pablo208 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Widzę Panowie ,że nie tylko ja się z tym spotykam Trzeba się zaopatrzyc w czapkę niewitkę i łowić widmo ryby Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja miałem taką opcję w październiku. Na bulwarach znalazłem miejsce z rafą przy betonie. Stanąłem 10m powyżej i wachlarzem zacząłem obławiac napływ. Po chwili przyjeżdża młody typek na rowerze, przywitał się po czyn stanął dokładnie tam gdzie obławiałem i zaczął młócić cykadą. W ogóle mu nie przeszkadzało, że plątał nam zestawy tylko przepraszał i dalej swoje. Po 5 min przyszedł kolejny chłopek, jego kupmel stanął obok i to samo. Przejechali tą rafę na grubo, wypłoszyli wszystko co się da i poszli. Z takim chamstwem nie spotkałem się nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Naucz chama w mieście żyć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ty to już Wojtek nudny jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ty to już Wojtek nudny jesteś...Hej! Z tego co pamiętam nie łowisz na cykady? Niestety butne podejście wędkarzy (na całe szczęście nie wszystkich) nad warszawskimi wodami jest nader częste. Podobne sytuacje mnożą się na opaskach, główkach, rafach itp. Trudno nazwać podobnych osobników inaczej. Kilka lat wstecz nie było podobnych problemów, wody było tyle samo, a wędkarzy nie było mniej Jeśli ktoś nie może obejść drugiego wędkarza łukiem, lub poprostu zapytać, czy może ustawić się w pobliżu, to w moim mniemaniu albo jest ignorantem albo chamem (i raczej jest to smutne aniżeli nudne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Hej! Z tego co pamiętam nie łowisz na cykady? Niestety butne podejście wędkarzy (na całe szczęście nie wszystkich) nad warszawskimi wodami jest nader częste. Podobne sytuacje mnożą się na opaskach, główkach, rafach itp. Trudno nazwać podobnych osobników inaczej. Kilka lat wstecz nie było podobnych problemów, wody było tyle samo, a wędkarzy nie było mniej Jeśli ktoś nie może obejść drugiego wędkarza łukiem, lub poprostu zapytać, czy może ustawić się w pobliżu, to w moim mniemaniu albo jest ignorantem albo chamem (i raczej jest to smutne aniżeli nudne) W tym kontekście zgadzam się w 100%. Jednak zdanie "naucz chama w mieście żyć" miało dla mnie także inny kontekst. Może źle się zrozumieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 W tym kontekście zgadzam się w 100%. Jednak zdanie "naucz chama w mieście żyć" miało dla mnie także inny kontekst. Może źle się zrozumieliśmy Gwoli ścisłości. Absolutnie nie miałem na myśli ubliżyć ludziom, którzy mieszkają na wsi czy w małych miejscowościach. Często wykazują się większą kulturą (nie tylko nad wodą) od "miastowych" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Wczoraj na wysokości gdańskiego miałem pięknego sandacza na gumę P Janusza płoć Ryba wyszła pod nogi i uderzyła ale tak zaciąłem ze guma wyładowała za plecami . Rybę oceniam na 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Wczoraj na wysokości gdańskiego miałem pięknego sandacza na gumę P Janusza płoć Ryba wyszła pod nogi i uderzyła ale tak zaciąłem ze guma wyładowała za plecami . Rybę oceniam na 80+Masz może namiary GPS ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Haha bardzo dobra odpowiedź. Już widzę jutro tych żądnych rybiego białka zapaleńców na gdańskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Haha bardzo dobra odpowiedź. Już widzę jutro tych żądnych rybiego białka zapaleńców na gdańskim.Już nawet zaczęli pływać przy gdańskim. A niedawno nikogo nie widziałem. Edytowane 16 Listopada 2017 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 .. A może to celowy zabieg autora współrzędnych tak by tracili czas a tak naprawdę tam jest pustynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 W tej rynnie, to łowia cały sezon...codziennie jeżdżę tamtedy do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 To prawda musiał mieć dużo szczęścia żeby się tam uchować Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Każda pula szczęścia się kiedyś kończy, wtedy czs na finał ... w reklamówie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 A ja wczoraj wieczorem miałem kontrolę SSR Trzech bardzo miłych panów , grzecznie okazało mi swoje identyfikatory i poprosiło o zezwolenie . Szok pierwszy raz od 3 lat :)Muszę przyznac ,że byłem bardzo zaskoczony - pozytywnie , podejściem Panów - bardzo miło kulturalnie z finalnym podziękowaniem i życzeniem dobrych połowów .Można ?! Oczywiście ,że można być kulturalnym kontrolnym Pozdrawiam i życzę sobie oraz innym coraz więcej takich kontroli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 A ja wczoraj wieczorem miałem kontrolę SSR Trzech bardzo miłych panów , grzecznie okazało mi swoje identyfikatory i poprosiło o zezwolenie . Szok pierwszy raz od 3 lat :)Muszę przyznac ,że byłem bardzo zaskoczony - pozytywnie , podejściem Panów - bardzo miło kulturalnie z finalnym podziękowaniem i życzeniem dobrych połowów .Można ?! Oczywiście ,że można być kulturalnym kontrolnym Pozdrawiam i życzę sobie oraz innym coraz więcej takich kontroli Może SSR z mojego koła. Są dość aktywni. Głownie prawa strona Wisły okolice mostu Siekierkowskiego i poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Tydzień temu miałem kontrolę SSR w okolicach Nadbrzeża... Też pierwszą od ... nie pamiętam kiedy....Kulturka pełna, dwóch Panów i Pani... szczenę ze zdziwienia zbierałem z gleby ze 2 dni Dobrze, dobrze ... oby częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Przy Grota z okazji roku Wisły ustawiono zakazy ruchu:-) Od rana kontrole Straży Miejskiej. Przez ostatnich kilkanaście lat nie przeszkadzało nikomu parkowanie w okolicach mostu, to musiał się znaleźć urzędnik z inicjatywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Przy Grota z okazji roku Wisły ustawiono zakazy ruchu:-) Od rana kontrole Straży Miejskiej. Przez ostatnich kilkanaście lat nie przeszkadzało nikomu parkowanie w okolicach mostu, to musiał się znaleźć urzędnik z inicjatywą.Ten zakaz ruchu już jakiś czas funkcjonuje sam się kiedyś nadziałem jak na pamięć jechałem zaparkować. Dobrze, że dużo trawy wokół jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) A co tu taka cisza ? Przecie gryzom )) Edytowane 21 Listopada 2017 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Adam zdradziłeś najtajniejszą z tajnych miejscówek [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ściśle fajne...Darzą drapieżnymi latawcami i podleszczakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 W pogoni za sandaczem... Piękne uderzenie z z opadu... ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Adam zdradziłeś najtajniejszą z tajnych miejscówek [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka No coś Ty Daniel, to fototapeta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi