Patryk022 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Był ktoś ostatnio na Kanale Żerańskim ? Jakieś wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Zaliczyłem 1,5h między dolewką z nieba a finałem MŚ. Miejscówka pytonowa - ani węża ani boleni.Ogólnie wyjście do zapomnienia, ale i tak lepsze niż siedzenie w domu Edytowane 15 Lipca 2018 przez malcz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Zaliczyłem 1,5h między dolewką z nieba a finałem MŚ. Miejscówka pytonowa - ani węża ani boleni.Ogólnie wyjście do zapomnienia, ale i tak lepsze niż siedzenie w domu Z ostatnim stwierdzeniem zgadzam się w100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Piotrek kiedy fotki z tego rocznymi wąsatymi -ale nie o sumach tu myslę Czekam na te foty ,bo musze w końcu komuś pozazdrościć Na razie jedna z pierwszego wypadu. Wrzuciłem w wątku brzany.Drugi wypad to przylowiony sum,sandaczyk i spieta Baska. Tutaj niestety pogoda i stan wody mi nie pasują. Czekam na lepsze czasy. Edytowane 15 Lipca 2018 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Po tych deszczach to chyba trzeba będzie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) A policja rzeczna?Koledze nie pomogli mówiąc, że nie są od takich rzeczy.ps: ale mecz !!! Edytowane 15 Lipca 2018 przez sajdol1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Dzisiaj udało sie pobić dotychczasowe kilkuletnie pb .Ryba z magiczną 8 na początku . Uderzyła w bielikowego rapida . Edytowane 15 Lipca 2018 przez pieczywko 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Dzisiaj udało sie pobić dotychczasowe kilkuletnie pb .Ryba z magiczną 8 na początku . Uderzyła w bielikowego rapida .Piękna rapa Wojtek - Gratuluję, należało Ci się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dzisiaj wziąłem kolegę na bolenie dopiero uczy się łowić cokolwiek, rzuty już opanował , złowił kilka szczupaków do 35 cm już w tym sezonie, a od dzisiaj może pochwalić się prawie 80 cm boleniem, takie to szczęście nowicjusza ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dzisiaj wziąłem kolegę na bolenie dopiero uczy się łowić cokolwiek, rzuty już opanował , złowił kilka szczupaków do 35 cm już w tym sezonie, a od dzisiaj może pochwalić się prawie 80 cm boleniem, takie to szczęście nowicjusza Hahaha masakra....a u Ciebie jaki wynik? I nie szczęście nowicjusza, tylko dobry "gajding" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Ja złowiłem leszcza , takiego za którego Janusze gruntu pewnie dali by się pokroić a mnie wprawił tylko w śmiech i zażenowanie ,łowiliśmy niecałe 2 godziny, specyfika miejscówki jest taka że biorą tam godzinę po świcie tylko, często wyjeżdża jedna duża ryba i koniec. Naszczescie złowił ja kolega Łukasz ???? Edytowane 18 Lipca 2018 przez DAWIDspinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ja złowiłem leszcza , takiego za którego Janusze gruntu pewnie dali by się pokroić a mnie wprawił tylko w śmiech i zażenowanie ,łowiliśmy niecałe 2 godziny, specyfika miejscówki jest taka że biorą tam godzinę po świcie tylko, często wyjeżdża jedna duża ryba i koniec. Naszczescie złowił ja kolega Łukasz Główny nurt/rynna przy opasce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Wielka niepozorna plań z dużą ilością drobnicy, stolowka. Ryby są tu chwilę w określonych godzinach. Rozne, od kleni przez bolenie po sumy. Płytko, nie wiem czy jest metr. Edytowane 18 Lipca 2018 przez DAWIDspinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Wielka niepozorna plań z dużą ilością drobnicy, stolowka. Ryby są tu chwilę w określonych godzinach. Rozne, od kleni przez bolenie po sumy. Płytko, nie wiem czy jest metr.hehe czyli klasyczna miejscówka na określoną porę - w innym czasie nawet się człowiek nie zatrzyma... ....a tak poza tym to trzeba iść dzisiaj z wieczora rozprostować plecionkę Edytowane 18 Lipca 2018 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Pięknie łowicie, gratuluję No to ładnie bolki +80 łowicie , a ja właśnie wróciłem do domu po operacji i czeka mnie jakiś 6-8 tygodni wędkarskiego postu . Chirurg który mnie operował był wędkarzem i wiedział co to rodbuilding to go zbajerowałem , żeby przy okazji wszył mi w dłoń rurę rezonansową . Gwarantował że teraz to nawet na kiju od szczotki wyczuję każde skubnięcie . Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia , składane tu na forum na priv i telefonicznie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Pięknie łowicie, gratuluję No to ładnie bolki +80 łowicie , a ja właśnie wróciłem do domu po operacji i czeka mnie jakiś 6-8 tygodni wędkarskiego postu . Chirurg który mnie operował był wędkarzem i wiedział co to rodbuilding to go zbajerowałem , żeby przy okazji wszył mi w dłoń rurę rezonansową . Gwarantował że teraz to nawet na kiju od szczotki wyczuję każde skubnięcie . Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia , składane tu na forum na priv i telefonicznie. Będziesz miał ksywę Robospinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Będziesz miał ksywę Robospinn "Rod-Writer", albo jak zapowiedź Rodrigueza....He was a decent man, living decent life....."Half Man - Half Rod" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Pięknie łowicie, gratuluję No to ładnie bolki +80 łowicie , a ja właśnie wróciłem do domu po operacji i czeka mnie jakiś 6-8 tygodni wędkarskiego postu . Chirurg który mnie operował był wędkarzem i wiedział co to rodbuilding to go zbajerowałem , żeby przy okazji wszył mi w dłoń rurę rezonansową . Gwarantował że teraz to nawet na kiju od szczotki wyczuję każde skubnięcie . Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia , składane tu na forum na priv i telefonicznie. Piotrek no to teraz tylko zdrowia ci życzyć,no i z tego co wiem to muchy kręcisz to kręć aż zbrzydnie ci aż będziesz zasypany muchami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Idzie duża woda, jak ktoś lubi łowić na przyborze to ma szansę przez dwa/trzy dni potem będzie raczej trudno. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Dobrze, trochę coś poprzestawia bo już nudą wiało. Powypłaszczało wszystko, a przy tej niżówce to już w ogóle wszystko poznikało. Jedynie rafowcy będą musieli trochę odpocząć bo woda kilka dni będzie opadała. Edytowane 19 Lipca 2018 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Będą brały - sum, boleń. Powodzenia wszystkim.Ja w sobotę uciekam na inną rzekę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Trzeba ostrzyc boleniowki ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Dobrze, trochę coś poprzestawia bo już nudą wiało. Powypłaszczało wszystko, a przy tej niżówce to już w ogóle wszystko poznikało. Jedynie rafowcy będą musieli trochę odpocząć bo woda kilka dni będzie opadała.To prawda , dawno nie było naprawdę wysokiej wody na Wiśle. Duża woda może ożywić wodę i dać możliwość złowienia dużo dużych ryb. Najlepsze efekty miewałem na dwa dni przed przyjściem wysokiej wody. Później na opadzie też jest bardzo dobry czas .Warto to wykorzystać na maksa , bo następna taka okazja może się długo nie powtórzyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Jak to korol mówi nie ma złej pogody jest tylko dobra i bardzo dobra, tak samo jest z wodą na Wiśle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Ciekawe do ilu doleci. Z Waszych doświadczeń najlepiej na powoli rosnącej czy jak już będzie "top" szukać ryb bliżej brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi