korol Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Różnie z nimi bywa. Byli też młodsi. Słabsi wedkarsko, ale potrafili się obchodzić ze zlowioną ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Ja dalej walczę z kleniami. Taki czterdziestaczek [emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Krótki wypad na ryby i tym razem udało się złowić bolenia z 7 z przodu. Ryba silna i waleczna. Nie widać już spektakularnych powierzchniowych ataków, jak to miało miejsce jeszcze w ostatnie ciepłe dni. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 C&R ? Nie zjadamy.. nie zabijamy.. ale mamy statyw.. dwie minuty focimy.. Żenada???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Poważnie.. Żenada?? 2 minuty? ? Kurde może bez przesady.. C&R ? Nie zjadamy.. nie zabijamy.. ale mamy statyw.. dwie minuty focimy.. Żenada[emoji58] Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dom Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Jak to jest z tymi sandaczami?Przygodę z łowieniem zacząłem w tym roku i byłem z siebie bardzo zadowolony, że udało mi się rozszyfrować bolenie,natomiast sandacze to jakaś enigma.Jest sens w ogóle się na nie nastawiać w Warszawie?W ciągu 6 ostatnich wieczorowo - nocnych wypadów zaliczyłem jedynie dwa malutkie sandaczyki i małego suma.Zawsze łowiłem na główkach, opaskach na płytko schodzące woblery. Może woblery powinienem sobie odpuścić o tej porze roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeżyna Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Jak to jest z tymi sandaczami?Przygodę z łowieniem zacząłem w tym roku i byłem z siebie bardzo zadowolony, że udało mi się rozszyfrować bolenie,natomiast sandacze to jakaś enigma.Jest sens w ogóle się na nie nastawiać w Warszawie? podłączam się pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dzisiaj lipa z kleniami . Jeden trzydzistaczek . I do tego humor popsuł mi bolek około 60+ który miał być kleniem sezonu. Miałem ćwiartować dziada [emoji6] ale przypomniałem sobie że octu nie używam [emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Jak to jest z tymi sandaczami?Przygodę z łowieniem zacząłem w tym roku i byłem z siebie bardzo zadowolony, że udało mi się rozszyfrować bolenie,natomiast sandacze to jakaś enigma.Jest sens w ogóle się na nie nastawiać w Warszawie?W ciągu 6 ostatnich wieczorowo - nocnych wypadów zaliczyłem jedynie dwa malutkie sandaczyki i małego suma.Zawsze łowiłem na główkach, opaskach na płytko schodzące woblery. Może woblery powinienem sobie odpuścić o tej porze roku? Z sandaczem problem jest taki że każdy go zabiera i nie może urosnac do sensownych rozmiarów. Są pojedyncze fajne ryby ale nie tak łatwo w nie trafić. Dzisiaj grunciarze nieźle dziwili jak puściłem takiego z 75 . Edytowane 1 Października 2018 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Musieli przeżyć ciezki szok ???? W nocy im się ten sandacz wracający do wody będzie śnił ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Niestety widzieli jak go wyjąłem, hol kręcony na gopro więc fotek nie będzie, jak w przypadku większości ryb w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dwa dzisiejsze predatory, Janeczek i Oleix na agrafce . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Gratulacje Wojtek Pamiętaj żeby te okulary zdejmować Edytowane 1 Października 2018 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Te bez ogona się nie liczą ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dzięki Panowie za info dotyczące fluo i pletki. Kupiłem dziś regeneratora 0.40 do 10kg i jak narazie jest ok. Co do tych celebrytów którzy sobie zdjęcia we dwóch z jedną rybą robią, śmieszna sprawa ale lepiej tak niż fotka w domu na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dzisiaj lipa z kleniami . Jeden trzydzistaczek . I do tego humor popsuł mi bolek około 60+ który miał być kleniem sezonu. Miałem ćwiartować dziada [emoji6] ale przypomniałem sobie że octu nie używam [emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaWczoraj miałem podobnie. W typowo kleniowym miejscu branie na kleniowego wobka, jednak ładny kleks okazał się średnim boleniem... Spory zawód, tym bardziej że ostatnio ciężko u mnie o jakiegoś przyzwoitego kleniozaura i już miałem nadzieję na przełamanie. Tak przy okazji podpytam: gdzie teraz szukasz kleni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Spokojniejsza woda , troszkę głębiej . Woda już chłodna. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Teraz to chyba już lepiej za sandaczem, szczupakiem porzucac, na klenie są lepsze miesiące. Szczególnie na Wiśle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Tak, też już zacząłem trochę za szczupłym chodzić, ale wczoraj taka ładna pogoda była że postanowiłem jeszcze raz pochodzić na lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Znów kolega z 7 z przodu. Tym razem z miarką. Niestety nie chciał się ułożyć, ale nie ma co męczyć ryby. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dom Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Jeszcze tylko podpytam o moją największą wątpliwość - czy o tej porze roku jest jeszcze sens szukać sandaczy na płyciznach, blisko brzegu, czy raczej należy szukać ich głębiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Jeszcze chyba na płytkiej wodzie, przynajmniej dziś brały na płytkiej i to jeden to na takiej 30cm stał. Dziś 4 sztuki, wszystko po zmroku, jeden na sieka, trzy na wabixa Jeden tylko forumowy :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeżyna Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 no brawo.Szkoda że to nigdy nie będzie moja ulubiona ryba, trochę się czuję nieswojo łowiąc samotnie po zmroku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dom Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Jeszcze chyba na płytkiej wodzie, przynajmniej dziś brały na płytkiej i to jeden to na takiej 30cm stał. Dziś 4 sztuki, wszystko po zmroku, jeden na sieka, trzy na wabixa Jeden tylko forumowy :/Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Właśnie pije piwko zwycięstwa nad Wisłą Uparłem się i szukam tych zębaczy i ... znalazłem kabana ???? Edytowane 6 Października 2018 przez DAWIDspinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi