Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

CacY55 czy możesz pokazać tę obrotówkę z martwą rybką od DAM? Nigdy nie udało mi się nic złapać na obrotówki na Wiśle, poza okoniami.

Czy o takim lub podobnym damie mowa?

Mam ale jeszcze nie używałem80a5ec0b935da6599d6d8c434d023248.jpg

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie ten model tylko ja mam w innych kolorach i w najbliższym czasie wieczorami będę próbował jakiegoś sandaczyka na niego skusić jak coś złapię dam znaka Złota i srebrna obrotówka nr.2 to są uniwersalne kilery na wiśle złowiłem każdy gatunek drapieżny na nie prócz brzany

Też dziś zlowilem ;)

Piotrek Ty powinieneś pisać jak wyzerujesz. Dopiero będą lajki, a ludzie zrozumieją że jesteś człowiekiem a nie Avangersem :)

Ja miałem farta, bo meta przestrzelona....płytko po kostki A przy opasce zupa i woda stoi...wiosenna duża woda zrobiła swoje, ale jechałem w ciemno. Na szczęście w jednym miejscu była przerwana opaska i woda płynęła z odnogi, dzięki temu było trochę tlenu i nurtu - No i dyżurny tego miejsca dostał po nosie. Inaczej byłoby sromotne "0".

• Like 3

Niedzielny "poranek". Szybka decyzja i wybór padł na typowe centrum. Nie lubie łowić w takich miejscach. Kilka minut i jestem nad wodą. Godzina 10:00. Woda fajnie przybrała i nabrała typowego koloru. Wobler uklejopodobny 7 cm plywajacy tempo bardzo wolne przy samym brzegu. Udało się wydłubać bolenia 74cm. Szybkie foty i do wody.

post-65587-0-12878200-1566121075_thumb.jpg

post-65587-0-86454800-1566121091_thumb.jpg

• Like 13

Jeśli dobrze widzę to Phenix SP 962UL

Myślałem że ja mam zboczenie... [emoji6] Ale z tej odległości na telefonie byłem w stanie tylko stwierdzić że to kij [emoji4]

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Kijek nie ma podpisu, ani opisu, pochodzi z prywatnej kolekcji autora.

I żeby nie było, że same zwycięstwa.

Dziś sponiewierał mnie sum. Wziął przed świtem na piaszczystym wypłyceniu na świeżo zakupioną płytką 7kę.
Po braniu popłynął sobie do sąsiadującej z wypłyceniem kamienistej rynny i tam przymurował.
Moja, twoja, moja, twoja, tak przez godzinę, niestety twoja...

Edytowane przez korol
  • Like 7