szczupły Krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dziś bieda... Przyłowione 3 urocze okonki 20-22. Ale co klenia widziałem to szok. Niestety nic kleniowego nie miałem ze sobą...☹ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@WEŁ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dziś bieda... Przyłowione 3 urocze okonki 20-22. Ale co klenia widziałem to szok. Niestety nic kleniowego nie miałem ze sobą...☹a do sadu daleko ...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszek92 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Hej! od jutra wyjazdowo jestem 3 dni w Wawie, w dzielnicy Stara Praga, planuje pospiningować, bo z hotelu do wody wydaje się kawałek To mój pierwszy raz nad Wisłą, czy mógłby któryś z kolegów podpowiedzieć czy wogóle można tam łowić,i gdzie warto popróbować (w okolicy tej dzielnicy), sprzęt w zapasie mam i kleniowo-jaziowy i sandaczowy. Ew, jakieś inne rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Pewnie że można łowić, po prawej stronie masz kilka betonowych ostróg, na nich bym się skupił na Twoim miejscu. Wszystko zalerzy ile masz czasu na wędkowanie? Gdzie masz ten hotel na Pradze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszek92 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Hetman Księdza Ignacego Kłopotowskiego 36, w sumie w czwartek to od 10 do 18 (godziny słabe, ale dzień prawie cały), w sobote raczej z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wychodzisz z hotelu w lewo , po 400 metrach jesteś na podkowie , możesz zacząć łowić. Później proponuje w górę , powyżej portu Praskiego. Wieczorem możesz wrócić na podkowę i wzdłuż dłuższego brzegu popróbować za sandaczykiem , boleniem , kleniem Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Panowie czy ktoś się orientuję gdzie w okolicach Mokotów/Ursynów dostanę techrona 0,04 w kolorze oliwkowym byłem już w kilku sklepach i "ni ma"? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Daniel Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Panowie czy ktoś się orientuję gdzie w okolicach Mokotów/Ursynów dostanę techrona 0,04 w kolorze oliwkowym byłem już w kilku sklepach i "ni ma"? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam DanielDaniel,wyczyść skrzynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Się zrobi wieczorem. Przy okazji dzięki za pomoc [emoji4]Daniel,wyczyść skrzynkę...Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszek92 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Mowisz o tym odcinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Na dole zdjęcia ostroga zwana podkową [emoji106]. A dalej tak jak pisałem.Nie spodziewał bym się jakiś wielkich wyników ale .... może masz fart albo jesteś mistrzem [emoji848]. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Wiślane 90-ąt 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Wow... Gratulacje szczere..???? W wyniku czego taki przyłów ? Raczej nastawienie się na esoxy w Wiśle rzadkie jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Fakt, wziął na moją boleniówke. Czasami trafia się jesienia przy sandaczach ale tej wielkości to rzadkość. Mam nadzieje że dorośnie do metra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Super, piękny zębacz ???? Z Wisły 90 to jak 120 z jeziora szczupakowego ????????! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Piękny to fakt, w tamtym roku na czajce padł chyba 100+. Szukanie szczupaków w Wiśle to jak szukanie 18 letniej dziewicy, ktoś gdzieś słyszał, nikt nie znalazł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Takie wieści znad Warszawskiej wody. https://warszawawpigulce.pl/znaleziono-cialo-mezczyzny-w-jeziorku-czerniakowskim/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Rybki z ostatniego tygodnia54cm41Byla jeszcze ryba 52, ryby wieczorno nocne z rafek. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Dziś Wisełka sprawiła mi wspaniały imieninowy prezent .Po południu wybrałem się na sandaczo-bolenie -niestety tych gatunków nie spotkałem.Natomiast trafił się taki oto jegomośćCałe 145 cm .Wziął na typową sumową przynętę-Hermesa .Kij CD xls do 25g,plecionka techron opisana 0,14.Wiem że ryba mocno przypadkowa ale cieszy i tak . 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Pięknie, gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Pogoda jest jaka jest. Niestety uniemożliwiła mi rozpoczęcie sezonu brzanowego :/Jak wiadomo, w takich chwilach karpiowate nie biorą i łowienie ich uważam za bezcelowe. W dodatku idzie fala zamykająca dostęp na środek Wisły, grrr. Także postanowiłem chociaż popisać : )http://jerkbait.pl/topic/107261-sumy-2018/?p=2411961 Edytowane 1 Lipca 2018 przez korol 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ja mimo wszystko podjąłem próbę rozpoczęcia sezonu brzanowego, ale faktycznie nie było warto się upierac przy tej pogodzie. Na osłodę trafil boleń niespełna 70cm. Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Mam pytanie do kogoś kto pływa po Warszawskim odcinku, jaka jest maksymalna głębokość między mostem Siekierkowskim, a północnym? Pytanie może uznacie za głupie ale nurtuje mnie już jakiś czas, a samemu niestety nie mam jak tego sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Czy możecie mi doradzić gdzie można zeslipować RiverFoxa 420 na odcinku od Mostu Siekierkowskiego w stronę Góry Kalwarii. Szukam i szukam i jedyna miejsce jakie znalazłem do zjazd do promu do Gassy - Karczew ale jest trochę "hardcorowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 50 metrów poniżej główki z krzyżem na ujściu jeziorki. Trzeba przejechać przez wał i można próbować. Ewidentnie miejsce do wrzucania łódek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi