Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Piotrek że tak zapytam Ty już moczysz jajka? [emoji6]Cos tam bralo;pWysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Na razie mi się nie chce. Tam w nurcie interesują mnie jedynie brzany (a mamy początek czerwca), resztę można łowić z brzegu.A w ogóle wkrótce jadę na wakacje, to nie będę Was wkurzał tekstami o braniach (ostatnio były dobre). Edytowane 5 Czerwca 2018 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Panowie a bywa ktoś nad wodą 4 - 5 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ja często zaczynam 3-4 do 7-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 często łowię klenie w samo południe, do 14 najlepsze brania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Z samego rana mam najsłabsze wyniki. Wychodzi że lepiej pospać i pójść o 9 lub po pracy na wieczorową sesje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Sięgając pamięcią wstecz zawsze najlepsze wyniki były między 11-14 i po 19. Ale to tylko moje spostrzeżenia, ciekawie jak u innych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Dokładnie te godziny najbardziej lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 11-14 to ciekawostka, szczególnie w okresie czerwiec - sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Dobre godziny, jednak nie dla wszystkich ryb. Z powodzeniem łowi się wtedy bolenie, brzany czy sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 O świcie za to można czasami zobaczyć co pływa w wodzie. Warunek gładka tafla wody. Fakt że mi też nie chce sie zrywać o drugiej w nocy żeby być na czwartą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Ja teraz robię tak, że wędkuje po pracy od 19 do 23 rano pobudka tj o 4 potem wędkowanie do 7 i oraz. Dziś jedno fajne branie spora ryba się wypieła, jeden mały sandaczyk i zobaczymy co rano będzie. Woda niska, duży wiatr Edytowane 5 Czerwca 2018 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 I powrót. Rano jedno fajne branie, ryba okazała się szczupakiem i poszła z ripperem. Ryby aktywne były przed świtem potem gdzieniegdzie coś zazerowalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Skoczyłem wczoraj na wieczornego sandacza, myślałem, ze mi łeb urwie. Zameldował się jeden maluch ~45cm, niestety o 23 musiałem zejść bo przemarzłem. To nie była pogoda na krótki rękawek i krótkie spodenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Miałem na sumka ruszać po 22 ale jak zobaczylem jak wieje to sobie darowałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 wczoraj klusek ok 50 w samo południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dziś może krótka sesje po 22 uskutecznie ???? zależy od wiatru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Mnie to w nocy przepizgalo nad tą woda:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zimno, zimno, zimno... Noc zapowiada się ciekawie. Ma być 10 stopni ale trzeba walczyć. Ja właśnie zaczynam sesję w okolicy CW. p.s "Zielony ludzik" na rafie naprzeciwko CW to ktoś od nas ? Bo właśnie Cię obserwuje ????️ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Zimno, zimno, zimno... Noc zapowiada się ciekawie. Ma być 10 stopni ale trzeba walczyć. Ja właśnie zaczynam sesję w okolicy CW. p.s "Zielony ludzik" na rafie naprzeciwko CW to ktoś od nas ? Bo właśnie Cię obserwujeJa byłem na sektorze @Skorio, generalnie bez jakiejś wielkiej napinki, podjechałem prosto z pracy na 20:00, w zamyśle było 1,5h łowienia. Zacząłem kleniowo....ale po 20 min stwierdziłem, że to nie to...dzisiaj: "albo grubo albo wcale"...w drodze do auta po wymianę sprzętu spotkałem @Patryk022 no i przepadliśmy, ja swój cały czas na łowienie miło przegadałem, a Patryk - mam nadzieję - bojowo nastroił się na wieczorną sandaczową sesję.Miło było poznać i pogadać - daj znać jak Wam poszło... Pozdrawiam,malcz Edytowane 6 Czerwca 2018 przez malcz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ja byłem na sektorze @Skorio, generalnie bez jakiejś wielkiej napinki, podjechałem prosto z pracy na 20:00, w zamyśle było 1,5h łowienia. Zacząłem kleniowo....ale po 20 min stwierdziłem, że to nie to...dzisiaj: "albo grubo albo wcale"...w drodze do auta po wymianę sprzętu spotkałem @Patryk022 no i przepadliśmy, ja swój cały czas na łowienie miło przegadałem, a Patryk - mam nadzieję - bojowo nastroił się na wieczorną sandaczową sesję.Miło było poznać i pogadać - daj znać jak Wam poszło... Pozdrawiam,malcz Sesja była ale słaba. Nic ciekawego nie udało się przechytrzyć. Skończyliśmy dobrze po 1. Co do naszego spotkania, faktycznie stanąłem na drodze do samochodu i trochę pokrzyżowałem plany wędkarskie ale bardzo miło było poznać na żywo, super się rozmawiało, do zobaczenia nad wodą ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sesja była ale słaba. Nic ciekawego nie udało się przechytrzyć. Skończyliśmy dobrze po 1. Co do naszego spotkania, faktycznie stanąłem na drodze do samochodu i trochę pokrzyżowałem plany wędkarskie ale bardzo miło było poznać na żywo, super się rozmawiało, do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Kolega Edytowane 7 Czerwca 2018 przez korol 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sesja była ale słaba. Nic ciekawego nie udało się przechytrzyć. Skończyliśmy dobrze po 1. Co do naszego spotkania, faktycznie stanąłem na drodze do samochodu i trochę pokrzyżowałem plany wędkarskie ale bardzo miło było poznać na żywo, super się rozmawiało, do zobaczenia nad wodą Nic ciekawego...czyli coś jednak było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sandaczyk na Nike 80, taki koło 35cm więc niema o czym za bardzo pisać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi