mako150 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Wrócił Król Rafy ???? ???? ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Wróciłem z wakacji i oto, co mnie przywitało Haha True....najlepsze jest to, że ogólno-polski wątek Brzany 2017, czekał na powrót Piotrka...hahaha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dziś rano wyskoczyłem nad wodę, ale niestety udało mi się połowić tylko ze 2 godziny. Potem znów zostałem brutalnie wyszarpany z wody.Dwie Basie złowione 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 To i ja swoją wrzucę, bo wreszcie się ładniejsza trafiła. Dzisiaj na dobre ruszyły się dopiero ok. 9.00 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Chyba plan wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Na dzisiaj tak [emoji6] Od jutra jest nowy plan! Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Gratulacje Panowie. p.s Będąc nad wodą wczoraj widziałem zdjęcie szczupaka z pod mostu Poniatowskiego, całe 96cm na wahadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Widziałem Was jak brodziliście dziś rano- przepływałem obok. Też moim celem była rafa, ale byliście pierwsi. Popłynałem niżej - udało się złowić 7 szt.- 25-35 cm. do tego kilka nie zaciętych. Na rafę wróciłem ok. 10.30- przez godzinę bez kontaktu. Graruluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Jakiś czas temu ktoś gdzieś na jerku pisał, że znalazł pudełko z kleniówkami koło spójni. Właśnie się zorientowałem, że brakuje mi wszystkich kleniówek . Ktoś może kojarzy posta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ja dzisiaj 3h w okolicach cw, na suchara brań miliard, ale średnia długość to pewnie z 10 cm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Jakiś czas temu ktoś gdzieś na jerku pisał, że znalazł pudełko z kleniówkami koło spójni. Właśnie się zorientowałem, że brakuje mi wszystkich kleniówek . Ktoś może kojarzy posta? #2183212 Warszawska Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Już pogadane. Niestety to nie moje pudełko. Czas zapomnieć o kleniojaziach na dłuższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Nie w Warszawie, ale na Wiśle http://kozienice24.pl/nowosci,aktualnosci,2,1,_zdjecia_wedkarz_poszedl_na_ryby,5613.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Oj grubo...nad Bugiem zdarzało mi się wjeżdżać do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Przepłucze nam kamienie za 3 dni, szykuje się skok o 200cm w ciągu 3-4 dni...może trochę się bolki ruszą... Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 I to w ostatni gorący weekend. Cieszy mnie to nie bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Cóż, jutro tzw. ostatki Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Cóż, jutro tzw. ostatki Wysłane z mojego G8141 przy użyciu TapatalkaBiorąc pod uwagę pogodę, raczej słabo to widzę. Szykowało się dobre łowienie w weekend. A tak, cóż, tak jak Malcz wspomniał, trzeba będzie łowić bolki/sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Chyba nie dla wszystkich starczy miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Przepłucze nam kamienie za 3 dni, szykuje się skok o 200cm w ciągu 3-4 dni...może trochę się bolki ruszą...Dziś 61 pojutrze 135 czyli prognozowane +74...Ciekawe jak będzie rzeczywiście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Można zawsze uciekać w dół rzeki. W Warszawie jest wąsko, ale za ujściem Narwi Wisła płynie dużo szerzej i tam wahania poziomu wody są mniejsze. Chyba, że fala wezbraniowa przejdzie już przez Warszawę, wtedy można uciekać też w górę. Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Traq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 ja laik Wiślany wiec pytanko czy jutro o 5.00 rano w okolicach Młocin (Dziwożony) już będzie ciężko opaską w dół rzeki się przejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dziś 61 pojutrze 135 czyli prognozowane +74...Ciekawe jak będzie rzeczywiście?!Pewnie coś koło tego. Fala w Puławach ma mieć niecały metr, zanim do nas dojdzie jeszcze trochę się wypłaszczy. Fajnie by było, jakby ten podwyższony stan utrzymał się kilka dni i żeby woda za wiele syfu nie naniosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Może ta fala nowe ryby przyniesie. Trzeba myśleć pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi