Matt Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dokładnie Zwałkowe pegle. Dobra apka. I zgadzam się że pogodynka jest dość niewygodna na telefonie. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 U mnie dzisiaj kilka sportowych do 60cm. Woda fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) U mnie na podwarszawskiej wiosce 2 sztunie, jeden sportowy chlapak na 6 cm Horna Lipińskiego , drugi już całkiem miły na Focusa od Bielika. Edytowane 13 Maja 2017 przez pieczywko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Krótki poranek, troche oczujacej drobnicy, bez śladu drapieżnychWoda mniej metna, ale brudy powietrznią walą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Byłem na wieczorkonocke za białorybem, chyba bolenie ganiały całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Trzy bolenie dzisiaj, same grube i bardzo silne loszki . Niestety przy holu jedengo bolo pękła żyłka i poszedł ze stynką Adama :/. Mam nauczkę żeby częściej porzewiązywać żyłkę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ja dzisiaj po wczorajszym bydgoskim sfp troszkę zaspałem, na jazie nie miałem już co liczyć, więc uderzyłem na bolki 3 rybki na brzegu, niestety największa to taki stykacz...i taki portrecik 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Pięknie panowie. Widać że rybka się ruszyła. Może i ja znajdę chwilę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ja dziś na zero, ale nie doszedłem do rzeki w swoim miejscu. Chyba czas zainwestować w wodery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Nadzieja na lepsze wyniki na warszawskiej Wiśle jak się patrzy https://www.olx.pl/oferta/swieze-ryby-z-wisly-leszcz-sum-szczupak-sandacz-CID757-IDmdMSs.html#56f4b63dba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Nadzieja na lepsze wyniki na warszawskiej Wiśle jak się patrzy https://www.olx.pl/oferta/swieze-ryby-z-wisly-leszcz-sum-szczupak-sandacz-CID757-IDmdMSs.html#56f4b63dba Powiem grzecznie..." W pale się nie mieści " ...biznesmeny cholerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Jest w mojej okolicy ekipa rybaków, prawdopodobnie to jeden z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ehh, 200 kg tygodniowo...a wiecie, kiedy tłumacze w pracy dlaczego nie zabieram ryb, to rozumieją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Dzisiaj udało się wygospodarować 1,5h od 19 do 20:30 Nad rzeką nawet w tych ustronnych miejscach ludzie...ludzie...ludzie. Zanim znalazłem miejsce bez widowni zeszło się jakieś 30min przez chaszcze. Efekt to dwa bolki z podstawówki na bezstera z powierzchni prowadzonego pomiędzy zalanymi trawami. Zaczyna się już dziać na wodzie. Ciekawych emocji dostarczył także zacny owczarek belgijski który przywitał mnie podczas przedzierania się przez chaszcze snieżnobiałym uśmiechem Pozdrawiam go serdecznie bo prawie narobiłem w zbroję 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 200 kg tygodniowo i jak tu ma być ryba szkoda słów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ale o czym Ty mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Czy mi się wydaje, czy zniknął post Mateusza @JunakFlyFishing, o pobitym PB bolenia na warszawskiej Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ta a szkoda???? bo piękny boleslaw (74 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ciepło, woda spada , a ja cały czas uziemiony. Mam nadzieje,ze dziś odbiorę samochód, bo mnie zgryzota dopadnie. Zachciało się lakierowac te wszystkie powedkarskie ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ja odwiedziłem dziś rano przed pracą na godzinkę Czajke. Liczyłem na gotującą się od boleni wodę, a tu zonk. Jeden pokazał się kilka razy i tyle. Ale i tak, taki krótki wypad cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Czy mi się wydaje, czy zniknął post Mateusza @JunakFlyFishing, o pobitym PB bolenia na warszawskiej Wiśle? Zniknął na prośbę autora. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zniknął na prośbę autora. no tak... przecież wszyscy go śledzą 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zamiescilem ten wpis w złym miejscu. Ale jednak po namowach kolegi foty nie wstawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zamiescilem ten wpis w złym miejscu. Ale jednak po namowach kolegi foty nie wstawiam.Dobry krok. Takie foto mogłoby być strasznym przeżyciem dla całego forum.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 uuuuła sypnęło Bolkami, trzeba dzisiaj wieczorem ruszyć nad Wisełkę na dwugodzinną sesję Gratuluję wszystkim łowcom! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi