mikryb Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 A ja w sobotę holowałem przez chwilę życiowego bolenia. Potem zacząłem się zastanawiać co to za ryba bo chyba nie boleń. A ostatecznie wyszedł duży leszcz za boczek. Na szczęście niezbyt uszkodzony. Przy samym brzegu strzelił świecę jak szczupak.;-)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Sobota już taka jest też miałem życiowego bolka który okazał się sumem [emoji23] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Od 21 zaczął płynąć okropny syf... Brązowa piana. Godzina łowienia z plecionki fluo zrobiła się brązowa. Smród niesamowity, zgnilizna, zdechla ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Kolo 20 w Otwocku podobnie smierdzialo. Ale woda w miare czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Kolo 20 w Otwocku podobnie smierdzialo. Ale woda w miare czystaTo pewnie z satera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 To pewnie z satera. Nieeeee , ten zapach zepsutego sera i śmierdzącej ukiszonej skarpety bym rozpoznał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Dzisiaj 2,5h nad wodą z czego godzinna to walka z dżunglą wiślaną [emoji23] Wybrałem się w samo serce wiślanej dżungli dojście na miejsce 30 min tyle samo powrót . Zero kontaktu. W drodze powrotnej zaglądam na łaszkę na którą spokojnie można dojść w trawce po kostki jeden taki ok 60 i jeden już fajny strzela ale się nie zapina... czasami nie warto zbierać kleszczy i pajęczyn [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Września 2018 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Ja dziś walczyłem między 9 a 12, woda niska i poodsłaniały się nowe łachy których wcześniej nie zarejestrowałem. Trochę jakiegoś syfu zbierało się ale woda raczej standard i nie wyczułem niepokojących smrodów. Bardzo aktywny był średni szczupak, miałem 4 brania: jeden wyholowany maluch taki ze 30 cm, jeden zacięty fajniejszy pożegnał mnie widowiskowym wyskokiem i przy dwóch zaspałem przy zacinaniu ale atakowały na tyle blisko że w polaryzacyjnych było je widać wszystkie w granicach 40-50cm. Bolenie mało aktywne powierzchniowo popróbowałem powalczyć z patrolowcem ale totalnie ignorował przynęty i ganiał kleniki pod moimi nogami. Rzadko ale konkretnie walił jego większy kolega, nie podpływał blisko i podobnie jak młody nie interesował się moimi propozycjami. Szczupaki uspokoiły się po 11 a bolenie nadal w swoim rytmie sobie żerowały omijając konsekwentnie podawane raz po raz nowe wabiki. W końcu nierówna walka z boleniem trochę mnie znudziła przynajmniej nad wodą było bardzo przyjemnie, pogoda i powoli rozpoczynająca się jesienna atmosfera wynagrodziła mi nie do końca udany wypad. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Ja już chcę żeby się ochłodziło [emoji4] Wręcz nie mogę się doczekać [emoji16] Też nie zarejestrowałem ani smrodu ani syfu... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dzisiaj była taka lipa... Gdański w dół. Na wypłyceniu krótki sandacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dziś jeden krótki szczupły na kleniowego wobka, taki z 40cm. Ryby były aktywne tylko mało czasu, byłem z 40min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Zaczynają jeść... 6:3 dla mnie ryby w przedziale 50-70. Oczywiście największy spadł ale był mega słabo zapięty. Najprzystojniejszy poniżej. Przynęta bezsterowy pinokio Edytowane 15 Września 2018 przez Qcyk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dzisiaj takie mocno wypracowane kleniki 3 szt. około 35 cm . Przyłów w postaci Bolka 50+ . Na wodzie cisza Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Pochmurny dzień idealny na bolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dokładnie. Wyszedłem z domu i jak zobaczyłem chmury i lekki deszcz to mi się micha sama śmiała [emoji16]Pochmurny dzień idealny na bolenieWysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Zaczynają jeść... 6:3 dla mnie ryby w przedziale 50-70. Oczywiście największy spadł ale był mega słabo zapięty. Najprzystojniejszy poniżej.Ładny wynik!U mnie jeden circa 55, ale na szybkim wypadzie cieszy. Kark już gruby. Edytowane 15 Września 2018 przez pomelo (maciekd) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Gratulki Daniel ???? Dobry dzień też dziś porapowałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 U mnie popołudniowy wypad zaowocował Bolkiem 55cm i Szczupłym 35cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Wrócił na rewiry Brzana 75+ i kleń 45+ 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Niedzielne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Poniedziałkowe.Dziś 2x sum, sandacz, klen i bolen. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Zazdroszczę czasu w tygodniu i gratuluje wyniku. Też muszę się wybrać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Wbrew pozorom nie chciałbyś się zamienić na wolny czas. Zresztą za kilka lat doświadczysz Edytowane 18 Września 2018 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Dzisiaj szybka godzina przed pracą i jeden taki 60+ do tego sandaczyk z przedszkola Fajne rozpoczęcie dnia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 U mnie podobnie, tylko w przerwie miedzy pracą. Sajgon jakiś, pół nocy spędziłem na kompie i telefonie.2 klenie (ok 40 i 45 cm) i sandacz (ok 55).Niby ok, ale biorąc pod uwagę resztę okoliczności bardzo niezadowalający wynik ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi