maciekd01 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Na fotce widać bolenia, a gdzie kleń? eee dałbym sobie paznokieć uciąć, że złowiłem klenia... ale tak patrzę na to zdjęcie...ech, życie życie. No to cieszę się chociaż z odzyskanych wobków ale te płetwy podbarwione na pomarańczowo?? Nie no, to chyba kleń był?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Boleń.Łuseczki nie te, kształt nie ten,morda nie ta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 hehe, czyli muszę więcej z atlasem ryb popracować to dzięki za naprostowanie. Bolek w takim razie wymiarowy, ale szału nie ma, choć nad wodą i tak było miło... no i trza wrócić w to miejsce po większe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dzisiaj zmiana miejsca i 2 kontakty z dużą rybą. Brania niemal wyrywały kij z rąk. Niestety ja 0 bolki 2. Ale miło było się zresetować po dobiegającym końca tygodniu pracy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dziś pod wieczór 3h na moim miejscu które obserwuje od kilkunastu miesięcy. Niestety bolek się nie pokazał ale starałem się go wyrwać z czeluści końca warkocza, on mnie przechytrzył, a ja przechytrzyłem sandacza 76cm. Niestety przysłów którego nie potraktuje jako ryby wychodzonej czy też ryby na którą się nastawiałem. Także Wisłą żyje. Pozdrawiam wszystkich i życzę połamania kija (oby nie na kolanie ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Powodzenia. Napisz czy coś siadlo[emoji5]Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu TapatalkaWięc piszę. Nic nie siadło na tym odcinku, byłem od 17 do 20. Dwa urwane woblery. Jutro z rana atakuje dalej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dziś pod wieczór 3h na moim miejscu które obserwuje od kilkunastu miesięcy. Niestety bolek się nie pokazał ale starałem się go wyrwać z czeluści końca warkocza, on mnie przechytrzył, a ja przechytrzyłem sandacza 76cm. Niestety przysłów którego nie potraktuje jako ryby wychodzonej czy też ryby na którą się nastawiałem. Także Wisłą żyje. Pozdrawiam wszystkich i życzę połamania kija (oby nie na kolanie ) Konkretny Sandi, szkoda że trzy tygodnie za wcześnie...Prowadzenie boleniowe czy wobler postawiony w nurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Wziął w połowie warkocza, metr pod powierzchnią przy wolniejszym kręceniu korbką, prowadziłem bardzo szybko i co kilkanaście kreceń zwalniałem i wtedy uderzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Znów wypad na wisłe Tarchomiński odcinek i tylko jeden jazik 30cm (foto nie robiłem ,bo stałem po pas w wodzie,a tel w plecaku)a byłem od godziny 17 do 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Dzisiaj na zero po szczupakach ze starych miejscówek ślad zaginął, czasami bolek gdzieś się chlapnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 A ja rozczarowany wynikami w spinningu wybrałem się z feederami i łowiłem ryby spinnigowe:) Trafił się mały Boleń (38cm) na kukurydze, miałem dwa Klenie, grubego Leszcza i 4 karasie srebrzyste + kilka mniejszych i większych Leszczy/Krąpi:) Od 6tej do 10tej bo potem słońce zaczęło już za mocno grzać, Także jak widać zależy od pory i miejsca. Oznak typowo majowego żerowania drapieżnika brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ja tam złowiłem bolka pod 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ja też dziś bardzo dobrze, rybki brały ale z dna.Rapid od Bielika wymiatał 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Dziś byłem tak kontrolnie bez wedki, woda lekko przybrała i zmetniala Jednak spokojnie do lowienia, żeby nie bylo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Dziś byłem tak kontrolnie bez wedki, woda lekko przybrała i zmetniala Jednak spokojnie do lowienia, żeby nie bylo !Grubo, wzrost 10cm Dzisiaj wieczorem chyba atakuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Tak bardzo mały przybór jednak woda delikatnie się trąciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 ehhh mogłaby jeszcze ze 30cm podbić Nic to może w środę zobaczę co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 już znowu opada http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/152210170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Byłem wczoraj na 1,5h po 19ej....odwiedziłem miejscówkę wytypowaną podczas majówki....spodziewałem się że to typowa wieczorna stołówka dla drapieżników....płytki piaszczysty blat obok bardzo szybkiej prostki z głównym nurtem i przykosą za opaską....bankówka. Drobnicy rzeczywiście opór i to chyba tyle. Jeden sportowy 40+ przydzwonił w Thrilla i to na tyle. Dobrze, że chociaż nie na "0". Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 U mnie bolek przyczajony przy kancie. Namierzony i zdjęty.I jeszcze jeden większy, choć brzydkie zdjęcie tego nie pokazuje. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 już znowu opada http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/152210170 szamani od pogody mówią że mocno popada na południu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 szamani od pogody mówią że mocno popada na południuByłoby dobrze Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 A ja właśnie nad Wisełką, miałem połowić wieczorkiem może trafi się jakiś Bolek ale właśnie się rozpadało. Mam nadzieję, że o tej 4 już nie będzie padać... Nic przynajmniej się wyspie w krzakach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 A ja właśnie nad Wisełką, miałem połowić wieczorkiem może trafi się jakiś Bolek ale właśnie się rozpadało. Mam nadzieję, że o tej 4 już nie będzie padać... Nic przynajmniej się wyspie w krzakach;)Tylko uważaj na gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Przy gdańskim do od 18 do 21.30 cisza. Jakaś drobnica na brzegu i dwa uderzenia Bolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi