Gość DAWIDspinn Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 To jak brudnawo to chyba odpuszczę, pojadę pierwszy raz w życiu na kanał ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 To jak brudnawo to chyba odpuszczę, pojadę pierwszy raz w życiu na kanał Dawid. To tak dla zachęty. http://jerkbait.pl/topic/3810-kana%C5%82-%C5%BCera%C5%84ski/page-54#entry2539092 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 No właśnie widziałem Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ja dzisiaj pierwszy raz w tym roku na rybach też wybrałem kanał ale przez 1,5h nic się nie uwiesiło... gratuluję Piotrek [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Dzisiaj okonie nie wspolparacowaly zato bialoryb na mikrojigii się trafił Edytowane 16 Lutego 2019 przez AAS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Taki leszcz na spinning daje dużo zabawy gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dzięki ! Tym bardziej ze miałem wędkę do 5g woził się dobre 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witajcie,Dzisiaj moje rozpoczęcie sezonu. W poszukiwaniu kleni, przyjąłem na klatę "łopatę". 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Witajcie,Dzisiaj moje rozpoczęcie sezonu. W poszukiwaniu kleni, przyjąłem na klatę "łopatę". 20190217_160539.jpgHaha ładny latawiec Na wobka?Co to za pokręcajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Haha ładny latawiec Na wobka?Co to za pokręcajka?Nie na wobka Przynęta: na zdjęciuKołowrotek: Ryobi Cynos 2000Wędka: Konger World Champion Iri Lucky UL 260cm 3-10g. Plecionka: Daiwa Prorex UL Finesse Braid PE #0,6 (4,3kg) - kolor: Chartreuse 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Gdzie szukacie teraz takich amatorów gumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Z tego wniosek, że szukacie teraz kleni tam gdzie nie trzeba. U mnie są i zdarzają się w łowisku ryb 50+(choć na razie nie mi), a najczęściej wokół 40cm. Jak są to kilka brań jest. W roli głównej żyłka 0,14 i imitacja pijawki. Więcej nie napiszę . Edytowane 18 Lutego 2019 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ktoś podpowie gdzie jutro zrobie opłate na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Na przyklad w sklepie Rapa na Modlińskiej Edytowane 3 Marca 2019 przez DAWIDspinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dawid a pewne że codziennie można? W centrum tez niby można ale nie każdego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jak jutro to na pewno TWARDA 42 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dzieki koledzy na info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Pewnie w Centrum wędkarstwa też Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tak, codziennie siedzi ten sam gościu i on sprzedaje zezwolenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jeśli nie zmieniłeś lokalizacji to najbliżej chyba w sklepie "Trotka" na Kaczmarskiego...Dzieki koledzy na info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Nie zmieniłem...już sie gubie z tymi zmianami nazw ulic ???? Dzieki Daniel Edytowane 3 Marca 2019 przez Krzysztof Jeżyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jeśli nie zmieniłeś lokalizacji to najbliżej chyba w sklepie "Trotka" na Kaczmarskiego...Nie ma już ul. Kaczmarskiego, wrócił Modzelewski. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na stronie jest inaczej Z resztą ja nie śledzę tych zmian nazw ulic... Nie ma już ul. Kaczmarskiego, wrócił Modzelewski. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Witam. Chciałbym zacząć swoją przygodę z kleniami/jaziami na Warszawskim odcinku Wisły. Pytanie w jakich miejscach, gdzie i na co szukać kleni o tej porze roku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Przeleć wątek od początku. Chłopaki co drugą stronę wrzucają namiary gps na bankowe miejscówki... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi