Gość DAWIDspinn Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Brawo korol, reprezentujesz najwyższy poziom wędkarstwa Max level, dobrze że mamy kogoś takiego na swoim podwórku, przynajmniej wiemy ile ryb pływa w wodzie ???????? Aż się chce śmigać nad wodę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Gratulacje.Ile razy średnio w tygodniu jesteś na rybach?Aha, podaj namiary gps na swoje miejscówki ;-).Jeszcze raz szczerze gratuluję wyników. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Korol - dla mnie profesor wędkarstwa. Piotrek, poproszę o analogiczne podsumowanie w wątku o Bugu. Wielkie gratulacje!!! Zamykasz usta malkontentom, ryby jak widać są - tylko umiejętności czasem brak... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Gratulacje Piotr, piękne wyniki, piękny sezon. Swoje nad Wisłą wychodziłeś i oto są efekty. Życzę Ci jeszcze grubego, jesiennego sandacza 80+ na zakończenie sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Wielkie dzięki Panowie To jest trochę tak, że po prostu chciało mi się robić zdjęcia, a potem opisać co fajniejsze rybki. Żona wyszła do Kościoła, zostałem w domu z chorymi dziećmi i akurat miałem flow Na naszym warszawskim odcinku mamy wielką konkurencje i sporo dobrych wędkarzy. Na przykład zdarza mi się łowić z takim jednym, również brodzącym hardcorem. Dobrze połowił.Na rybkach jestem najczęściej jak się da, pewnie wyjdzie średnia z 4/7. Ale są to b. krótkie wypady, zresztą niektórzy z Was, których spotykam nad wodą wiedzą.Niemal biegam po kamieniach, aby zaoszczędzić czas na dojściu i zejściu z łowiska. Czasem wyskakuje tylko na 15 min w koszuli i pantoflach, aby popatrzeć na wodę i kilka razy rzucić.W wątku o Bugu specjalnie za dużo nie piszę. Raz, że bywam za rzadko, a dwa, że to tak mięsiarski rejon (patrz Siemianówka), że postanowiłem nie przykładać ręki do eksterminacji tych ostatnich rybek.Zwłaszcza, że tam znacznie łatwiej dostać się do miejscówek... A poza tym, na Bugu to rządzi maicke82 (kto nie wierzy, patrz np. 2016), aż strach pomyśleć ile by u nas łowił Edytowane 23 Października 2018 przez korol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) . Edytowane 23 Października 2018 przez Mr.Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 A mówią, że w Wiśle nie ma ryb heheBrawo Piotr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) A mówią, że w Wiśle nie ma ryb heheBrawo Piotr Ryby w Wiśle jeszcze trochę pływa , z naciskiem na trochę. Tym bardziej osiągnięcia Piotrka budzą szacunek. Czasami się zastanawiam co by się wydarzyło gdyby dopuścić do Wisły, Piotrka , Dawida lub Ciebie Adamie , ale jakieś 30-40 lat temu. Edytowane 23 Października 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Ryby w Wiśle jeszcze trochę pływa , z naciskiem na trochę. Tym bardziej osiągnięcia Piotrka budzą szacunek. Czasami się zastanawiam co by się wydarzyło gdyby dopuścić do Wisły, Piotrka , Dawida lub Ciebie Adamie , ale jakieś 30-40 lat temu. Z tym sprzętem co teraz to każdy Wiślak z krwi i kości by się wyłowił do bólu Niestety te czasy już nie wrócą. Ale z drugiej strony patrząc po idiotyźmie niektórych osób, to może i dobrze. Nie szanuje się teraz tej resztki co została, to co byłoby, gdyby ryb było tyle co wtedy Edytowane 23 Października 2018 przez tymon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Gratulacje Piotrek Udany sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Nie znam Kolegi ale zarówno opis jak i wyniki godne pozadzroszczenia. GRATULACJE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Kojarzy ktoś co robi barka widmo poniżej gdańskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Barka widmo zaryła w rafy w trakcie holu na złom. Chłopaki czekają na wyższą wodę. Teraz jest dramatycznie nisko. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ta spod Łazienkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Tak dokładnie, spalony topielec. Ta spod Łazienkowskiego Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ale coś nie w ta stronę płynie...., albo tyłem ja holuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Dzień wcześniej nocowała na innej rafie. Tu ponownie napływa na szlak i będzie zawracać. Widok był wspaniały. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 U mnie spięty fajny już sandacz. Zrobił ostatni odjazd spod nóg. Myslalem że mniejszy i dość stanowczo go holowalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Sandacz lubi się spiąć, trzeba go stanowczo ciągnąć. Ja betonuje hamulec i nie odpuszczam. Mam nawet film jak ciągne takiego ponad 70, może puszczę pod koniec sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Oj lubi Lubiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryko22 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Trochę benzyny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ze mną coś nie tak cały tydzień nie byłem na rybach ???? Może jutro, choć dzis nocka w pracy więc na pewno nie na długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeżyna Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ze mną coś nie tak cały tydzień nie byłem na rybach Może jutro, choć dzis nocka w pracy więc na pewno nie na długo nie żałuj,lało, wiało i nie brało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Coś tam brało, ale fakt - mogłyby żerować lepiej i w bardziej dogodnych godzinach. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Trochę benzyny ????Będą gryzły nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi