korol Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Też dziś zlowilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 CacY55 czy możesz pokazać tę obrotówkę z martwą rybką od DAM? Nigdy nie udało mi się nic złapać na obrotówki na Wiśle, poza okoniami. Czy o takim lub podobnym damie mowa?Mam ale jeszcze nie używałem Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu TapatalkaDokładnie ten model tylko ja mam w innych kolorach i w najbliższym czasie wieczorami będę próbował jakiegoś sandaczyka na niego skusić jak coś złapię dam znaka Złota i srebrna obrotówka nr.2 to są uniwersalne kilery na wiśle złowiłem każdy gatunek drapieżny na nie prócz brzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Też dziś zlowilem Piotrek Ty powinieneś pisać jak wyzerujesz. Dopiero będą lajki, a ludzie zrozumieją że jesteś człowiekiem a nie Avangersem Ja miałem farta, bo meta przestrzelona....płytko po kostki A przy opasce zupa i woda stoi...wiosenna duża woda zrobiła swoje, ale jechałem w ciemno. Na szczęście w jednym miejscu była przerwana opaska i woda płynęła z odnogi, dzięki temu było trochę tlenu i nurtu - No i dyżurny tego miejsca dostał po nosie. Inaczej byłoby sromotne "0". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez korol 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Przywitałem się dzisiaj z Wiselka po urlopie, brały. Zlowilem dwa bolenie i przylowilem sumka. Fajny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Niedzielny "poranek". Szybka decyzja i wybór padł na typowe centrum. Nie lubie łowić w takich miejscach. Kilka minut i jestem nad wodą. Godzina 10:00. Woda fajnie przybrała i nabrała typowego koloru. Wobler uklejopodobny 7 cm plywajacy tempo bardzo wolne przy samym brzegu. Udało się wydłubać bolenia 74cm. Szybkie foty i do wody. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Mój był taki i drugi mniejszy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 A ja dłubie tylko Klenie i Okonie nie mogę się w ogóle w Bolki wstrzelić.. Początek sezonu było kilka a teraz cisza.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W końcu okazja na fajne zdjęcie. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W końcu okazja na fajne zdjęcie. 082009a.jpg 082013 (1)a.jpg 082018a.jpg 082217a.jpg Piotrek co to za kij? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jeśli dobrze widzę to Phenix SP 962UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeśli dobrze widzę to Phenix SP 962ULMyślałem że ja mam zboczenie... [emoji6] Ale z tej odległości na telefonie byłem w stanie tylko stwierdzić że to kij [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Myślę, że @pawello raczej przeczytał w wątku jakim narzędziem łowi Piotrek Na zdjęciu nic nie widać ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Myślę, że @pawello raczej przeczytał w wątku jakim narzędziem łowi Piotrek Na zdjęciu nic nie widać [emoji3166][emoji854]Tak zorientowałem się mimo to pozwoliłem sobie na mały żarcik [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak zorientowałem się mimo to pozwoliłem sobie na mały żarcik [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaŻart zrozumiałem i go nie kwestionuję ☺️???? Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Kijek nie ma podpisu, ani opisu, pochodzi z prywatnej kolekcji autora.I żeby nie było, że same zwycięstwa.Dziś sponiewierał mnie sum. Wziął przed świtem na piaszczystym wypłyceniu na świeżo zakupioną płytką 7kę.Po braniu popłynął sobie do sąsiadującej z wypłyceniem kamienistej rynny i tam przymurował.Moja, twoja, moja, twoja, tak przez godzinę, niestety twoja... Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez korol 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Wczoraj 3 godziny od 21 do północy. Wodą fajna, drobnica była, ale drapieżnika albo nie było,albo nie reagował na pół przerzuconego pudełka pełnego wypasionych przynęt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Po dłuuuuugim rozstaniu, wróciłem nad "naszą" Wisłę.We wtorek ładnie mnie przywitała, 3 klenie, 1 sumek....a wczoraj ch..ja złowiłem... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Woda była wysoka na początku lata, ale żeby aż tak żeby szafki nocne podmyć? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Po dłuuuuugim rozstaniu, wróciłem nad "naszą" Wisłę.We wtorek ładnie mnie przywitała, 3 klenie, 1 sumek....a wczoraj ch..ja złowiłem... 20190821_180050.jpg Widzę to wielki h.j żeś złapał Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez byku121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Widzę to wielki h..j żeś złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Musiała być ostra walka, idę o zakład że murował do dna żeby wcisnąć się w jakąs dziurę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Uważaj tylko żeby następnym razem nie wyłowić właścicielki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Widziałem kiedyś koło koziej wyspy. Trochę tego towaru pływa/.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi