Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie mi się nie chce. Tam w nurcie interesują mnie jedynie brzany (a mamy początek czerwca), resztę można łowić z brzegu.

A w ogóle wkrótce jadę na wakacje, to nie będę Was wkurzał tekstami o braniach (ostatnio były dobre).

Edytowane przez korol
  • Like 1

Ja teraz robię tak, że wędkuje po pracy od 19 do 23 rano pobudka tj o 4 potem wędkowanie do 7 i oraz. Dziś jedno fajne branie spora ryba się wypieła, jeden mały sandaczyk i zobaczymy co rano będzie. Woda niska, duży wiatr

Edytowane przez zator

Zimno, zimno, zimno...

Noc zapowiada się ciekawie. Ma być 10 stopni ale trzeba walczyć. Ja właśnie zaczynam sesję w okolicy CW.

p.s "Zielony ludzik" na rafie naprzeciwko CW to ktoś od nas ? Bo właśnie Cię obserwuje

Ja byłem na sektorze @Skorio, generalnie bez jakiejś wielkiej napinki, podjechałem prosto z pracy na 20:00, w zamyśle było 1,5h łowienia. Zacząłem kleniowo....ale po 20 min stwierdziłem, że to nie to...dzisiaj: "albo grubo albo wcale"...w drodze do auta po wymianę sprzętu spotkałem @Patryk022 no i przepadliśmy, ja swój cały czas na łowienie miło przegadałem, a Patryk - mam nadzieję - bojowo nastroił się na wieczorną sandaczową sesję.

Miło było poznać i pogadać - daj znać jak Wam poszło... :D

Pozdrawiam,

malcz

Edytowane przez malcz
  • Like 4

Ja byłem na sektorze @Skorio, generalnie bez jakiejś wielkiej napinki, podjechałem prosto z pracy na 20:00, w zamyśle było 1,5h łowienia. Zacząłem kleniowo....ale po 20 min stwierdziłem, że to nie to...dzisiaj: "albo grubo albo wcale"...w drodze do auta po wymianę sprzętu spotkałem @Patryk022 no i przepadliśmy, ja swój cały czas na łowienie miło przegadałem, a Patryk - mam nadzieję - bojowo nastroił się na wieczorną sandaczową sesję.

Miło było poznać i pogadać - daj znać jak Wam poszło... :D

Pozdrawiam,

malcz

Sesja była ale słaba. Nic ciekawego nie udało się przechytrzyć. Skończyliśmy dobrze po 1.

Co do naszego spotkania, faktycznie stanąłem na drodze do samochodu i trochę pokrzyżowałem plany wędkarskie ale bardzo miło było poznać na żywo, super się rozmawiało, do zobaczenia nad wodą ????????????

• Like 1

Sesja była ale słaba. Nic ciekawego nie udało się przechytrzyć. Skończyliśmy dobrze po 1.

Co do naszego spotkania, faktycznie stanąłem na drodze do samochodu i trochę pokrzyżowałem plany wędkarskie ale bardzo miło było poznać na żywo, super się rozmawiało, do zobaczenia nad wodą

:)

Co do naszego spotkania, faktycznie stanąłem na drodze do samochodu i trochę pokrzyżowałem plany wędkarskie ale bardzo miło było poznać na żywo, super się rozmawiało, do zobaczenia nad wodą

Nic ciekawego...czyli coś jednak było?? :)