spinnerman Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Zyga102, możesz dać jakieś namiary gdzie tego suma TYLE ???. Chętnie bym sobie polowil konkretnych ryb. A może cała Wisła jest " zasumiona " tylko ja łowić nie potrafię ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Myślę , że potrafisz ... , tylko zrozum , że rozmowa schodzi w innym kierunku. Proszę Cię.Nie lubię po prostu , jak ktoś mi pieprzy o prawdach objawionych i tym , że siedzę w domu na dupie. I tyle.Tak to odebrałem. i zakończyłem bicie bezsensownej piany. Edytowane 13 Października 2017 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ja myślę, że na tak wielka wodę jak Wisła te sumki nie zrujnują tego rybostanu. A jeśli chodzi o zimowanie w porcie to, chciałem zauważyć że w zimę sum jak reszta ryb znacznie zmniejsza ilość pobieranego pokarmu. Co do zarybien to o ile nie jest to zarybianie babka to zawsze na plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 I pewnie o taką rozmowę chodzi , a nie wytaczanie dział ... .Po prostu w mojej wypowiedzi, niektórzy nie zauważyli "pytania" , tylko "stwierdzenie" . I te nie potrzebne dedykowane nikomu osądy. Mi ogólnie te rybki nie przeszkadzają. A mam miejsce gdzie biorą i fajnie tarmoszą za spinning. Zaznaczam, że jestem zwolennikiem C&R , choć ze dwa razy w roku coś zjem innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Myślę , że potrafisz ... , tylko zrozum , że rozmowa schodzi w innym kierunku. Proszę Cię.Nie lubię po prostu , jak ktoś mi pieprzy o prawdach objawionych i tym , że siedzę w domu na dupie. I tyle.Tak to odebrałem. i zakończyłem bicie bezsensownej piany.Proponuję samemu spuścić trochę pary, najlepiej pomagając nosić worki z rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Już pisałem Janek, że pracuję , a ty swoje w kółko. I nie o noszenie worków chodziło w poruszanym temacie. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajojeq Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Chciałem się przywitać Śledzę od niedawna dział, od października mieszkam w Warszawie.Wisła już przywitała, to wczorajsza pierwsza zdobycz: ~77cm, dwa dni wcześniej był tylko mały okonik pozdrawiam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Harp, poruszył temat noszenia worków, niczego innego. To co ktoś chce, a czego nie chce nie jest tu istotne. Ja bym chciał żeby mi zarybili Tarchomin 80cm boleniami, najlepiej główkę na Czajce bo mam wygodny dojazd. Tylko takim głupimi co biorą. Każdy pracuje i ma jakieś obowiązki, ja też nie siedzę na bezrobociu. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Zaraz wszystko wyżrą.Zwłaszcza, po przeczytaniu fragmentu, że nie trzeba żadnych zezwoleń... http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/56,160933,22506208,szczupaki-jak-noga-amury-ze-o-jezu-te-ryby-zlowisz-na,,1.html#BoxLokWawImg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 To ja z wędką przyjdę....tak tylko sprawdzić czy zaraz po wpuszczeniu biorą Zachciało Ci się Michał interneta to masz. Rolki, rolki.....mieliśmy iść na rolki Nie rolki tylko switche,spey'e.. ;-)Z jednoręcznej lub dwururki he,he. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Durzy w artykule jest błąd. Łowiący muszą posiadać kartę wędkarską. Nie muszą mieć opłaconych składek. Tak moim zdaniem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tu masz rację.Zapomniałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Nie rolki tylko switche,spey'e.. ;-)Z jednoręcznej lub dwururki he,he.Eee tam... to wszystko już Harp umie, czas na nowe wyzwania Nie ściągaj mi tu go na ciemną stronę mocy. Jesteśmy umówieni na bulwarach i na rolkach obejdziemy zakaz trolowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Na kamionku trzeba mieć kartę i opłaty bo należy do Wisła nr.3, piaskarnia za Siekierkowskim zamknięta jest od 15 października, a nie od 1 listopada. Na innych nalezy mieć kartę. Co za idiota pisał ten artykuł, może taki sam amator jak wędkarz aktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Taki psiaczek z centrum Zagryzł sterowego Panica 9 Edytowane 16 Października 2017 przez Mr.Happy 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 1150kg suma pływa w Wisełce:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Potwierdzam .Godzina roboty i po temacie. Dzisiaj pomagało dużo osób więc sprawnie poszło. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 macie jakieś foty z wypuszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Panowie dziękuję bardzo za odzew i przybycie na miejsce!!! Musieliśmy trochę poczekać, ale sumki dojechały i dzięki Wam w dobrej kondycji trafiły do Wisły. W tyle osób zarybienie idzie sprawnie i daje więcej przyjemności. Bo bieganie po tych schodach do lekkich nie należy. Mam nadzieję, że wpuszczanie kijanek dało Wam dużo frajdy. Będę starał się w przyszłości informować o kolejnych zarybieniach. Oczywiście również innymi gatunkami. Pozdrawiam!! Edytowane 17 Października 2017 przez harp 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) macie jakieś foty z wypuszczaniaRobota była a nie pstrykanie fotek. Poza tym lepiej nie wstawiać bo zaraz pojawią się komentarze specjalistów od zarybień Edytowane 17 Października 2017 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Byłem, widziałem, nosiłem!Sprawnie poszło! I z przyjemnością! ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dzięki że dałeś znać na forum. Było to nowe, a zarazem bardzo ciekawe doświadczenie. Na kolejne tego typu akcje i nie tylko z chęcią się pisze. Pozdrawiam wszystkich obecnych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Byłem, nosiłem i troszke fociłem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Byłem z wędką ale nie brały... Edytowane 17 Października 2017 przez SpinDoktor 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Godzinę temu byłem rowerem nad Wisłą. Postanowiłem podjechać zobaczyć co się dzieje w miejscu w którym były sumki wpuszczane. I tutaj mały szok. Dużo ryb pływa przy brzegu i dają się w rękę złapać. Ale nie o tym ten post, a o dwóch jegomosciach którzy na betonach przy bramie do portu łapali na spławik. Dialogu nie będę przytaczał ale jeden z nich który był dłużej (ten drugi dopiero przyszedł), opowiadał jemu jak to dziś ładnie biorą sumki. Uznałem że gość nie wie o zarybianiu i jest po prostu zdziwiony ilością ryb. Po jakichś 20minutach od tej rozmowy usłyszałem dźwięk który wskazywał na to iż ryby są w reklamówce. Wkurw jaki mi towarzyszył w tym momencie jest nie do opisania. Samemu po ciemaku ciężko to zobaczyć, sprawdzić i coś zrobić. Ale tutaj się akurat udało inaczej, a pseudo wędkarz nie posiadał karty/opłat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi