Patryk022 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Trawy nie płyną ale dużo drzew i gabarytów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Prawda, trawy nie czepialy sie za bardzo. Znalazlem sobie jazie w ostatniej godzinie 8km spaceru. Zalatwily mnie pewnie ze 30 do zera. Pach, zabuja kijem i pusto. A kotwiczki ostre... fajnie bylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Wojtek - na dwóch praskich sektorach było parę bolków i w sumie kilkadziesiąt okoni na 70 osób. Nie słyszałem o kleniach i jaziach.Na sektorze Spójni, na którym miałem przyjemność wojować wraz z jednym z kolegów z jerka, wg informacji od jednego z sędziów było 6 ryb na 36 łowiących (ale oficjalnego info nie mam - nie dotrwałem do ogłoszenia wyników).Ja mimo wielkich starań i przedreptania całego sektora zakończyłem dzień z małym klenikiem i bolkiem 35 cm - więc nic do miary.wygrał Maciek W. - boleń , kleń i 3 okonie - na praskiej stronie , Pawełek był drugi u siebie na sektorze , u nas spójnia = ...ujnia , pozdro olo , chociaż kurczak był niczego sobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 wygrał Maciek W. - boleń , kleń i 3 okonie - na praskiej stronie , Pawełek był drugi u siebie na sektorze , u nas spójnia = ...ujnia , pozdro olo , chociaż kurczak był niczego sobie Kormoran dobry był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Panowie był ktoś dzisiaj? Płynie syf czy znośnie? Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Zaraz Ci powiem bo właśnie jadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Super dzięki czekam na info [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Przejeżdżałem Wisłostradą, to widać, że woda wysoka, ale główki jeszcze nad wodą. Na wysokości Bednarskiej na Bulwarze wyświetlają aktualny stan Wisły, stało tam 256. Wg informacji tutaj http://www.pogodynka.pl/hydro/wisla/ do czwartku może podejść do 345. No to główki już wtedy chyba zaleje, ale do stanów ostrzegawczych jeszcze daleko. Na moje oko to syfu nie niosło. Edytowane 25 Września 2017 przez maciekd01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Dziękówka ja już w drodze pomacham godzinkę [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Września 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Syf w miarę, trochę piany, gabarytów mało. Główki jeszcze nie przelane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Roku Wisły 2017. Niezła zupa - smacznego. http://www.rokwisly.pl/ Edytowane 26 Września 2017 przez pepper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Wodomiar na bulwarze pokazuje już 321, główki zalane, woda mętna, ale można spokojnie rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 To jeszcze 50cm ma przybyć do jutra. p.s w tej zupie coś bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jeśli ktoś lubi łowić oksy to w pewnych miejscach można próbować z powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Kolega wczoraj trafił ładnego sumka i sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Moje gratulację. Dziś byłem ale tylko obcować z naturą, bez sprzętu. Ale było widać że klenie w trawach ucztują aż miło. Jutro też ma być ładna pogoda więc warto skorzystać. p.s kolega co trafił wczoraj to rozumiem że z brzegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Poszukiwane wyniki z soboty:https://ompzw.pl/files/filesfile/1/file-3777.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Moje gratulację. Dziś byłem ale tylko obcować z naturą, bez sprzętu. Ale było widać że klenie w trawach ucztują aż miło. Jutro też ma być ładna pogoda więc warto skorzystać. p.s kolega co trafił wczoraj to rozumiem że z brzegu ?Tak z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nie jestem pewien ale...Boleń w mazowieckim ma wymiar ochronny 45cm...To i wyniki końcowe mogą się różnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nie jestem pewien ale...Boleń w mazowieckim ma wymiar ochronny 45cm...To i wyniki końcowe mogą się różnić.a kleń i jaź 35 cm -z tym, że nie na zawodach.Decyzją okręgu na zawodach obowiązują wymiary ustawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nie jestem pewien ale...Boleń w mazowieckim ma wymiar ochronny 45cm...To i wyniki końcowe mogą się różnić.Podczas zawodów zgłoszonych jak i organizowanych przez OM obowiązuje zasada złów i wypuść, a wymiar ryb zaliczanych do połowu w przypadku bolenia 40cm, jazia 25cm jest taki jak obowiązywał przed zmianami. podstawą prawną jest stosowna uchwała ZOM. Każda złowiona ryba wraca do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Chylę czoła, nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Panowie znacie jakieś prognozy? Spadnie coś do weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 W piątek zacznie spadać, ale na niżówkę bym liczył Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Byłem porzucać trochę, bo fajna pogoda. Woda wysoka i ma jeszcze rosnąć do jutra. Syf płynie, co rzut coś się czepia. Ukleja widoczna i aktywna, ale nie widać żeby coś większego ją ganiało. Zaliczyłem kontrolę policji rzecznej patrolującej na rowerach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi