Niusio99 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Starzeję, haha, a to dobre, mi się nie chce wstawać nawet o 4 A jak nie mam minimum 2h do dyspozycji nad wodą to się nie wybieram.PS. co ja bym dał za taką pewną metę z kleniami 40+ pozdro Hmmm...nie jeden co by dał za taką metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 ktoś tu sławny został. zdjęcie 1 i 7.https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wisla-szoruje-po-dnie-brale-na-dniach-ma-byc-lepiej,297061.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Wygląda mi na @korola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 40+ to luz, żeby brały takie 50+.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Wygląda mi na @korola.Pewnie szukał kleniowej mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Pewnie szukał kleniowej mety @Korol nie szuka kleniowych met, kleniowe mety szukają @Korola. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskof Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wygląda mi na @korola. Na 100% to @korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wygląda na to że będziemy mieli przybór na Wiśle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrmurzyn Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wygląda na to że będziemy mieli przybór na Wiśle.Już poszła. Wczoraj byłem. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Akurat tyle, że będę mógł łowić w samotności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Żebyś się nie zdziwił Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ty to wbiegniesz jak ostatnio, przebiegniesz się po kamieniach i tyle Więcej wariatów z Twoim wzrostem nie odnotowałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Za tydzień to może być problem żeby wejść na rafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 A ja akurat wyjeżdżam. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 A ja akurat wyjeżdżam. :-(ja też...ale do Szwecji także jakoś specjalnie nie będę rozpaczał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Wczoraj po pracy udało mi się wyskoczyć do wieczora porzucać na jedną z opasek. Zapuściłem się dość daleko żeby mieć ciszę i spokój. Idąc tak z miejsca na miejsce byłem w szoku bo naliczyłem 12 koszyczków zanętowych w różnym stanie, a co dopiero musi być w wodzie..złomowisko. Była też jedna guma sandaczowa nieźle pogryziona widać dała komuś fajne rybki. Perełką wśród tych znalezisk był w całkiem dobrym stanie bzyk od sieka w kolorku którego akurat nie posiadałem nigdy i chętnie go przetestuje. Nie wiem jak u was ale mi takie woblerowe znajdki dają zawsze najwięcej ryb. Wczoraj również na znalezionego Ciampela zameldował się Klusek 35+ i była to jedyna ryba tego dnia. Choć na obrotówkę z martwą rybką od DAM, którą dostałem od kolegi miałem piękne mocne pstryknięcie niestety nie zacięte, a myślę, że to mógł być fajny sandacz Ogólnie godzina przed zachodem i po zachodzie woda fajnie ożyła, a potem cisza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Perełką wśród tych znalezisk był w całkiem dobrym stanie bzyk od sieka w kolorku którego akurat nie posiadałem nigdy i chętnie go przetestuje.Jeśli to czarny z brokatem, to może być mój :-P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jeśli to czarny z brokatem, to może być mój :-PBiały z czarnymi paskami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Biały z czarnymi paskami ????Jedna z moich ulubionych przynęt, do której przekonał mnie jeden taki, co na łowieniu kleni się zna :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Skórowania RH ciąg dalszy......Wczoraj(wraz z kumplem) ponownie odwiedziłem miejscówkę tym razem było od świtu do południa. Lekki przyborek spowodował, że poprzednią miejscówkę diabli wzięli. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Na piachu tak jest, że jak w jednym miejscu zabierze to w drugim zaraz odda. Tak było i tym razem. W sumie złowiliśmy po kilka ryb. Przeważnie bolenie, trafił się też szczupak oraz prawdopodobnie przyzwoity sandacz. Ten niestety nie chciał zapozwać do fot, bo po kilku targnięciach odpłynął w siną dal. Poniżej krótki foto reportaż.Poranek przywitał nas 10ºC i mgłą po horyzont i wodą która miała 20ºC.Kilka przepraw szukając po omacku brodu.Na miejscu.Lubię takie klimatyI pierwsze ofiaryZ cyklu zgubiono znaleziono.Bliżej południa.Ty lepiej po babcie wracaj.i ostatnia ofiara. Powiem tak nie ma co siedzieć przed kompem. Jak ktoś ma chwilę wolnego to nad Wisełkę. Taki przborek to okazja na grubego sandała. Wszystko wskazuje, że u bolków zaczęła się już jesień. Przynajmniej u mnie.Pozdrawiam M. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Dzisiejszy boleń południowy. Na upatrzonego. Chwilę wcześniej pogonił drobnice. Uklejka 6 cm prowadzona tempem zmiennym prostopadle do warkocza. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinTarchomin Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 CacY55 czy możesz pokazać tę obrotówkę z martwą rybką od DAM? Nigdy nie udało mi się nic złapać na obrotówki na Wiśle, poza okoniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wczorajszy 50cm na salmo tiny. Opłacało się wcześnie wstać, Wisła z rana jest przepiękna, dziki uciekają niemal spod kół roweru, bobry myszkują, ludzi brak, no po prostu bajka. Pozdro 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrmurzyn Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wczoraj po pracy udało mi się wyskoczyć do wieczora porzucać na jedną z opasek. Zapuściłem się dość daleko żeby mieć ciszę i spokój. Idąc tak z miejsca na miejsce byłem w szoku bo naliczyłem 12 koszyczków zanętowych w różnym stanie, a co dopiero musi być w wodzie..złomowisko. Była też jedna guma sandaczowa nieźle pogryziona widać dała komuś fajne rybki. Perełką wśród tych znalezisk był w całkiem dobrym stanie bzyk od sieka w kolorku którego akurat nie posiadałem nigdy i chętnie go przetestuje. Nie wiem jak u was ale mi takie woblerowe znajdki dają zawsze najwięcej ryb. Wczoraj również na znalezionego Ciampela zameldował się Klusek 35+ i była to jedyna ryba tego dnia. Choć na obrotówkę z martwą rybką od DAM, którą dostałem od kolegi miałem piękne mocne pstryknięcie niestety nie zacięte, a myślę, że to mógł być fajny sandacz Ogólnie godzina przed zachodem i po zachodzie woda fajnie ożyła, a potem cisza.Czy o takim lub podobnym damie mowa?Mam ale jeszcze nie używałem Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Wczorajszy 50cm na salmo tiny. Opłacało się wcześnie wstać, Wisła z rana jest przepiękna, dziki uciekają niemal spod kół roweru, bobry myszkują, ludzi brak, no po prostu bajka. PozdroKawał kluchy Przemek, gratuluję Ja dzisiaj odwiedziłem Wisełkę po dłuższej przerwie...wymyśliłem sobie że pojadę, tam gdzie jeszcze w tym roku nie byłem. 3h nad wodą, dwa brania i dwa bolki na brzegu. Pierwszy "stykacz" pokazał się trzy razy, czwarty raz nie zdążył....poskromił go stary, poobijany, sędziwy Soul od Huntera. Później woda już martwa, ale trafił się jeszcze wymiarek na krótkiego-7cm dociążonego spiryta.Przyjemny wieczór. P.S. Bolki już lekko jesienne....Pozdrawiam,malcz Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez malcz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi