Qcyk Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Będę koło 19 na 1,5 h na podwarszawskich rejonach jak chcesz to dzwoń Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 15 Maja 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ale o czym Ty mówisz?Jeżeli do mnie to o tym ogłoszeniu o rybach na olx :/Machałem wczoraj koło południa w tym miejscu co złapałeś tego bolka to tylko pod nogami chlapałFajny Bolo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jeżeli do mnie to o tym ogłoszeniu o rybach na olx :/Machałem wczoraj koło południa w tym miejscu co złapałeś tego bolka to tylko pod nogami chlapałFajny Bolo PozdrawiamNie zauważyłem tego linku z tym ogłoszeniem, już doczytałem nasz wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Dzisiaj jeden sportowiec na 9 cm wobler ze sterem. Łowione 19:00 - 20:30. Ryby na podwarszawskiej Wiśle aktywne zaledwie 15 min i w tym okienku uczepił się boluś. Edytowane 15 Maja 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 A dzisiaj zmiana gatunku P.S jeśli kolega, któremu dziś rano pstrykałem fotę, śledzi wątek to niech biegusiem wstawia fotkę bo piękną rybę złowił 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Pieknie połowione Ech, byle do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 P.S jeśli kolega, któremu dziś rano pstrykałem fotę, śledzi wątek to niech biegusiem wstawia fotkę bo piękną rybę złowił Jeśli nagrywał materiał to był to Łukasz. Złowił dziś tam fajnego jazia. Szukaj fotek na FB lub YT pod nazwą "drapieżnym szlakiem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Byłem dzisiaj 1,5h na lewobrzeżnej mokotowsko-czerniakowskiej mecie....ludzi sporo - bez wędek. Bolków nie widać.Uczepił się jeden sportowiec podwymiarowiec na sterowca od Qcyka.... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Wczoraj byłem od 17 do 21, dwa bolki jeden pod 50 cm, drugi jeszcze mniejszy . Nic godnego do zdjęcia. Sporo ludzi, duży wiatr... Warunki ciężkie. Dopiero pod wieczór zrobiło się przyjemnie i dopiero wtedy na powierzchni zaczęło się coś dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ja wczoraj wybrałem się na podwarszawska Wisłe, tylko że w środku dnia, tak od 12 do 15. Woda martwa, nie zauważyłem ani jednego powierzchniowego ataku drapieżnika, białoryb też w ogóle się nie spławiał. Wiało mocno, więc łowienie małymi woblerkami było mocno utrudnione. Udało się wydłubać przyzwoitego okonia takiego ok.25 cm plus krótkiego bolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jeśli nagrywał materiał to był to Łukasz. Złowił dziś tam fajnego jazia. Szukaj fotek na FB lub YT pod nazwą "drapieżnym szlakiem"To w takim razie on jaź bardzo przyzwoity, az mu ręce drżały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To w takim razie on jaź bardzo przyzwoity, az mu ręce drżały Ale nie rozlewał? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 To w takim razie on jaź bardzo przyzwoity, az mu ręce drżały Co tam później robiliście to już nie moja sprawa Dziś zaliczyłem ok. 3h zwiad.Bolków nie było widać, uwiesił się jedynie okoń 34cm.Połakomił się na wolno prowadzonego 9cm boleniowego woba. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Bolki biorą, ale bez szału. Pierwszy uderzył na 1,5m żyłce, jak zamyślony zwijałem byle jak szpieguska. Nie zaciąłem.Drugiego złowiłem na upatrzonego. Przynętą spirit.Trzeci to ofiara rh i dobrze wytypowanej miejscówki, w ogóle nie zgłaszał swojej obecności.Widziałem sporo węży. Edytowane 17 Maja 2017 przez korol 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 O proszę. W jakich godzinach brania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Thrillem rzucałeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Jakoś po 10Jeśli pytanie do mnie, thrilem nie Edytowane 17 Maja 2017 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ja byłem przed chwilą 17-19 ale skusiło się tylko 5 okoni, największy 25 cm. Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Też dzisiaj zaatakowałem, coś tam faktycznie bierze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Mam i ja 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nawet mi się udało ~45 bolka wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Mi się wczoraj udało po pracy wygospodarować 2h nad Wisłą koło Gdańskiego. Mały boleń 30cm w drugim rzucie, potem długo długo nic, kończąc na 25cm okoniu.Mam wrażenie, że bolenie są jak delfiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Bolki biorą, ale bez szału. Pierwszy uderzył na 1,5m żyłce, jak zamyślony zwijałem byle jak szpieguska. Nie zaciąłem.Drugiego złowiłem na upatrzonego. Przynętą spirit.20170517_110021a.jpg20170517_110105(0)a.jpgTrzeci to ofiara rh i dobrze wytypowanej miejscówki, w ogóle nie zgłaszał swojej obecności.20170517_125405a.jpgWidziałem sporo węży.20170517_122258a.jpg Korol,piękny wynik - Gratuluję. Duża aktywność bolków przy powierzchni, czy raczej oszczędnie? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Olaf, a rano bolenie były aktywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Olaf, a rano bolenie były aktywne?To zależy. W miejscówce w której lowilem jazie nie widziałem nawet jednego ataku. Później pojechałem w inne miejsce już nie lowiac i bolki ładnie zerowaly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi