korol Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Też uważam, że warszawska było lepszym okresleniem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 To ten pattex ? http://www.pattex.pl/pl/produkty/ekstremalne-naprawy/repair-extreme.html Polecam patex extreme do klejenia śpiochów, w zeszłym sezonie też mi się przetarła, skleiłem i wygląda na to, że śpiochy kolejny sezon zaliczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Tak wyglądała znana rafa wczoraj po 19. Przepraszam za jakość zdjęć (robione zabytkową nokią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Z piatku na sobote bylem na nocke, okolice ec. ZERAN. ZA dnia ten syf sie nie czepiał wyciagalo sie czysty zestaw, w nocy masakra, pelno sie tego czepialo jak by jakis syf ze szpitala poszedl, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolerfer Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 A to który z nas??https://www.facebook.com/372381432925408/posts/1264423650387844/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Czy to oznacza, że stałem się sławny???? ???????????????????????????????????????????? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Fanjny zbój z mazowieckuej Szkoda, ze jest ich tak mało, bo to co daje popalić ta ryba w rzece, to x2 a nawet x3 szczupaka jeziorowego. Mega moc i te odjazdy przy pontonie i dwie rybki nocne. Po gabarytach widać, że żrą w najlepsze. Dużo kontaktów i dużo spadów. Niżówka... Dwa tyg. „odpoczynku” od ryb i woblerów...pozdro 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Brawo Adam! ???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) magia Wisły, raz darzy, a raz dupa blada Edytowane 23 Lipca 2019 przez silurus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Brawo Adam! Dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Ja dziś przywalilem mega szczupaka, ogarne foty i wrzucę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 magia Wisły, raz darzy, a raz dupa blada Mnie tam darzy Bolków na tym wyjezdzie padło pięć. Gdybym uczepił się ich łowienia to było by 25 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 też nie narzekam Na kilka wypadów z Leszkiem (Czechofilem) tylko jeden mieliśmy zerowy. Nawet chyba Cię raz widzieliśmy jak sądzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) też nie narzekam Na kilka wypadów z Leszkiem (Czechofilem) tylko jeden mieliśmy zerowy. Nawet chyba Cię raz widzieliśmy jak sądzę Nic tylko inwestować w ponton w 2020....nie ma wyjścia ... Zazdroszczę wyników, z brzegu nie jest tak kolorowo... Edytowane 23 Lipca 2019 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 To było najlepsze popołudnie tego lata !!! Mega ryba z dzikiej wiślanej przykosy Uwielbiam łowić wiślane szczupaki, ale nie w lipcu i nie na niżówce. A tu taka niespodzianka! Ten kaban zgarnął focusa od bielika, jednak obciął zestaw. Pomyślałem, że jest szansa aby powtórzył atak, tylko musze wybrać coś dużego z pudelka z przynetami. Największym woblerem był sandaczowy od Piotra Mołdocha, założyłem go na agrafkę i obawiałem rynnę, nic się nie działo. Postanowiłem rzucić na kant przykosy na piasek, odrazu mega uderzenie, siedzi! Po niesamowitej walce zębacz, ląduje na brzegu. Wobler z Roztocza w końcówce pyska, a focus głęboko w gardle, masakra. Co za żarłok Po prostu rewelacja, przez nizowke Wisła była ostatnio kapryśna, jednak dziś wynagrodzila mi to z nawiązką ! Zestaw to mój wislany standardzik, Parabellum do 30, Okuma Epixor 40LS, adrenaline SG 0,13 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) . Edytowane 23 Lipca 2019 przez DAWIDspinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Nic tylko inwestować w ponton w 2020....nie ma wyjścia ... Zazdroszczę wyników, z brzegu nie jest tak kolorowo... z brzegu Wisła jest dużo trudniejsza i BARDZIEJ KOSZTOWNA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Dawid petarda! I drugim razem bez stalki poszedł??Zmierzyłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Bez stali. Mierzony ale od kija. Metra nie miał. 9 z przodu może lekki plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Bez stali. Mierzony ale od kija. Metra nie miał. 9 z przodu może lekki plus.A pamiętam jak rok lub ze dwa lata temu pytałeś o Szczupaki w Wiśle. To odpisywaliśmy, że są i to nie małe ale rzadko kto się nastawia. I Proszę. Gratuluję bo to duża satysfakcja z Warszawskiego odcinka wyciągnąć taką rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Z tego co pamiętam, w zeszłym sezonie też takiego klocka przytulił. Szpenio Edytowane 23 Lipca 2019 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Tak były dwa podobne w tamtym sezonie Ten jak narazie największy z Wisły Walczę cały czas o metra to moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Dawid, próbowałeś może łowić wiślane szczupaki na duże typowe pod te ryby przynęty? Ja kiedyś o tym myślałem, ale jakoś nigdy tego nie zrealizowałem.Do tej pory nie widziałem nikogo kto łowił by na Wiśle tak jak łowi się szczupaki na stojącej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Tak próbowałem lowie tak na jesieni, napisałem teraz tekst do wrześniowego WŚ nawet o tym, będzie dostepny w sierpniu. Tak jak mówisz nikt u nas tak nie lowi i w ogóle nie nastawia się jesienią na szczupaka a naprawdę da się zlowic fajna sztukę, a taki rzeczny cieszy podwójnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi