korol Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Piona Dawid. I u mnie fajnie, dwa wyjścia i 2 PB dwóch gatunków;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Właśnie pije piwko zwycięstwa nad Wisłą Uparłem się i szukam tych zębaczy i ... znalazłem kabana Piona Dawid. I u mnie fajnie, dwa wyjścia i 2 PB dwóch gatunków;) Już gratuluję i czekam na zdjęcia . U mnie teraz każda złowiona ryba to nowe PB. Do tej pory robiłem PB prawą ręką , teraz tylko lewą. Dziś był początek .http://jerkbait.pl/topic/103035-okonie-2018/page-14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 U mnie wczoraj PB w bimbrze weselnym także też forma jest [emoji23][emoji4] Fajnie Piotrek że wracasz [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Żółty twisterek robi robotę ???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dawid w tym sezonie wymiatasz [emoji4] A wiela ten świsterek ma cm? [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 11 cm ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Chciałem strzelić 15 ale wolałem zapytać [emoji6]11 cm [emoji1787]Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Pewnie ma okolo 15 po rozwinięciu ogonka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Żółty twisterek robi robotę szczuply-1649x1032.jpg IMG_20181006_151154-1200x1600.jpgDokładnie w tym samym miejscu w lipcu 2 lata temu miałem podobnego, tylko z łodzi... Wziął z nasady przy napływie na mały wobler. Z tego co pamiętam miał ok. 85 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Żółty twisterek robi robotę Raczej biały Dawid robi robotę. Szacun i graty . Dawid w tym sezonie wymiataszOj tak , pozamiatał Wisłę . Edytowane 7 Października 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dzięki chłopaki za dobre słowo ???? Uparłem się na te wislene zębacze nie odpuszczę az meterek nie padnie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Są, kolega mi pokazywał 105. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 No i gitara ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeżyna Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Żółty twisterek robi robotę ładna sztuka, gratuluję.Z metrowym łatwo nie będzie, ale może się uda. Mi na warszawskim odcinku Wisły parę lat temu dał się złapać okaz 89 cm i większego na razie z Wisły nie wyjąłem, choć jestem pewien że są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Napewno są, będzie to bardzo trudne zadanie ale jak najbardziej wykonalne. Samo nastawianie się na szczupaki na Wiśle to już lekkie wyzwanie, a metrowka będzie mega trudna. Co ciekawe zaliczyłem 4 wypady po 3 godziny stritce na szczupaka, złowiłem 2 ładne i dwa razy na pusto. Omijam starorzecza i wolniaki pewnie dlatego nie łowię małych kajtkow i jak siadzie to już ładna ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeżyna Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 nie widzę potrzeby aby ci doradzać bo widzę że umiesz łowić, ale ja bym nie odpuszczał wolniaków szczególnie głębszych, natomiast starorzecza raczej tak. Teraz już będą albo wyeksploatowane albo za płytkie.Obstawiam że szczupaki będą już stopniowo przesuwać się z szybkiej dobrze natlenionej wody która była ich azylem w czasie letnich upałów właśnie na głębsze wolniaki które mogą być ich zimowiskiem lub stołówką przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Ja słyszałem o 113 z grudniowej nocy. Także jakieś niedobitki się ostaly. Szansa raczej niewielka niestety, ale zawsze. Tutaj na Wisle nigdy nic nie wiadomo. Pod Polnocnym jesiotra zlowili, bodajże 4 lata temu. Z tego roku byl szczupak 91 lub 93 zjedzony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Ja kilka lat temu trafiłem w centrum 105cm w miejscu raczej brzanowym, ale to było w lato. Na 6cm woblerka bigbait. Ten wobler z resztą nie raz wyciągał szczupaki z miejsc kleniowo brzanowych.Słyszalem o co najmniej kilku szczupłych w okolicach metra z warszawskiego odcinka na przestrzeni kilku ostatnich lat. Także są, i jeśli tylko będziesz konsekwentnie się na nie nastawiał, w końcu zlowisz swojego metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Dawid są Szczupaki i to spore. To ryba która nie kojarzy się z warszawskim odcinkiem Wisły. Wszyscy łowią Sumy, Bolenie, Klenie lub próbują szukać Sandaczy. Przy mnie jeden wędkarz wyjął w zeszłym roku 96cm i to z miejsca gdzie byś nie chciał wrzucić do wody żadnej przynęty. Ja trafiłem w zeszłym największego 85cm na przelewie przy jednej z główek. Szczupak jest mocno rozproszony na Wiśle ale pływa nie jeden piękny kaban. Słuszny cel obrałeś, jak najbardziej do zrealizowania bez wyjazdów na daleką północ:) Tylko czasu mieć trzeba a ja go nie mam za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Podbudowaliscie mnie trochę, czyli nie jest to walka z wiatrakami ???? Bede walczył ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Fiu fiu panie.. wątek warszawski na drugiej stronie... Dwa fajne rapiszony złowione w sobotę i dzisiaj. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Fiu fiu panie.. wątek warszawski na drugiej stronie... Dwa fajne rapiszony złowione w sobotę i dzisiaj.Kurde, a p. Sandacz dziś niestety odmówił konsumpcji , nawet malucha... Ale rafka głodna, 14 gum zagryzła Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Kto łapał dziś ok. 18 z łódki przy plaży pod Poniatowskim? (widziałem z okna tramwaju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Kurde, a p. Sandacz dziś niestety odmówił konsumpcji , nawet malucha... Ale rafka głodna, 14 gum zagryzła Wysłane z mojego F8331 przy użyciu TapatalkaCiężko im się teraz przebić, u mnie dwa dały radę . Teraz trwają krumposapocerto days. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Byłem dziś przed pracą po 2 tyg urlopu wyposzczony wędkarsko z nadzieją na jakąś Rybkę o 9 na 3h to zastała mnie martwa woda, nic kompletnie się nie działo, nic nie skubało.. Napotkany pan który walczył od rana tak samo bez brania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi