mikryb Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Też byłem wczoraj godzinkę po pracy.Życia w wodzie nie widziałem ale z braku czasu nie szukałem najlepszych miejsc. Woblerki wykąpane, test nowej żyłki jak na razie rewelka no i zero strat.Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Też byłem wczoraj godzinkę po pracy.Życia w wodzie nie widziałem ale z braku czasu nie szukałem najlepszych miejsc. Woblerki wykąpane, test nowej żyłki jak na razie rewelka no i zero strat.Pozdrawiam.Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu TapatalkaCzęsto łowisz po pracy? Ja byłem tydzień temu na odcinku poniżej CW. Zero życia na wodzie. W tym tygodniu mi nie wyjdzie, ale w przyszłym wybiorę się że dwa razy po korpo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Latem częściej bo dzień dłuższy i rodzina na wakacjach to po co wracać do pustej chaty.W przyszłym tygodniu nie dam rady ale później jak tylko będzie wolne popołudnie to uderzam bo tęsknota przeogromna. ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 ...brakuje tego zielonego zalążka na drzewie...jeszcze trochę i się zacznie...choć wtedy to chyba z muchówką już stanę bo wszędobylskie szmaty i wiślane zaczepy skutecznie zabrały mi dwa malowane wobki ... ...jednak ta Królowa coś w sobie ma, że co jakiś czas człowiek musi tam nogę postawić pomimo dużo lepszych wyników na innej wodzie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Dwie godzinki przed pracą, dwa wobki w plecy, kawa z ogniska i w sumie było super. Ryb oczywiście brak;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dczun Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam, Potrzebuje informacji gdzie w Warszawie poza portem Czerniakowskim mogę szukać portu dla swojej łódki tak żeby bezpiecznie zostawić ją na cały sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pttk i sum obok mostu siekierkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 0:55 - "Eko patrol zainterweniował u Policji rzecznej" - jakby kto nie wiedział to Policja rzeczna stacjonuje w Porcie Praskim i jej siedziba jest widoczna w tle nagrania. Czyli Policji dynda to co się dzieje pod jej nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Jakby im dyndalo toby olali SM Edytowane 31 Marca 2018 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 To potrzebowali SM żeby spojrzeć pod nogi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 A Ty wiesz wszytko co się u Ciebie dzieje na osiedlu? Po zatym komisariat jest obok tobraz i z tego co mi się wydaje te ryby widać tylko z góry a nie z poziomu wody. Wiadukt nad kanalem nie należy już do wodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witajcie Jak tam wyniki? Królowa już obudziła się po zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witajcie Jak tam wyniki? Królowa już obudziła się po zimie?Byłem we czwartek, jakoś 17:30-19:00. Prawy brzeg w dół od Gdańskiego do kanału burzowego. Bobry urozmaicają krajobraz. Na wodzie cisza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ach te tęsknoty...???? Musimy być cierpliwi.Królowa u nas obudzi się pewnie z końcem kwietnia albo nawet z początkiem maja.Pojedyncze pstryki się pewnie wczesniej trafią ,ale to wszystko. Jak co roku...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 zaraz idę na wys.Falenicy.Zdam relację.pozd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Byłem 2 h strona Praska i godzina na bulwarach - nic, zero oznak życia. Trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Byłem dziś poniżej warszawy, ale niestety strata czasu. Woda zimna, wysoka, kolor kawy z mlekiem. Niestety jeszcze trzeba czekać. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Pojechałem na Młociny wobki poustawiam a tu zonk wobka 10cm pod wodą nie było widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 U Was też taka jakby piana płynęła? Od czego to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 U Was też taka jakby piana płynęła? Od czego to jest? Dziś rano dokładnie tak samo. Woda w miarę wysoka, pełno piany, płynących gałęzi etc. Na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzisiaj zacząłem w końcu sezon, dwie godzinki spaceru wzdłuż Wisły, przy okazji trochę porzucałem. Woda trącona, od wczoraj wyraźnie opadła, bez kontaktu z rybą. Spławiało się trochę drobnicy i zaobserwowałem dwa ataki jakiegoś niedużego drapieżnika. Poza tym miałem okazję poobserwować zimorodki, piękne ptaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Byłem dziś chwilkę na bulwarach. Woda już w miarę czysta ale trochę za wysoka jak na to miejsce. Porzucałem nowymi wobkami żeby potestować. Na szczęście nie urwałem. ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Byłem wczoraj na godzinkę , woda jeszcze brudnawa, ale jakies życie można było zauważyc , chyba się budzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Dziś też jeszcze na pusto ale rybki już się trochę pluskają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi