mikryb Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ja jeszcze nie opłaciłem składek. Najpierw opłacam w Lublinie bo mają fajne porozumienia a potem dokupuję mazowieckie. Ale w ferie może już spróbuję porzucać do Wisełki. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 harp - W sprawie budowy krześlisk sandaczowych można się zapytać na SGGW w zakładzie ichtiobiologii i rybactwa np. dr Cieślę. W którymś ze starych Esoxów też były opisywane krześliska, chodzi o materiały i choiny (co pamiętam) stały tam wysoko. Tylko co Ci teraz po budowaniu? Do czasu tarła krześlisko zgnije albo igły opadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Panowie, macie jakieś wyniki zimą na lekkiego spina na warszawskiej Wisełce?W sobotę ocieplenie, ale nie wiem czy warto spróbować czy raczej jakąś mniejszą rzeczkę odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 W sobotę to na lód jeszcze Byłem na lodzie kilka dni w tym tygodniu i nie widziałem nigdzie nikogo ze spiningiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Raczej jakąś mniejszą rzeczkę o ile stany wód pozwolą. W tej chwili jakieś tragedii wyższej wody nie widać na wodowskazach ale ma się ocieplić. Trzeba próbować. Ja prawdopodobnie też wyskoczę nad rzeczkę. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez tost 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 To chyba coś mniejszego zaatakuję choć na Wißle lodu za dużo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) ... na Wißle lodu za dużo nie ma.Ta rzeka to gdzieś za naszą zachodnią granicą? Edytowane 31 Stycznia 2019 przez ASAPfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Trzy dni temu kra płynęła wzdłuż brzegów....główny nurt wolny. Dziś było ciepło...ale kleniki nie podzielają mojego optymizmu i albo ich w typowanym miejscu nie było, albo nie brały. No, ale jak się jest leniem i zmarźluchem i nie odwiedza Królowej przez cały miesiąc to czego innego się spodziewać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Był ktoś dziś? Ja zostałem z rodziną. Ale jutro już chyba nie wytrzymam. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Swego czasu czytałem artykuł o rozmnażaniu sandaczy, i podobno nejlepsze krześlisko mialo formę skrzynki omotanej ciasno sznurkiem od snopowiązałki. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Wyników brak ale radość była. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Fajnie, ja na Wisłe wracam w połowie kwietnia, teraz pstragi, później morskie trocie i tak czas mija Choć nie powiem że nie tęsknię, nawet dzisiaj byłem na spacerku wzdłuż królowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ja dzisiaj zaliczyłem tylko godziny spacerek. Z wędką to pewnie nad Wisłą pojawię się najwcześniej wczesną wiosną i to prędzej z jakąś przystawką niż spinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Panowie, pytanie co to za "kopuła" powstaje obok mostu Gdańskiego, po jego prawej stronie jadąc z Targówka lub Białołęki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Tzw muszla koncertowa, taki maky anfiteate w jednyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wkopali-kamien-pod-kamien-buduja-nietypowy-pawilon,257848.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Czy na Wiśle też obowiązują przynęty do 5cm Do końca Kwietnia? Kaspersky Password Manager Utwórz silne hasło do swojego kontaUTWÓRZ Nie pokazuj ponownie Edytowane 4 Lutego 2019 przez byku121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Jeśli ta Wisła przepływa przez okręg mazowiecki i jeśli jest to przynęta spinningowa. Edytowane 4 Lutego 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Dziś fajnie okonie gryzły 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Gratulacje,złowić cokolwiek o tej porze roku z Wisły jest wielkim sukcesem. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Przem1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dzięki, woda idzie do góry i robi się coraz cieplejsza a ryby zima czy nie muszą jeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) ???? Edytowane 8 Lutego 2019 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Chłopaki jak z przejrzystością wody na Wiśle? W miarę okej czy jakieś błotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Chłopaki jak z przejrzystością wody na Wiśle? W miarę okej czy jakieś błotko?Byłem we wtorek z zamiarem ustawiania wobków i tak brudnawo płynieWobka 20-30 cm pod wodą już nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Chłopaki jak z przejrzystością wody na Wiśle? W miarę okej czy jakieś błotko? Pośniegówka pomału zaczyna schodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi