Qcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Miał być tylko tak jak napisałem rękawków zapomniałem :-D A poważnie to może w tygodniu spróbuję korzystając z nieobecności Piotrka na posterunku :-D Tak Malcz zakupiłem. Jest zajebisty ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ja też schodząc ok 10 naliczyłem w sumie 4 ale Daniela - mogło Cię wprowadzić w błąd dwóch gości którzy byli na rafie, a nie łowili.U mnie też słabiutko - krótki kontakt z brzaną (prawdopodobnie podhaczoną) i tyle...Zbierali pamiątki przed wojenne chyba.... Ja ich nie zbieram a trafiłem na jakiś spory pocisk ....Leży na samym początku rafy...Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 3x 30-35 kleniowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zbierali pamiątki przed wojenne chyba.... Ja ich nie zbieram a trafiłem na jakiś spory pocisk ....Leży na samym początku rafy...Trzeba uważać.Powiadomiłeś kogo trzeba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie zdążyłem bo zbieracze najwyraźniej to zawineli ....Jak wracałem z rafy już tego nie widziałem ....Wyglądało jak duży nabój z taką lotką na końcu. Nie znam się na tym,ale raczej to jakiś spory kaliber był . Tak czy inaczej na takie niespodzianki trzeba przy tym stanie wody uważać Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Wyskoczyłem dzisiaj na rafę poniżej grota. Byłem od 11ej do 13:30, celem było spotkanie z Panią B. Jak to było jednak do przewidzenia, zszedłem bez kontaktu a Baśka mnie wystawiła i na spotkanie nie przyszła. Brodziłem max do jajec, swoją drogę byłem tam pierwszy raz, więc też nie wiem czy łowiłem w dobrych miejscach i w ogóle miałem na to spotkanie szansę - na wodzie raczej martwo, raz pokazał się jakiś sportowy bolek który zagonił drobnicę na płyciznę... ...wszystko byłoby spoko gdyby nie prężący się stary dziad z gołą dupą który skutecznie zablokował mi jedną drogę powrotu na początku rafy - musiałem wracać na około, żeby nie wleźć centralnie na niego. Skubany bezwstydnik łaził goły i wypatrywał przez lornetkę co się dzieje....100m wyżej za burtą grilowała sobie rodzinka z trzema córkami 3-5 lat....masakra.... P.S. nie mam pojęcia skąd ale jakoś wyjątkowo dużo opon między kamieniami tam mieszka, wszelkiej maści i rodzaju...tak na oko na odcinku po którym się poruszałem, spotkałem ze 12 sztuk. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Widzieliście już UFO ? https://isrodmiescie.pl/artykul/ufo-a-moze-jakies/265652http://imokotow.pl/artykul/ufo-pojawilo-sie-przy/265745 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ano tę okolicę upodobali sobie różnorodni przedstawiciele orientacji odmiennej/nych. Strefa homosi ciągnie się od Centrum Olimpijskiego do Gdańskiego...ale jak widać migrują również poza ten obszar. Jakkolwiek jestem stosunkowo tolerancyjny, to czasem nieco irytuje mnie konieczność odpuszczania tamtego odcinka coby nie narażać się na widoki, których odzobaczyć się nie da 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Wyskoczyłem dzisiaj na rafę poniżej grota. Byłem od 11ej do 13:30, celem było spotkanie z Panią B. Jak to było jednak do przewidzenia, zszedłem bez kontaktu a Baśka mnie wystawiła i na spotkanie nie przyszła. Brodziłem max do jajec, swoją drogę byłem tam pierwszy raz, więc też nie wiem czy łowiłem w dobrych miejscach i w ogóle miałem na to spotkanie szansę - na wodzie raczej martwo, raz pokazał się jakiś sportowy bolek który zagonił drobnicę na płyciznę... ...wszystko byłoby spoko gdyby nie prężący się stary dziad z gołą dupą który skutecznie zablokował mi jedną drogę powrotu na początku rafy - musiałem wracać na około, żeby nie wleźć centralnie na niego. Skubany bezwstydnik łaził goły i wypatrywał przez lornetkę co się dzieje....100m wyżej za burtą grilowała sobie rodzinka z trzema córkami 3-5 lat....masakra.... P.S. nie mam pojęcia skąd ale jakoś wyjątkowo dużo opon między kamieniami tam mieszka, wszelkiej maści i rodzaju...tak na oko na odcinku po którym się poruszałem, spotkałem ze 12 sztuk.Malcz - przy tym stanie wody, brodząc do wspomnianej wysokości, największe szanse masz na spotkanie zabłąkanego bolka chyba, że się odważysz i "przekroczysz Rubikon" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Malcz - przy tym stanie wody, brodząc do wspomnianej wysokości, największe szanse masz na spotkanie zabłąkanego bolka chyba, że się odważysz i "przekroczysz Rubikon" Olo...jestem świadomy tego, że raczej trzeba wejść dalej...ale, że był to pierwszy raz i byłem sam(raczej wolałbym nie liczyć na pomocną "dłoń" koleszki zza pleców ) to nie szarżowałem, godzina też raczej nie wędkarska....to taki testowy wypadzik, może skuszę się na jakieś poważniejsze brodzenie po właściwej stronie Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Coby offtopa nie robic...wlasnie wracam z wieczornego. Efektow brak, ryby malo aktywne jesli nie liczyc brzanowych splawow. Na rafach cisza, w rynnach braly tylko podpaski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamD Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 W niedzielę w południe z napływu na rafę z pontonu, tylko 1 sztuka ale wrażenie i emocje duże. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamD Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Sponton, jakby ktoś odważny ;-) na rafkę dziś pontonem na wieczór chciał popłynąć to zapraszam. Kumplowi dzieciak zachorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamD Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 16:30 - 19:30 rafka z pontonu, niestety bez efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 To ja byłem na tej rafie od 12 do 16 ... jeden kleń ok 35cm i urwana brzana z woblerem (raczej najechana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wczoraj zmobilizowałem się w końcu na poranne łowienie. Wczesna pobudka, nad wodą byłem tuż przed 5 rano. Zimno jak diabli, zaledwie 8 st. Woda na powierzchni martwa, jednak udało się wydłubać 3 kleniki: 2 małe, ale jeden już całkiem przyzwoity, 42 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zazdroszczę Wam tych bran, ryb. Od tygodnia nie miałem nawet kontaktu, od partnerki usłyszałem ze jeżdżę na "dupy", a nie na ryby. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Poniedzialek , wtorek w sumie 12 kleni niestety wszystkie jeden rocznik 30-35 cm . Chyba trzeba zmienić łowisko bo troszkę za niski stan wody Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) 2 godzinki na opasce. Taki oto bolololo 55cm... ale na bezrybiu cieszy. Zapoznaj się z regulaminem publikacji zdjęć na JB.PL: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Klenie nie reagowały ignorując dosłownie wszystko Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dzisiaj znowu poranna sesja od 5 rano. Do 6 cisza, potem przeszedł deszczyk i coś się na wodzie ruszyło, ale u mnie na wędce tylko 3 niewielkie kleniki ok.25-30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Byłem dziś po pracy na godzinkę przy centrum Kopernika, jedno nieśmiałe branie i sporo szmat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Wyskoczyłem na dwie godzinki 5 brań , jedno fajne łupnięcie Pana klenia niestety nie zacięte. Dwa wyjęte standardowe trzydziestakiNa wodzie coś się działo , a to bolek ze trzy razy gdzieś się pokazał coś się spławiło i dwa razy wąsaty się pokazał z wielkim rozgłosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Wyskoczyłem na dwie godzinki 5 brań , jedno fajne łupnięcie Pana klenia niestety nie zacięte. Dwa wyjęte standardowe trzydziestakiNa wodzie coś się działo , a to bolek ze trzy razy gdzieś się pokazał coś się spławiło i dwa razy wąsaty się pokazał z wielkim rozgłosem. To gdzie Ty Jacku bywasz nad ta Wisła? Z Twoich opisów to tak jakbyś łowił w zupełnie innych miejscach niż ja, moje okolice to sąsiedztwo mostu grota, ale to chyba zawsze ta zła strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ja dzisiaj w oczekiwaniu na żonę godzinka na opasce pod grociakiem - 3 klonki ledwo wystające z dłoni i niewiele większy jazik.Spodziewałem się bolków, ale ich nie zlokalizowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Wróciłem z wakacji i oto, co mnie przywitało 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi