Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ja też dzisiaj zaliczyłem spacer Co prawda godzinkę i bez brania, ale widać że niedługo się zacznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 4h rano, 3h wieczorem. Jeden cienki bolek na smużaka :/ Na wodzie bardzo dużo oznak żerowania, jeszcze chwileczkę i się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Dziś też jeszcze na pusto ale rybki już się trochę pluskają.Wczoraj byłem w tym samym miejscu, 17:30-19:15. Na zero. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Zawsze się zaczyna po 20-stym, ale to chodzi o klenie, jazie, bolki za miesiąc. Pospacerować zawsze można Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Wujek, chyba cos Ci się pomyliło Po 20stym to bolki a kleniojazie za miesiąc. Osobiście już od kilku sezonów nie "wietrzę się" aż do ostatniego tygodnia kwietnia, bo nie ma co liczyć na regularne brania (może z wyjątkiem śmierdzących spotów). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Fakt człowiek głupi, łowi tyle lat i nie wie kiedy biorą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Wujek, chyba cos Ci się pomyliło Po 20stym to bolki a kleniojazie za miesiąc. Osobiście już od kilku sezonów nie "wietrzę się" aż do ostatniego tygodnia kwietnia, bo nie ma co liczyć na regularne brania (może z wyjątkiem śmierdzących spotów).Dzięki za info. Wiślany nowicjusz że mnei[emoji16] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 U mnie spin o tej porze na Wiśle raczej jeszcze zostaje w szafie. Rano co świt pojechałem z feederami. Brań mnóstwo, głownie Certy takie do 30cm, kilka średnich Leszczy. Woda się ruszyła, w miarę wysoka. I ataki drapieznika widziałem więc jak ktoś ma wątpliwości niech powoli się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dzisiaj z rana szybki spacer 2h i dwa wyjścia małego bolka na wobki kleniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Można powiedzieć, że wczoraj w końcu zacząłem sezon na poważnie. Po pierwsze: zerwałem pierwszego wobka, tak więc sezon można uznać za otwarty. Po drugie - w końcu coś złowiłem, co prawda małe 25 centymetrowe kleniki ale zawsze coś. Za pierwszym razem bez kontaktu, za drugim dwa pobicia, teraz dwie rybki. Jest tendencja zwyżkowa, aż strach pomyśleć, co będzie na następnym wypadzie :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 i ja podobnie, jest rozwojowo...wobka wczoraj nie urwałem, za to na Dzień Dobry zostałem ukarany za lekką nonszalancję w sposobie transportu wędek i złamałem sam szczyt w mojej ulubionej wędce na tę część sezonu, tj. SG Parabellum 3-16g/279cm Nie bardzo jednak mi się chciało przesiadać na inny kij i poszedłem SG po tunningu, już nie 279 a coś koło 269... Przynęty latają, dwa dzieci klenia na wędce były, z czego jeden szczęśliwie wypiął się sam. Niemniej jednak będę musiał ogłoszenie w odpowiednim dziale wrzucić "Kupię górną część SG Parabellum 3-16g/279cm" także jeżeli ktoś coś, to poproszę info na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 i ja podobnie, jest rozwojowo...wobka wczoraj nie urwałem, za to na Dzień Dobry zostałem ukarany za lekką nonszalancję w sposobie transportu wędek i złamałem sam szczyt w mojej ulubionej wędce na tę część sezonu, tj. SG Parabellum 3-16g/279cm Nie bardzo jednak mi się chciało przesiadać na inny kij i poszedłem SG po tunningu, już nie 279 a coś koło 269... Przynęty latają, dwa dzieci klenia na wędce były, z czego jeden szczęśliwie wypiął się sam. Niemniej jednak będę musiał ogłoszenie w odpowiednim dziale wrzucić "Kupię górną część SG Parabellum 3-16g/279cm" także jeżeli ktoś coś, to poproszę info na priv. Cóż, powodzenia życzę w poszukiwaniach Ja po zgilotynowaniu szczytówki w swojej prabelce 3-16 szukałem górnego składu przez ponad pół roku na giełdzie i nie znalazłem. Ostatecznie przerobiłem na wklejkę w Fishing Art i jestem zadowolony, nie widzę różnicy z oryginałem. Ale może Tobie się uda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cóż, powodzenia życzę w poszukiwaniach Ja po zgilotynowaniu szczytówki w swojej prabelce 3-16 szukałem górnego składu przez ponad pół roku na giełdzie i nie znalazłem. Ostatecznie przerobiłem na wklejkę w Fishing Art i jestem zadowolony, nie widzę różnicy z oryginałem. Ale może Tobie się uda. To też brzmi jak jakieś rozwiązanie. To droga operacja była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 To też brzmi jak jakieś rozwiązanie. To droga operacja była? Chyba około stówki jeśli dobrze pamiętam, z tym że ja nie miałem w ogóle złamanej części bo poleciała gdzieś w krzaki i nie znalazłem jej już. Dlatego musiałem też przelotkę szczytową dokupić. Tobie pewnie taniej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja dziś rejon mostu siekierkowskiego i Gocławia. Jedna obcina szczupaka, 3 wobki w plecyi to wszystko... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja już w tym roku zakładam cienki przypon. Na pierwszym wyjściu miałem wędkę w pałąk a potem "pśtrrrrrr". :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Panowie i PanieMam jedno pytanie : W przyszły weekend będe przebywał w Otwocku . Gdzie można w pobliżu ,,wyskoczyć" na spining przez kilka godzin i jak zrobić to legalnie ( nie mam warszawskich/mazowieckich opłat ) Blisko, rekreacyjnie, wygodnie ... (nie biorę łodki,śpiochów etc. tylko wędka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Świder odcinek przyujsciowy, Wisełka, i nieopodal Otwocka są jakieś jeziorka. Chyba, że Tobie chodzi o komercję. To najbliżej chyba w miejscowości Całowanie Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mogę zapłacić opłatę jednodniową tylko nie wiem jak...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Przez aplikacje na telefon która nazywa się "eokoń". Możesz bez problemu wykupić na mazowieckie za 20zł/1 dzień liczony od godziny zakupu do godziny 1 w nocy dnia następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Przez aplikacje na telefon która nazywa się "eokoń". Możesz bez problemu wykupić na mazowieckie za 20zł/1 dzień liczony od godziny zakupu do godziny 1 w nocy dnia następnego.Czyli płacąc w sobotę rano można łapać do niedzieli wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Nie. Kupujesz np. teraz czyli 17 kwietnia o 9 rano i możesz wędkować do 18 kwietnia do 1 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Czy wykupienie tam licencji pozwala na łowienie przy ujściu Świdra do Wisły ? Na co się tam nastawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Płacąc w sobotę rano możesz łowić do północy + 1 godzina gratis.Wykupując opłackę jednodniową na Mazowieckie możesz łowić na wszystkich wodach okręgu.https://ompzw.pl/okregi-wedkarskie Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez MichalN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Tak, ostatni odcinek świdra od mostu do ujścia jest dostępny. Napewno kleń, jaź, okoń, szczupak. Mówimy tutaj o tym co tam może być, a nie co tam jest masz także Wisłe i jezioro łacha. Choć na Wiśle jeszcze ryba chyba nie ruszyła tak jak byśmy chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi