malcz Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Panowie a jak z aktywnością boleni? Dzieje się coś przy powierzchni? Wstyd się przyznać....ale jeszcze nie byłem nad Królową w 2019... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Dawid, oby szybko doszła ???? Malcz, coś tam się rusza. W piątek waliły jak wściekłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Tak czy tak wodą wszystko przetasuje, trzeba brać gruba poprawkę na to co jest teraz, ale ja tak lubię ???? będzie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Będzie się działo ???? Powodzenia Panowie, bezpiecznej i udanej majówki oraz rekordowych ryb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja dopiero w weekend dobrze połowie Taka praca, przeplatana majówka z robotą , ale spokojnie odbije sobie ???????? U mnie na rejonie brak aktywności boleni z powierzchni, jednak się do tego przyzwyczaiłem, łowię tylko z dna i w pół wody Na ten sezon taka sama taktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chwat Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Woda raczej będzie ta sama , sprawdzałem na pogodynce.Ogólnie wodą płynie sporo syfu z drzew,Sobotę i niedzielę łapałem na odnogach pod Warszawą i tu brały niewymiarki klenia takie około 30-32cm.Na samej Wiśle wynik kleni i jazi zero aczkolwiek Boleń mocno żerował , ale w tych miejscówkach nie rzucałem a rozpoznałem na 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak ta sama? Napewno nie będzie ta sama skoro w Zawichoście pójdzie dwa metry do góry, to i u nas podobnie myślę że woda przyjdzie koło soboty/niedzieli Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez DAWIDspinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja zacznę po majowce. Podwyższony stan to nawet fajnie. Będzie można polowic. Od kilku dni mecze pstrągi w Piasecznie. W pierwsze 3 dni zlowilem grubo ponad 100;) czas na Wisle.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jak ta sama? Napewno nie będzie ta sama skoro w Zawichoście pójdzie dwa metry do góry, to i u nas podobnie myślę że woda przyjdzie koło soboty/niedzieli Nie ma szans Wisła rozlewa się i jak w Zawichoście 2 metry, to koło Dęblina może z metr, a w Wawie pół metra. Chyba, że będzie jeszcze lało i przyjdzie coś większego z gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jest dokładnie tak jak mówisz. W Puławach przyjdzie 1,5m, do Wa-wy Wisła się rozleje a fala spłaszczy. Tak było zawsze. Ale i tak powiino być ciekawie w Wa-wie. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Już pokazuje w piątek 190 na bulwarach to więcej o 120 niż jest teraz a to jeszcze nie kulminacja Więc z tym pół metra trochę się mylicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 To już ż raczej będzie kulminacja. W LPU jst 140, ma być 310, przyjdzie 170. Do warszawy dotrze z tego metr. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jest dokładnie tak jak mówisz. W Puławach przyjdzie 1,5m, do Wa-wy Wisła się rozleje a fala spłaszczy. Tak było zawsze. Ale i tak powiino być ciekawie w Wa-wie. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Parę lat się nad Wisłą spędziło . Zresztą w podobnych rejonach pływaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Dobre i 200 lepsze niż 70 powodzenia w nadchodzących dniach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Niech sobie jutro pałują te biedne szczupaki. Odsypiam do łikendu i trzymam kciuki za przybór. W 15h 150cm w Zawichoście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Na południu ponoć cały czas deszcz pada. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 A no pada ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Kolega z Krakowa mi mówił, że dzisiaj tam trzeci dzień lało. W Puławach fala będzie miała ponad 1,5 m, u nas zapewne kawałek ponad metr. Dobre i to, jutro wyskoczę sobie za szczupakiem a w weekend po Wisełce za bolkiem połażę. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Tomek St. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Ja to chyba odpuszczę, przygotuję łódkę i zrzucę na wodę. Może w weekend popływam jak syf przeleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dzisiaj pierwszy raz w tym roku na Wiśle... 2 małe bolki, 2 odprowadzenia pod nogi już fajnej ryby. I co mnie zdziwiło to piękny strzał z powierzchni w TW niestety niewcięty... Ogólnie dzień na plus chociaż niedosyt jest [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Wczoraj nocna zmiana więc dzisiaj na rybach byłem od 11. Totalnie zero katowalem do 18 i postanowiłem odwiedzic miejsce gdzie w tamtym roku wyjąłem 87 (bolenia). Stanąłem na opasce trochę wyżej... Drugi rzut potężne branie i wyskok nad wode. Oceniam rybę na napewno 85 z plusem. Po braniu i wyskoku ryba pruła w dół rzeki a ja za nią. W pewnym momencie się zatrzymała, i chodzila tylko przy dnie. Wszystkiemu przyglądał się kolega z forum, który był gotowy do podebrania kabana. Posilowalem się jeszcze z nią minutę może dwie, w sumie nie wiem, emocję. Spadła ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Oj tak...tylko obserwowałem całą akcję a 'szczypało' prawie tak, jakby to z mojego zestawu spadł.... Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Dzisiaj sobie odbiłem, znowu spotkałem kolegę z forum, tym razem innego, dzięki za spotkanie i fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Dawid mogłeś w tym wądku fotke wrzucić z bolkiem ,bo już dawno nic godnego nie było:).Ja też wczoraj na zero,nawet bez kontaktu,ale dziś rozpoczęcie nastąpiło(miał tylko 44,ale ucieszył)...jutro nowy dzień, nowa szansa,nowe możliwości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Każdy przegląda i wątek bolenie, także nie chciałem powielać Oprócz tego bolenia zlowilem jeszcze mniejszego 65 cm Fajny poranek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi