biedak i jakiś taki krótki na forumowe minimum.

Taki oskrobany wyszedł z wody -mógł dostać od suma...beton przelewany wodą 5cm,zaś fotka w nawiązaniu do brodzenia, jak wspomniałem wcześniej więcej nie będzie.

Znając anatomię i zasady fizyki (prawo Archimedesa) przynajmniej nie miażdżę wnętrzności ryby by zabłysnąć na forum.

Edytowane przez darek1
  • Like 3

Taki oskrobany wyszedł z wody -mógł dostać od suma...beton przelewany wodą 5cm,zaś fotka w nawiązaniu do brodzenia, jak wspomniałem wcześniej więcej nie będzie.

Znając anatomię i zasady fizyki (prawo Archimedesa) przynajmniej nie miażdżę wnętrzności ryby by zabłysnąć na forum.

.

Jak się przelewała woda przez beton to zwracam honor, Darek bez urazy po prostu mam uczulenie na widok ryby na betonie.

Edytowane przez Ciastek

No i byłem, ale zapomniałem poinformować zacny ród Bolesławów i chyba dlatego się nie zjawiły. Jesli ktoś się wybiera powyżej Mostu Siekierkowskiego to sugeruje przynjamniej gumowce, gdyby nie one to bym do wody nawet nie podszedł :P

Stan rzeki na dziś- główki nadal zalane :P i połowa łąk jest aktualnie stawami.

post-63741-0-16664000-1494582306_thumb.jpg

post-63741-0-76010000-1494582307_thumb.jpg

• Like 4

Na pogodynce jest spoko na komputerze, ale z komórki jednak ta apka u mnie wygrywa, zapisuje sobie w niej kilka "ulubionych" stacji i w 10 sekund mam wszystko pod ręką. Pogodynka nie ma sensownej apki a przełączanie się w przeglądarce między stacjami to mordęga (mówię o monitorze, gdzie jest więcej informacji, a nie o tej tabelce).

Edytowane przez Miko89