mariusz79 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Ja wlasnie wracam walczylem od 19, 7 klonków 20-28cm i na koniec leszcz kolo 50 za kapote. Edytowane 9 Lipca 2018 przez mariusz79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Kurde to trzeba teraz jakiś harpun nad Wisłę brać Dobrze że nie mam czasu na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Weź lepiej owcę wypchaną siarką 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja już też po porranym treningu efekt jeden bolo pomiędzy 65-70 i tyle albo i aż tyle:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 ja wczoraj godzine po pracy to 4 kleniki, rozmiarowo nie ma sie czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 https://animalrescuepoland.wordpress.com/2018/07/08/poszukiwania-blisko-6metrowego-weza-w-gassach-gm-konstancin-jeziorna/ Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaI gdzie ja teraz na ryby będę jeździł...? Mówią, że to samica... Ciekawe czy już jakieś potomstwo ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 https://www.filmweb.pl/film/Anakonda+3%3A+Potomstwo-2008-464707 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 No i w Polsce powstanie kolejna część Anakondy Sześciometrowy wąż już zje człowieka, dlatego bezpieczniej teraz spać w samochodzie.A tak już całkiem poważnie, jacy ludzie są bez wyobraźni odbija już od tego hajsu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Wojtek, wyprzedziłeś mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A ja jestem ciekaw reakcji mięsiarzy na pytona płynącego Wisłą, dzwonili by na ekopatrol czy wyjechłby na szarpaka, pałką w łep i do wora . Ba bezrybiu pyton też ryba . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Tejst lajk węgorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja wczoraj wieczorem pobrodziłem 2 godziny po wiślanych rafkach, najpierw trafił się przyłów w postaci szczupaka 64 cm, potem dołowiłem klenia 42 cm i dwa okonki: jeden ok.20 cm, jeden bez wymiaru. Całkiem nieźle jak na krótki wypad, choć pewnie na Odrze połowiłby znacznie lepiej :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Ta Odra to jak się ogląda te You tuby to wydaje się krainą mleczem i ikrą płynącą , miałeś stalke albo fluroocarbon, czy na farcie wyjechal szczupaczek? Edytowane 10 Lipca 2018 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ta Odra to jak się ogląda te You tuby to wydaje się krainą mleczem i ikrą płynącą , miałeś stalke albo wolfram, czy na farcie wyjechal szczupaczek?Coś w tym jest, na żadnej innej polskiej rzece nikt tak nie łowi (przynajmniej tego nie publikuje). Wydaje mi się że jednak że coś ta Odra ma w sobie magicznego. I to nie tylko ryby oczywiście. Przykładem jest Radek Włodarczyk, Wędkarska Pasją, Krzywa wędka, to moje TOP odrzańskiego wędkarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Wisła też w sobie coś ma, tylko rybostan ma jakby mniejszy. A pamiętam czasy, ze tak nie było.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Jest magiczna. Mieszkam w mieście gdzie płynie Wisła, a jeżdżę na ryby tu Dlaczego? Bo są ryby, bo nie ma rybaków, bo są kontrole i to bardzo często - obstawiam, ze na 30 wizyt raz nie mam kontroli i dlatego ze lubię... PozdrawiamDaniel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Komentarz zbędny do zdjęcia wyżej. Ohh aż się morda ucieszyła sama ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Na odcinku 100 km Wisły nie ma tyle glówek co na zdjęciu powyżej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A widzisz a na Warszawskim odcinku Wisły też nie ma rybaków. Ale byli tylko coś się nagle tych ryb się mniej zrobiło i zwinęli interes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Jest magiczna. Mieszkam w mieście gdzie płynie Wisła, a jeżdżę na ryby tu Dlaczego? Bo są ryby, bo nie ma rybaków, bo są kontrole i to bardzo często - obstawiam, ze na 30 wizyt raz nie mam kontroli i dlatego ze lubię... PozdrawiamDaniel Daniel, zabierz mnie tam następnym razem jak będziesz jechał... Magia . Edytowane 10 Lipca 2018 przez Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A widzisz a na Warszawskim odcinku Wisły też nie ma rybaków. Ale byli tylko coś się nagle tych ryb się mniej zrobiło i zwinęli interes Rybaków w Polsce jest kilkaset tysięcy,głównym narzędziem połowowym którym się posługują jest wędka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeżyna Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Jest magiczna. Mieszkam w mieście gdzie płynie Wisła, a jeżdżę na ryby tua mnie zastanawia że mimo że Odra (nawet na tym zdjęciu) tak mocno uregulowana że wygląda jak kanał wydaje się mieć więcej ryb niż dzika Wisła.Może to tylko ja mam takie wrażenie na zasadzie że u sąsiada trawa bardziej zielona? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Komentarz zbędny do zdjęcia wyżej. Ohh aż się morda ucieszyła sama Aaah, te tęsknoty za czymś innym, nieznanym .Warszawiaków ciągnie nad Odrę, a mnie nadodrzańskiego moczykija intryguje Wisła. Może niekoniecznie ta warszawska, ale jednak inna, nieznana mi bliżej rzeka. Zupełnie inne miejscówki, nieco inny rybostan, nieco inne sposoby dopasowania się do łowiska i zwyczajów ryb... . To właśnie nas pociąga, odkrywanie nieznanego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 a mnie zastanawia że mimo że Odra (nawet na tym zdjęciu) tak mocno uregulowana że wygląda jak kanał wydaje się mieć więcej ryb niż dzika Wisła.Może to tylko ja mam takie wrażenie na zasadzie że u sąsiada trawa bardziej zielona?Jeżdżę nad Odrę od 97 roku i jednak mam wrażenie że trawa bardziej zielona Po wielkiej wodzie było dziwnie, ale było fajnie.Oczywiście miejscowi narzekają, że ryb coraz mniej. Ale to przecierz wszędzie tak jest...Myślę, że koledzy badziej mają na myśli główki - tego na Wiśle brak bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 3 kolejny dzień w tym samym miejscu i o tej samej porze. Dwa dni cisza, dzisiaj okonek i bolunio do 50cm. Tłumaczę sobie, że ryby też mają wakacje albo że cisnienie spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi