Ciastek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Płynie kra Adam, w przyszłym tygodniu ma być ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Płynie kra Adam, w przyszłym tygodniu ma być ocieplenie. Ale da się łowić, czy raczej lipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Lipa niestety, za barkami już lód byle do ocieplenia Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Stan z dzisiaj, 09:20. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Też mam pytanie odwiedzał ktoś KŻ ostatnio? Idzie chwilowe ocieplenie i zastanawiam się nad dniem urlopu żeby pozwiedzać z kijem...Danielu byłem w tygodniu. Dwa juz dobre jak na kanał okonie okolo 28 cm i troche drobnicy. Jednak obecnie wszystko pozamarzane. Tez sie przymierzam we wtorek ale nie wiem czy zejdą lody Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Stan z dzisiaj, 09:20. IMG_20181201_092809.jpg Ciężka sprawa. Jak myślicie, przy jutrzejszej odwilży ile czasu będzie się to topić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Szybko, myślę że na drugi dzień już nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dwa trzy dni jeszcze popłynie[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Fak...jutro sie nie polowi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 O przy takiej ilości fakt, że dwa dni może schodzić. Śryżyk najlepszy dla ryb, mają trochę spokoju od wędkarzy i kormoranów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Niestety kormorany i czaple sobie radzą [emoji53] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Stan z dziś rano. Trudno się rzuca. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie lubię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie lubię...ale czuć, że cieplej. W okolicach 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Wiem (odczuwałem nadchodzącą zmianę pogody już w czwartek), ale dziś mam wychodne, bo wczoraj cały dzień ogarniałem dzieci i co mi z tego. Prawdopodobnie również wieczorem jeszcze nie będzie się dało łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Chłopaki, dalej kra na Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jeszcze płynie, choć nie tak gęsto.Stojąca woda zamarznięta Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wczoraj za dnia nie dało się porzucać, tyle było kry, jak schodziłem znad wody około 18 wciąż płynęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Aktualny stan. Można śmiało łowić Woda bardzo czysta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No nie.... a wczoraj tak nie mogło być..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Oby do jutro wieczorem się polepszyło a nie pogorszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodik95 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Mam pytanko... Jaki ciężarów główek uzywacie przy ul jigowaniu na Wiśle za okoniem? Wiem, że to będzie jakiś zakres, ale właśnie jaki mniej więcej? Edytowane 3 Grudnia 2018 przez dodik95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ostatnio łowiłem okonie na 12gr. + 3" kopyto. Wszystko zależy gdzie chcesz łowić. Klatki, zastoiska czy bardziej nurtowe miejscówki, pytanie jakie przynęty opsłurzy Twój UL. Generalnie zawsze mam pełen zakres główek które obsłuży wędka z którą jestem nad wodą. Z powodzeniem łowiłem na 3gr + 3" ale bywało i te wspomniane na początku 12gr. + 3". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak prowadzisz , agresywnie czy nijak .?Jaki masz kijek , jakie masz wabiki , jaka jest głębokość , płynąca czy stojąca????? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodik95 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No właśnie chodzi o to, że chce zrobić patyk z pracowni. Szukam odpowiedniego blanku. Póki co, nie skupiałem się tylko na tym gatunku. Mam jakis stary spinning, rzucałem obrotowkami i jakieś małe okonki się trafiały. Chciałbym teraz skupić się głównie na tym gatunku, połowić na jaskółki, kaitechy itp. Moje miejsca są poza głównym nurtem, między główkami. Swoim spinningiem, próbowałem, niestety kompletnie nie widać opadu, zbyt sztywna pała. Dlatego pytam, jak ciężkich główek Wy używacie. Szukam raczej finezji, nie potrzebuje zapasu mocy. Myślicie, że przedział 2-7g+3" będzie odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi