Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Tak cały pysk miał w pijawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Nieźle Cię spompował [emoji6] piękna rybaPostaram się A poniżej jeszcze jedna klimatyczna fotka, portrecik potwora Widac tu chyba po naszych minach jak było ciężko IMG_20180612_122702.jpgWysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Dawid super ryba. Napisz choć trochę o okolicznościach połowu. Może zagląda tu wędkarz z którym się dziś mijaliśmy wiec pozwolę sobie pogratulować znajomości Wisły. Iść ślizgiem na stojąco między rafami przy takim stanie? Imponujące. Za 2 dni 48 cm ???? Edytowane 12 Czerwca 2018 przez sajdol1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Dzisiaj od 20 do 24 okolice spojni, totalne bezrybie :/ tylko białoryb się splawiał przed zmierzchem. 5 sesji w czerwcu w tych godzinach zaliczone, w tym roku i jeden sandacz wymiarowy się trafił przy moście północnym... Lubię łowić na Wiśle, ale w tym roku to chyba strata czasu Edytowane 12 Czerwca 2018 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No ładnie - wędkarz spotkał Boa nad Wisłą przy Bartyckiej.https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,boa-wygrzewal-sie-nad-wisla,262288.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Może zagląda tu wędkarz z którym się dziś mijaliśmy wiec pozwolę sobie pogratulować znajomości Wisły. Iść ślizgiem na stojąco między rafami przy takim stanie? Imponujące. Za 2 dni 48 cm ???? Sajdol1Ten wędkarz tu nie zagląda ale przekaże mu gratulacje od Ciebie ???? Edytowane 13 Czerwca 2018 przez marcin k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 A czy to nie wędkarz z kijem bambusowym którym sprawdza sobie dno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 A czy to nie wędkarz z kijem bambusowym którym sprawdza sobie dno?To nie ten wędkarz, on nie ma kijów bambusowych na jednostce ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Dawid,gratuluję !!! "Witaj, WWA wita Ciebie..."połowiłem pstrągów i wróciłem Edytowane 13 Czerwca 2018 przez korol 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Piotrek,wkrótce dostaniesz bana na pisanie w tym wątku, żeby reszta w przypływie rozpaczy nie uciekła z jerka widząc Twoje wyniki -> co wypad, to ryba... Edytowane 13 Czerwca 2018 przez psd27 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 wyiera się ktoś z kolegów w week w okolice mostu Śląsko-Dąbrowskiego lub KS "Spójnia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zarybienie kleniem tak jak pisałem o 12. Mnie niestety raczej nie będzie. Praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 był ktoś dziś na naszej Wiśle? jaki stan wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Kto był na zarybieniu kleniem? Jak poszło? Dużo rybek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Próbowałem być. Myślałem że odbędzie się to w tym samym miejscu co ostatnie zarybianie sumem. Byłem ok. 12:30 nie spotkałem nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Próbowałem być. Myślałem że odbędzie się to w tym samym miejscu co ostatnie zarybianie sumem. Byłem ok. 12:30 nie spotkałem nikogo...to dobrze że zatrzymało m,nie sprawy poza Wawą bo też się wybierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 O 12.30 mogło już nikogo nie być. Tu czas ma znaczenie. Szczególnie w takich temperaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 O 12.30 mogło już nikogo nie być. Tu czas ma znaczenie. Szczególnie w takich temperaturach.Ja byłem. Stawiło się nas czterech, wszyscy z koła 62 Potok. Z tego co zrozumiałem tego dnia było generalnie zarybianie kleniem w OM, również w innych miejscach. Na Warszawę dostaliśmy 10 worków. Wszystkie zostały załadowane do jednego auta i ruszyły do wypuszczenia w różnych miejscach. Pomogłem przy pierwszej miejscówce, gdzie poszły 3 worki i musiałem wracać do pracy. Zdjęcia były cykane, pewnie się pojawią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Wczoraj wieczorem wybrałem się nad podwarszawską Wisłę . Nad wodą byłem około 19, przez godzinę złowiłem klenia ok.40 cm i okonka 20+. Tak kilka minut po 20 trafiłem jakąś lokomotywę - coś dużego zassało małego, 2,5 cm wobka, wyciągnęło kilkanaście metrów żyłki, po czym luz, ściągam zestaw, wobka brak. Czyżby Pan Wąsaty trafił się na kleniowy zestaw i przetarł żyłkę? Na to wygląda. Szkoda, bo póki co to najładniejsza ryba sezonu, ale tym zestawem w tym miejscu (zatopione drzewa w pobliżu) nie do wyjęcia.Około 20.30 dołącza do mnie brat i przenosimy się na inną miejscówkę. U mnie bez kontaktu, ale braciak ok.22 wyjmuje (z moją skromną pomocą przy podebraniu) bolenia 77 cm - zdjęcie w wątku z boleniami. Ryba trochę podmęczona długim holem, ale po krótkiej reanimacji wróciła w bardzo dobrej kondycji do wody.Po takim wypadzie wraca wiara w Królową. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Postanowiłem zrobić powtórkę z minionej niedzieli. Wszystko jak tydzien temu. Nad wodą o 3.30. Zestaw przynęt odświeżony o fajne rekodzieło... Do 7.30 jeden atak pod samymi nogami. Lepiej było się dobrze wyspać, choć spotkanie z borsukiem bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 @DAWIDspinn , na mieście mówią że to sumek z trola, dlatego poprosiłem o kilka słów odnośnie połowu. Szkoda, że nie rozwiałeś moich wątpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Napisałem Ci priva. Ja zaraz uderzam na kamienie, porzucac za bolkiem, i popatrzę za miejscówkami brzanowymi, jeszcze w tym roku nie brodzilem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Widzę że tajne przez poufne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Nie tajne jak go zlowilem po prostu nie chce zdradzać gdzie go złowiłem. Ryba oczywiście z trola i nie z wód okręgu Mazowieckiego. Od wielu lat łowię na trola sumy to żadna tajemnica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 To co robi zdjęcie suma w wątku Warszawskiej Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi