darek1 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Rowerach Wodnych?Bo rzeczna to zwykle z łódki lub pontonu... Edytowane 27 Września 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 No widzisz, a tu patrol był ba takich ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Jakby lepiej koła dopompowali to pewnie i przez wodę by pojechały,a raczej popłynęły...Przypomniało mi się ,że uniformy rowerzystów przypominają motorowodniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ktoś się odważył odwiedzić Królową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Byłem dziś rano, woda wielka, ciężko podejść pod brzeg, pełno syfu, co do ryb, zero kontaktu. Trzeba czekać aż opadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/warszawa-zrzucili-go-z-mostu-bo-nie-poczestowal-papierosem/bwprys8Jakaś masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/warszawa-zrzucili-go-z-mostu-bo-nie-poczestowal-papierosem/bwprys8 Jakaś masakra..W moim odczuciu mało prawdopodobna jest przyczyna "kąpieli"... Edytowane 29 Września 2017 przez minkof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Mnóstwo jest pojebów więc wcale bym się nie zdziwił gdyby to właśnie było przyczyną... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Mnóstwo jest pojebów więc wcale bym się nie zdziwił gdyby to właśnie było przyczyną... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaAkurat na tym moście często widuje się spacerowiczów na kładkach technicznych i "zdobywców filarów"... Bywają i wędrowcy na rurach ciepłowniczych prowadzonych przy moście. O powinięcie się nóżki nie trudno:) Edytowane 29 Września 2017 przez minkof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ale czy zdobywcą filaru byłby 60 letni mężczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Za tych co pod wodą Edytowane 29 Września 2017 przez minkof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 "- Odcinek mostu, na którym to się wydarzyło, jest odcięty od użytkowania, sprawdzamy, czy w tym miejscu mógł być monitoring. Sprawdzamy także zasięg kamer. Skierowaliśmy pisma do instytucji, które takimi monitoringami dysponują, żeby nam go udostępniły. W piątek zostali wezwani świadkowie w tej sprawie- poinformował policjant." ze strony tvnwarszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Dobra, na mosci są kamery w jedną i w drugą stronę. Więc z rozwikłaniem zagadki nie będzie problemu. Mi się wydaje że sam wskoczył bo miał dość życia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 A jak Panowie sytuacja? Woda powoli opada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak, dziś ma być 290cm, jutro 240, pojutrze 210... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak, dziś ma być 290cm, jutro 240, pojutrze 210...Skąd takie info? pogodynka.pl widzi to inaczej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Masz rację. Dziś rano jak patrzyłem to była aktualizacja z 28.09, teraz jest 29.09 i stan wody inny. Czyli jutro 295cm, pojutrze 240 i w poniedziałek 210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_34 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Na jakim poziomie można wejść na główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Już można wejść na główki. Byłem przed chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Już można wejść na główki. Byłem przed chwiląaż jutro z rana sprawdzę. nowy miesiąc, nowa nieprzygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 I ja mam zamiar na świtówkę wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Byłem wieczorem. Jeden boleń z trawy, a właściwie boluś. Główki wszystkie między Poniatowskim, a Łazienkowskim dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Byłem wieczorem. Jeden boleń z trawy, a właściwie boluś. Główki wszystkie między Poniatowskim, a Łazienkowskim dostępne.Dzięki za info. Tym bardziej pojadę... Tydzień cały urlopowalem się nad Wartą bez efektów. Wysoki stan wody, nawet miejscowi nie łowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dwa bolki pod wymiar udało się wydłubać. Strasznie zmarzłem więc po 2h uciekłem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 O 5 było 1 stopień zobaczymy co dzień przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi