korol Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Wyciągnięte dwa bolki nie godne zdjęcia. I jeszcze coś większego wygrało poprzez złośliwe spięcie się podczas odjazdu. Duży kleń/boleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 ja miałem wczoraj 4 bolki w środku dnia. Niestety największy miał koło 50 cm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Kolejny podwarszawski stykacz. Rapki żerują bardzo krótko, na trzech wypadach za każdym razem brały o wschodzie słońca a później cisza. Oczywiście na martwej wodzie. Przywalił w Rapida. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez pawello 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dzis pod wieczór klenik 34 cm ,sandaczyk dłoniak i... pierwszy w życiu kontakt z brzaną (niestety dla mnie na-) pokazała sie na powierzchni na oko 45-50 i po ponownym zniknięciu w nurcie spieła sie z 2cm bonito ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ja dziś o 5-tej rano stawiłem się na "mojej" małej główce. Po 10 minutach nadjechał samochód, z którego wyczłapało się trzech panów po 80ątce. Bez słowa (nie licząc zwrotu: "puka cuś"?) rozstawili w odległości nie większej niż 2 metry ode mnie krzesełka, i 6 zestawów gruntowych wylądowało w wodzie. No kur..., czasami mam wrażenie, że dla części panów w podeszłym wieku spinningista to nie wędkarz, a przechodzień z giętkim patykiem w dłoni.Mam świadomość braku asertywności o poranku, ale w sytuacji słabo poruszających się dziadków jakoś nie mogłem...wyjście na zero. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 U mnie mały boleń, taki z 50cm i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 U mnie mały boleń, taki z 50cm i...Piotrek, budujesz napięcie jak Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ja dziś o 5-tej rano stawiłem się na "mojej" małej główce. Po 10 minutach nadjechał samochód, z którego wyczłapało się trzech panów po 80ątce. Bez słowa (nie licząc zwrotu: "puka cuś"?) rozstawili w odległości nie większej niż 2 metry ode mnie krzesełka, i 6 zestawów gruntowych wylądowało w wodzie. No kur..., czasami mam wrażenie, że dla części panów w podeszłym wieku spinningista to nie wędkarz, a przechodzień z giętkim patykiem w dłoni.Mam świadomość braku asertywności o poranku, ale w sytuacji słabo poruszających się dziadków jakoś nie mogłem...wyjście na zero.Dodaj jeszcze spinningistów brodzących w Wiśle nie za lepsza miejscówka a za przynęta, którą im w kamieniach została, zwłaszcza przy brzegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dodaj jeszcze spinningistów brodzących w Wiśle nie za lepsza miejscówka a za przynęta, którą im w kamieniach została, zwłaszcza przy brzegu....Wchodzenie po ulubioną przynętę do wody jest czymś złym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 ...Wchodzenie po ulubioną przynętę do wodyjest czymś złym?nie jest* *chyba, że wchodzisz w odległości 25m od innego spinningisty, który przeważanie był na swojej miejscówce dłużej niż osoba wchodząca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 ...Wchodzenie po ulubioną przynętę do wodyjest czymś złym?Swego czasu niestety sporo na ten temat było już pisane....to kwestia indywidualna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dzisiaj przezylem najpiekniejszy dzień w życiu nad Wisłą. Złowiłem bolenia 86,5 cm. Jak ogarnę się wrzucę fotki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Pięknie, a pisałeś że długo nie pobijesz tego z wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Dawid , przywracasz wiarę w warszawską Wisłę . Tak jak napisali wcześniej koledzy ,szacun i gratulacje. Piękna życiówka i obyś jeszcze w tym sezonie wynik poprawił .Co nie będzie łatwe , ale jest możliwe. Po takiej rybie to nawet +70 już tak nie cieszy . Tego Ci życzyłem. No może nie do końca tego , bo teraz masz PB o pół centymetra większe od mojego Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dzisiaj przezylem najpiekniejszy dzień w życiu nad Wisłą. Złowiłem bolenia 86,5 cm. Jak ogarnę się wrzucę fotki łooooo o kurde to już kloc klasy Grande Bolo....zgaduję: Rapid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Do takiego to ze 2 kg cebuli, chyba 3 worki bułki tartej i średnie oczka w maszynce. Gratulacje! ...i zazdrość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Mnie bardziej interesuje gdzie stał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 To bez wątpienia najpiękniejszy dzień w moim życiu na Wiśle. Do 87 cm zabrakło dosłownie milemtra, może dwóch. Dużo słyszałem opowiesci o takich boleniach i zawsze wierzyłem że takiego trafię. Ryba uderzyła w głębokiej rynnie za wielkimi kamieniami. Oczywiście w Rapida. Wedka Kamisori Zander, Black Crystal i OctaBraid 0,14 dopełniło dzieła. Dziś jestem najszczesliwszym wędkarzem na ziemi! 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newbie90 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Graty, szkoda że nie dałem rady iść dziś z Tobą, na żywo musiał wyglądać dużo lepiej, a wczoraj jeszcze mówiłem że czekam na fote z rybą 80+ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Był potężny, zresztą spotkałem kolegę z forum zaraz przed wypuszczaniem i mówił że nie widział nigdy takiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dawid jeszcze raz gratulacje. Należało Ci się jak mało komu [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Był potężny, zresztą spotkałem kolegę z forum zaraz przed wypuszczaniem i mówił że nie widział nigdy takiej ryby Piękna jesienna rapa . Wiosenne to tylko cienie tych jesiennych wypasionych klamotów.Gratulację . Jeszcze tylko ta obiecana wielka Barbara i możesz zamykać sezon życia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Coś pięknego, mega ryba i najważniejsze że wszystko zagrało i dał się wyjąć. Może też się kiedyś takiego doczekam.Jak widzę taka rybę to zawsze przypomina mi się historia z boleniem 102. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dzięki chłopaki za gratulacje Jestem przeszczęśliwy takie ryby pamięta się do końca życia Po to łowimy! Nie wyobrażasz sobie życia bez wędkowania ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi