Ciastek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nawet nie trochę racji a dużo. Kiepsko ten boleń wygląda na tym betonie, szkoda ryby nawet widać że się trochę oskrobał biedak i jakiś taki krótki na forumowe minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Nawet nie trochę racji a dużo. Kiepsko ten boleń wygląda na tym betonie, szkoda ryby nawet widać że się trochę oskrobał biedak i jakiś taki krótki na forumowe minimum.Taki oskrobany wyszedł z wody -mógł dostać od suma...beton przelewany wodą 5cm,zaś fotka w nawiązaniu do brodzenia, jak wspomniałem wcześniej więcej nie będzie.Znając anatomię i zasady fizyki (prawo Archimedesa) przynajmniej nie miażdżę wnętrzności ryby by zabłysnąć na forum. Edytowane 9 Maja 2017 przez darek1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Od 16 do 20 nad wodą. Na 4km odcinku tylko w 3 miejscach dało się łowić. Zmarzłem, zmoklem, nic nie złowiłem, ale było fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Ja dzisiaj szybka godzinka po pracy nieco powyżej Warszawy Wiatr skuteczni uniemożliwiał łowienie. Wypizgało mnie delikatnie ale wypadzik też jak zawsze na + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 331cmDwa razy śniegiem posypało...na ostrogach,ale już nie boso?!wyników brak.Na szczęście gdy pogoda dokuczy to i przykrych ludzi da się znieść.Spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Woda powoli zaczyna opadać,zrobi się cieplej to w trampkach i gaciach będzie przyjemnie połowić.Rybki zaczną skubać to i fajne zdjęcia ludziska wrzucą na forum.Czego Tobie i sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Taki oskrobany wyszedł z wody -mógł dostać od suma...beton przelewany wodą 5cm,zaś fotka w nawiązaniu do brodzenia, jak wspomniałem wcześniej więcej nie będzie.Znając anatomię i zasady fizyki (prawo Archimedesa) przynajmniej nie miażdżę wnętrzności ryby by zabłysnąć na forum.. Jak się przelewała woda przez beton to zwracam honor, Darek bez urazy po prostu mam uczulenie na widok ryby na betonie. Edytowane 9 Maja 2017 przez Ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karollo11987 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Panowie, jak stan wody na Wisełce, wg wskaźnikow ma opadać po 15cm dziennie, ale czy to juz widać, głowki nadal zalane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Zalane. Dziś pociągiem jechałem przez most to główek nie widać. Edytowane 11 Maja 2017 przez Matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karollo11987 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 do soboty ma spaść woda do 280cm, czyli 60cm, to już bym pognał z wędką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jak nie bedzie lało to jutro planuję zwiad z kijem byle do wody sie dało dotrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Był ktoś dzisiaj? Bo pogoda jakby sprzyja ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Byłem bez wędki w okolicy Siekierkowskiego. Woda równo z betonami nabrzeża. Nie widziałem aby coś ganiało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wejście do "Suma". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ok czyli da się dojść do wody xD Nie powstrzyma mnie to.Miesiąc abstynencji z powodu kontuzji śródstopia wystarczy. Tylko konewa z nieba może mnie powstrzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Tak na szybko z autobusu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 No i byłem, ale zapomniałem poinformować zacny ród Bolesławów i chyba dlatego się nie zjawiły. Jesli ktoś się wybiera powyżej Mostu Siekierkowskiego to sugeruje przynjamniej gumowce, gdyby nie one to bym do wody nawet nie podszedł Stan rzeki na dziś- główki nadal zalane i połowa łąk jest aktualnie stawami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Elegancko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Opada Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Czy to jakaś aplikacja na smartfona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Czy to jakaś aplikacja na smartfona?Zapewne aplikacja "Zwałkowe pegle", teoretycznie dla kajakarzy, ale też jej używam do sprawdzania poziomu wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karollo11987 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 ja sprawdzam na pogodynce, http://www.pogodynka.pl/hydro/wisla/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Na pogodynce jest spoko na komputerze, ale z komórki jednak ta apka u mnie wygrywa, zapisuje sobie w niej kilka "ulubionych" stacji i w 10 sekund mam wszystko pod ręką. Pogodynka nie ma sensownej apki a przełączanie się w przeglądarce między stacjami to mordęga (mówię o monitorze, gdzie jest więcej informacji, a nie o tej tabelce). Edytowane 12 Maja 2017 przez Miko89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 No tak, wersji na srajfona brak Ale dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Jeden bolen poniżej minimum oraz jedno niewykorzystane branie. Mały ruch na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi