Patryk022 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Karol, ładny ten Twójj kolega. Coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Hmmm. 120-125cm, czyli przyzwoite rozpoczęcie.Dobrze pracująca baryłkowata rapalka. Ster nie wypadł. Wynegocjowałem 2,5h godziny łowienia. Było duszno, padał deszcz. Dzień wcześniej powiedziałem żonie, że będzie dobra pogoda (ona wie, że pogoda może być dobra lub bardzo dobra) i złowię suma. Tak się stało. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) No i siła, gratulacje ???? Ja w sobotę będę plywal, ale z łódki to się nie liczy ???? Edytowane 7 Czerwca 2018 przez DAWIDspinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Hmmm. 120-125cm, czyli przyzwoite rozpoczęcie.Dobrze pracująca baryłkowata rapalka. Ster nie wypadł. Wynegocjowałem 2,5h godziny łowienia. Było duszno, padał deszcz. Dzień wcześniej powiedziałem żonie, że będzie dobra pogoda (ona wie, że pogoda może być dobra lub bardzo dobra) i złowię suma. Tak się stało.Piotrek to nudne....mówisz i łowisz - to już było Powiedz następnym razem żonie, że bardzo dobra pogoda i idziesz na rafę po Tilapię A tak poważnie to czapki z głów Pozdrawiam,malcz Edytowane 7 Czerwca 2018 przez malcz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Kolega P6025547.JPG nom graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Wczoraj byłem 25 raz w tygodniu roku na rybach dzień konia Sandacz, Okoń, Leszcz za ogon i Sandacz. plus dwa woblery wyciągnięte: mały pomarańczowy Siek oraz Boleniowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Wczoraj w moim sektorze wędkarzy więcej niż ryb Wyholowany boleń (40), kleń (35) i .... okoń (20). Woda gorąca jak zupa Wisła zabrała 6 przynęt, ehhhh. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Cały ciężki tydzień w pracy...brak czasu na wyjście. Przyszedł piątek..godzina 18:00.. Mecz po 20... ahhh to było silniejsze. Decyduje..Szybki wypad na lewą stronę.Najpierw na lekko za kleniem. Meldują się podstawówkowe klenie na woblerki. Kilka metrów dalej (po tylu wypadach na rybki zupełnej ciszy)..jest!! znany plusk na wodzie.Może wreszcie się uda. Na kolanach skradam się pod warkocz..byle nie stracić tej szansy..Kilka rzutów i jest! Równe 70cm a tak bardzo cieszy..Szybkie dwie foty i bolek wrócił do wody w dobrej kondycji. Ochlapał jak to na niego przystało.A niech rośnie Oczywiście na mecz zdążyłem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja dzisiaj skromne 207 cm ???????? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja dzisiaj skromne 207 cm Takiej długiej szmaty to jeszcze nie wyłowiłem Gratulacje Dawid! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Takiej długiej szmaty to jeszcze nie wyłowiłem Gratulacje Dawid!A mnie dotknęło takie szczęścia . Dwa lata temu brodząc odczepiałem woblera z szmaty . Postanowiłem usunąć szmatę z przelewu i ku mojemu zdziwieniu , szmatą okazał się pełnowymiarowy dywan . :D Dawid rządzisz. Sezon ledwie zaczęty a Ty już dowaliłeś do pieca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ktoś może jakieś rybki dzisiaj bo samemu się nie che i nad wodą do kogo gęby nie ma otworzyć (godziny wieczorne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Narazie mam dość sumow, tak mi dal w kosc, że masakra. Ręce i plecy do wymiany, mega ryba. Wyjęta na styk już siedziała w zaczepie, ale się udalo, jest dobrze ????! Dzięki chłopaki za graty, każdego spotka w końcu złoty sezon ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Narazie mam dość sumow, tak mi dal w kosc, że masakra. Ręce i plecy do wymiany, mega ryba. Wyjęta na styk już siedziała w zaczepie, ale się udalo, jest dobrze ! Dzięki chłopaki za graty, każdego spotka w końcu złoty sezon Dawidspinn pokaż mi jak się łowi sumy chciałbym poczuć takiego byczka na kiju no nie przesadzajmy 130 jak taki chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wczoraj zerwałem się skoro świt żeby spenetrować podwarszawski odcinek, nad wodą byłem w godzinach 3.30-6.30. Może byłem za późno, może za wcześnie, może pogoda nie ta, ale woda była praktycznie martwa. Zauważyłem może ze 2-3 powierzchniowe ataki drapieżnika, uwiesiły mi się dwa krótkie klonki. Mam zamiar spróbować dzisiaj wieczorkiem, oby z lepszym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Wczoraj zerwałem się skoro świt żeby spenetrować podwarszawski odcinek, nad wodą byłem w godzinach 3.30-6.30. Może byłem za późno, może za wcześnie, może pogoda nie ta, ale woda była praktycznie martwa. Zauważyłem może ze 2-3 powierzchniowe ataki drapieżnika, uwiesiły mi się dwa krótkie klonki. Mam zamiar spróbować dzisiaj wieczorkiem, oby z lepszym efektem.Ja byłem niemal tak samo, tj. 3.30- 8.00. Na moim odcinku woda się gotowała. 2 szczupłe 69 i 63 wyjęte, jeden raczej maleńki, chwycił 2 metry ode mnie i spadł po 3sek. Od godziny 5 martwa cisza.... Edytowane 11 Czerwca 2018 przez szczupły Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wczoraj zerwałem się skoro świt żeby spenetrować podwarszawski odcinek, nad wodą byłem w godzinach 3.30-6.30. Może byłem za późno, może za wcześnie, może pogoda nie ta, ale woda była praktycznie martwa. Zauważyłem może ze 2-3 powierzchniowe ataki drapieżnika, uwiesiły mi się dwa krótkie klonki. Mam zamiar spróbować dzisiaj wieczorkiem, oby z lepszym efektem. dokładnie, wczoraj było lepiej nie wychodzić z łózka.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dziś też lepiej było zostać. 2 bardzo krótkie sandacze i jeden okoń 19cm na wobler 12cm :/ woda od 1 do 8 martwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 W czwartek przy porcie Czerniakowskim o godzinie około 12 planowane jest zarybienie narybkiem klenia. Kto ma czas i ochotę niech wpada powpuszczać. Im szybciej się to zrobi tym lepiej dla rybek. Z tego co slyszałem rybek ma być 50000, więc już teraz wymyślajcie dla nich imiona. Jeśli dowiem się o jakichś zmianach bedę informował. Ps. Wiem, zaraz ktoś napisze ,że kleń to zło bo wyje wszystkie wiśnie i czereśnie. No ale coś za coś. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dawidspinn gratulaje ja swojego suma odchorowywałem z 2 tygodnie. Coś mi się musiało przestawić w kręgoslupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ja już doszedlem do siebie po prostu nadwyrezylem delikatnie mięśnie Dzięki za gratulacje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ja już doszedlem do siebie po prostu nadwyrezylem delikatnie mięśnie Dzięki za gratulacje i prosimy o więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Postaram się A poniżej jeszcze jedna klimatyczna fotka, portrecik potwora Widac tu chyba po naszych minach jak było ciężko Edytowane 12 Czerwca 2018 przez DAWIDspinn 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Postaram się A poniżej jeszcze jedna klimatyczna fotka, portrecik potwora Widac tu chyba po naszych kinach jak było ciężko received_1808457845879088.jpegpiekna ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Postaram się A poniżej jeszcze jedna klimatyczna fotka, portrecik potwora Widac tu chyba po naszych minach jak było ciężko Dawidzie, dobrze widzę, że oklejony pijawkami jest ten Jegomość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi